Written by AbangNara | December 1st, 2009

islamic fashion festival

Ingat lagi tak tetiba ari tue ada gambar Zahida Rafik buang tabiat pakai tudung? Rupa-rupanya time tue ada event Islamic Fashion Festival. Ramai artis-artis pompuan yang datang bergaya sebagai seorang muslimah kat event tue. Ada Camelia, ada Ekin, ada Aein dan ada Dilla (gambar kat atas tue).

Tapi bagi kami yang paling hot tetaplah Wardina. Memang gaya muslimah sejati. Sejuk mata memandang. Dan sebenarnya kami nak menyatakan rasa hormat kami kepada Zahida Rafik yang sanggup datang bertudung untuk menghormati majlis. Ada jugak artis-artis lain yang pemakaian agak kureng untuk majlis nie.

Lagi gambar Wardina dan artis-artis lain di Islamic Fashion Festival dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

islamic fashion festival

229 responses to (GAMBAR)Wardina Dan Artis-Artis Lain Di Islamic Fashion Festival

  1. hantupensil says:

    2

    0

    0
  2. hantupensil says:

    gambo first skali mmg xleh bla..
    hahaha

    0

    0
  3. yula says:

    ko 3 la antu

    0

    0
  4. Penari Poco2 says:

    cantik2 lar pakaian diorg…
    aku suke…

    0

    0
  5. scorpion cat says:

    comelnyer wardina, fifi pon same..

    0

    0
  6. scorpioncat says:

    tomeynyer……….

    0

    0
  7. yula says:

    antu ni ilang lak
    antu o antu
    violet de tak ari ni

    0

    0
  8. jonkerwalk says:

    lawo kalo pkai tdung cm ni…tp plg cun mmg le wardina!

    0

    0
  9. puteriaquarius81 says:

    cntiknya wardina…
    lor, camelia guna kain alas meja aq ker.. pulang balik!.. huhuhu

    0

    0
  10. aries_april says:

    korang..
    klau weya msuk…
    srh dia add aries ya?

    da hal skit nk ckp…

    0

    0
  11. julya215 says:

    handbag nk same…pas2 tayang,,,huhuhu nth ap2….

    0

    0
  12. yula says:

    musan la
    tv pon katun ja

    0

    0
  13. Apin Opin says:

    wardina jugak yang paling cun!

    0

    0
  14. yang paling hanjing kat ctu x pakai tudung…..

    oarang kalo masuk kandang kambing tau lembu pandai le buat mcm dorang….

    ni x dia buat gak pangai dia….

    sekali sekala kita kener gak buat hipork….pakai tudung jap pun xper

    0

    0
  15. yula says:

    weh asal ym aku xleh on ni
    masuk paswod xleh hangin toi la

    0

    0
  16. scorpioncat says:

    mak oii..ngantuk la pulak…..

    0

    0
  17. scorpioncat says:

    tu la pasal…kalao bole tido, lame dah..ni keje belambak, tapi time ni saham malas tu melambung tinggi…so lepak jap..ehehehehe………

    0

    0
  18. hothotheat says:

    cool gle wrdina..
    ha3..

    0

    0
  19. ofice aku ader kejer kosong… sapa nak kejer…
    tp untuk laki jer…
    n kener kejer kat janda baik….

    hehehehe…. jaga ikan keli

    0

    0
  20. awekcun says:

    WAHHH…
    LAWANYA AKAK AKU NIE..
    COMEY SUNGGH..

    0

    0
  21. anNeDeSiLva says:

    eleh..
    pet sume org dia nk rinduu,,,,….
    korg pengkomen2 kipas susah mati BN..
    ada dapat email anne x???

    0

    0
  22. anNeDeSiLva says:

    mana miza..put sume eh??lama tak nampak..
    dorg dok FB dh takmo dtg sni ke??

    0

    0
  23. anNeDeSiLva says:

    ?????????????????????????????????????????????????

    0

    0
  24. anNeDeSiLva says:

    dh hilang semua??

