June 9th, 2015

Filem cinta Thailand, ‘Love Is’ kini sedang ditayangkan di pawagam dan mendapat sambutan yang hangat. Seperti yang kita sedia maklum, seringkali iklan-iklan dari negara Thailand memang cukup menyentuh perasaan. Filem Love Is yang menceritakan tentang konflik percintaan antara 4 sahabat turut meruntun kalbu mereka yang menontonnya. Nasihat Abang Nara, sila sediakan tisu yang secukupnya apabila anda ke pawagam menonton Love Is.

filem love is

Berpeluang menemuramah bintang-bintang filem Love Is seperti Pongsakorn Mettarikanon, Dhanantorn Neerasingh dan Khoo Pei-Cong, mereka mempunyai aura yang tersendiri. Bercerita tentang filem Love Is, bukan mudah untuk melakonkan babak-babak romantis dan percintaan buat mereka yang terlibat dalam filem ini. Bagi pelakon-pelakon, plot dan motif cerita Love Is yang menarik memberikan mereka peluang untuk menonjolkan bakat lakonan yang ada.

Telah mula ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia sejak 4 Jun yang lalu, pastikan anda tidak ketinggalan menonton filem Love Is yang pastinya membuatkan anda terkenang zaman percintaan satu ketika dahulu. Lagi beberapa gambar dan video dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Lagi makluman tentang filem ini di GSCMovies.

P.S: Salah seorang pelakon filem Love Is adalah pelakon Malaysia.

filem love is
filem love is
filem love is
filem love is
filem love is
filem love is
filem love is
filem love is
filem love is
filem love is
filem love isComments are closed.

Loading...