Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Gambar Tersebar, Uqasha Senrose Mati Fungsi Komen Instagram

Semalam, seorang pelakon wanita dikatakan telah ditahan polis dalam keadaan khayal setelah terbabit dalam satu kemalangan di Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur.

Pelakon itu dikatakan memandu dan melanggar sebuah kereta Honda yang dipandu oleh seorang lelaki berbangsa cina.

Advertisement

Gambar pelakon itu, didakwa sebagai Uqasha Senrose telah berlegar di Twitter dan media sosial lain sejak malam tadi dan menjadi viral.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

? Call for Participants for the 8th World Summit on Arts and Culture Proposals can be made in English, Spanish or French Applications close 20 May 2018 ?? https://www.artsummit.org/call-for-participants We are pleased to invite proposals to participate in the programme for the 8th World Summit on Arts and Culture, which will explore the theme Mobile Minds: Culture, Knowledge and Change. The Summit programme will use a range of session formats to encourage interaction between delegates and we seek participants for a range of roles: from panellists and provocateurs, to presenters and facilitators. We welcome submissions from policy makers, academics, government representatives, cultural and community leaders, practitioners, and professionals working in the fields of arts, culture, creative and cultural industries, as well as other sectors. #artsummitKL #MobileMinds #Malaysia #Arts #Culture Twitter: @ifacca International Federation of Arts Councils and Culture Agencies (IFACCA)

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on


Advertisement

Terbaru, Uqasha yang dihujani pelbagai pertanyaan dan kecaman di Instagram telah mematikan fungsi komen di gambar-gambar yang telah dimuat naik di akaun Instagramnya. Bagaimanapun, sama ada benar Uqasha ialah wanita yang terbabit dalam kemalangan itu tidak dapat dipastikan.

Dalam kejadian itu, sumber mengatakan pelakon terbabit didapati berada di tempat duduk penumpang hadapan sebuah Range Rover dan berada dalam keadaan khayal. Polis memeriksa beg tangannya dan menjumpai bahan dipercayai sejenis dadah. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. Ohyeah..

    May 7, 2018 at 11:24 am

    Dalam keadaan khayal tapi urine drug negative. Mungkin kena jampi kot? Haha…..

  2. anak nogori

    May 7, 2018 at 11:19 am

    JELITA KE?

  3. ramli

    May 7, 2018 at 10:32 am

    yg ambik gambar ni pastu viralkan lebih lahanat.. patut la makin ramai yg x respek pd polis/bomba dll

  4. lol

    May 7, 2018 at 10:31 am

    Aku skit pon tak terkejut sbb dia ni mmg minah gian pon , sedut kokain estacy mmg dari dulu lagi sbb tu badan dia mcm tiang lampu je !!

  5. Anonymous

    May 7, 2018 at 10:20 am

    jadi macam izreen dan ude sudah tutup komen sebab takut

Loading...
To Top