    0

    0
  25. yula says:

    i think ann
    mcm xdapat p je gatring tu
    coz yula kene blik kg ujung bln 12 mybe smpai awl
    bln1.nak uruskan borang kawen la
    yula nak p jmpe kowang
    nnti yula adjus mcm mn

    0

    0
  26. EclipsE says:

    aein dgn v shanti tue sm lak bag dorg kn?
    dua2 nak menayang LV…

    0

    0
  27. kurosaki says:

    bkan kaya la tpi kayap…
    haha…

    0

    0
  28. yula says:

    nak tanye kowang
    mcm mn nak ubatkan org yg kene manterem nih
    yg kene ni dah teruk

    0

    0
  29. kurosaki says:

    pet ko nk ori cm FG tu
    nk bhgian mne ori..
    huhu…

    0

    0
  30. kurosaki says:

    ala azean tu bkan pkir pun jauh2 pun…
    dye x pkir pun psal sket2 ni..

    0

    0
  31. BumbleBee says:

    handbag aen ngan minah sebelah dier dlm gmbr yg last reramai tu sama laa plak. sponsor jugak ke ape? haha

    0

    0
    • yula says:

      hari tu aku g jln the curve terserempak la ngan 2 kor kmbar tu
      galas handbag LV gak tp yg len bnyak toi duit dorang bl LV kalu ori mau ribu2 kalu ribu malaysia mhal la
      tp kalu ribu bandung tu murah la
      hahahaha…

      0

      0
  32. pza says:

    masing-masing muka tepong gomak

    0

    0
  33. OK LER U ALLL NAK P MAKAN DULU PETANG JUPER LAGI

    YULA KALO NAK TANYER PE2 NANT PETANG EK

    0

    0
  34. ok lah juper petang nant

    0

    0
  35. anNeDeSiLva says:

    ………………………….

    0

    0
  36. Choqs says:

    sape nama yg pkai baju putih bunga hitam tu?

    0

    0
  37. U ALLL……. JASMIN HAMID 2 ANK HAMID GURGA KER

    0

    0
  38. Choqs says:

    hi guys..i ada cite br la pasai pasha sando..tp xtau betoi ke x..hoho

    0

    0
  39. hamba Allah says:

    sesuai sangat la majlis ni di nama islamic ‘fashion’ sbb memakai tudung krn fesyen semata2, dada terpampang, takat menutup rambut shj belum boleh dikira menutup aurat. Kalau muslimah sejati, tak mungkin dedah bentuk dada utk tontonan umum. maksudnya belum boleh masuk kategori muslimah sejati lagi la tu. Yg muslimah sejati ialah wardina sewaktu mula memakai tudung dulu, atau ogy sewaktu mula memakai tudung. Sekarang wardina mahupun ogy dll bukan lagi muslimah sejati, setakat melayu sejati boleh la kot. Itu pun kalau layak la sbb ada yg kacukan

    0

    0
  40. http//www. says:

    agak comey mereka berfesyen…

    0

    0
  41. lanToK LeW says:

    comel nye wardina….cantik n masih mantain cun lagi walaupun da ade anak 3…yg camelia tu klakar giler siot…hahahahha…tok ti unyer selendang tahan lagi….

    0

    0
  42. ayumi... says:

    bleh plak ekin,ain & wife eizlan yusof pakai bawak handbag same…:D

    0

    0
  43. Wallah says:

    semua cun cun

    0

    0
  44. sofia says:

    Cantik…..fashion islamic yg tercantik sebenarnye dlm dunia fashion nih

    0

    0
  45. norj says:

    camelia pun ada? x sesuwaaiii…

    0

    0
  46. norj says:

    yg sorang tu nape x bertudung…letak selendang pun dah kira ok dah…iskkk..buat rosak majlis jer..

    0

    0
  47. putput says:

    cntik2nye diorg pki tudung…
    sjk prt ibu mngandung…
    heeeeee..

    0

    0
  48. Pak Tam says:

    pergh….cun2 belaka..geram pulak tgk sorang2

    0

    0
  49. xley bla.. says:

    muka ekin kalo tgk dr tepi nmpk cm bulan sabit

    0

    0