Written by serenity | May 7th, 2018

Semalam, seorang pelakon wanita dikatakan telah ditahan polis dalam keadaan khayal setelah terbabit dalam satu kemalangan di Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur.

Pelakon itu dikatakan memandu dan melanggar sebuah kereta Honda yang dipandu oleh seorang lelaki berbangsa cina.

Gambar pelakon itu, didakwa sebagai Uqasha Senrose telah berlegar di Twitter dan media sosial lain sejak malam tadi dan menjadi viral.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

? Call for Participants for the 8th World Summit on Arts and Culture Proposals can be made in English, Spanish or French Applications close 20 May 2018 ?? https://www.artsummit.org/call-for-participants We are pleased to invite proposals to participate in the programme for the 8th World Summit on Arts and Culture, which will explore the theme Mobile Minds: Culture, Knowledge and Change. The Summit programme will use a range of session formats to encourage interaction between delegates and we seek participants for a range of roles: from panellists and provocateurs, to presenters and facilitators. We welcome submissions from policy makers, academics, government representatives, cultural and community leaders, practitioners, and professionals working in the fields of arts, culture, creative and cultural industries, as well as other sectors. #artsummitKL #MobileMinds #Malaysia #Arts #Culture Twitter: @ifacca International Federation of Arts Councils and Culture Agencies (IFACCA)

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on


Terbaru, Uqasha yang dihujani pelbagai pertanyaan dan kecaman di Instagram telah mematikan fungsi komen di gambar-gambar yang telah dimuat naik di akaun Instagramnya. Bagaimanapun, sama ada benar Uqasha ialah wanita yang terbabit dalam kemalangan itu tidak dapat dipastikan.

Dalam kejadian itu, sumber mengatakan pelakon terbabit didapati berada di tempat duduk penumpang hadapan sebuah Range Rover dan berada dalam keadaan khayal. Polis memeriksa beg tangannya dan menjumpai bahan dipercayai sejenis dadah. – beautifulnara.com

27 responses to Gambar Tersebar, Uqasha Senrose Mati Fungsi Komen Instagram

  1. cikedis says:

    dia ni memang dah lama join benda2 gini..hurmm,,..

    3

    0
  2. gf says:

    awk tu public figure buat la perangai cantik skit.. perangai cantik biar sama gn mke cntik tu..

    6

    0
  3. xphm la mokcik says:

    ko knp uqasya.. da elok2 jdi retis blh bodohkn dri. adik ko mmg da msyuukkk..!! bcinte plk ng jutawan. ko knp..stress ke.. dah elok pkai tdung gi bkk.dah elok blakon bodohkn dri plk!! xsyg nyawa ke.. xsyg kerjaya ke.. ble org xnk amik blakon xnk siarkn ko kt tv meroyan mintak maap plk.hmmmmmmmmmm

    7

    1
  4. aku tetap aku says:

    kronoligi kes:
    1. Keta Uqasha Range Rover langgar keta Cina BRV.
    2. Cina tgk Uqasha dlm keadaan khayal n tak menentu.
    3. Cina call polis.
    4. Polis dtg 2 org check brg2 Uqasha jumpe 53 biji pil happy 5.
    5. Polis nak bawa Uqasha ke balai. tapi uqasha tak fit to drive. so salah sorang anggota polis drive keta Uqasha n Uqasha duduk kat passenger seat.
    6. Scene dlm ekte tak tau la ape deal tapi sampai je balai polis buat saringan air kencing negatif. (Sedangkan kes Rizalman tu positif air kencing polis kata pengesan air kencing diorang sangat sensitif. takkan Uqasha punya mmg sah2 khayal tapi negatif).
    7. Uqasha bebas atas jaminan polis.

    Kesimpulan: jadi artist cantik jadi ahli UMNO senang lepas buat salah bhai..

    37

    0
    • Sapa dulu says:

      Bkn UMNO je pancing wanita cantik..tapi pembangkang roket yg mulkn dulu.

      4

      11
    • lynn says:

      Saringan air kencing tu tak valid pun. Nanti urine hantar ke makmal baru la tau. kdg2 faulty ka, apa ka. Tu sebab dalm kes urine, rantaian bukti tak boleh terputus.
      kalau betui khayal dek dadah, mesti kena la.
      kalau mabuk tu aku tak pasti la

      5

      0
    • Hana says:

      Jangan buat cerita lah. Kang kena tahan dengan Akta Berita Palsu menangis kau nanti sampai meleleh hingus.

      3

      0
    • Anonymous says:

      eramin mmg tak boleh check through urine,kena cek thorugh darah,btw bapak sdara dia mmg wakil rakyat pon dkt Kelantan..tak pelik pon klo lepas.kahkah.

      3

      0
    • kakbawang says:

      eramin kena check through darah baru boleh, klo thorugh urine mmg negative laa cite dia..btw, bapak saudara dia Datuk Jazlan mmg wakil rakyat pon dkt Kelantan.so,kalau terlepas tak pelik pon.kahkah.

      2

      0
  5. Wekkkkkkk says:

    Ada rupa seiras lagi ke kt malysia ni selain seperut. Dh buat slh mgaku jelh..patutlh tudung dh mlyang rupanya enjoy x puas.

    0

    0
  6. bangchik says:

    dia salah memang patut kena tahan. tapi yang aku tak faham, mana pergi integriti polis sekarang? gambar2 mcm ni kan sepatutnya jadi rahsia. sebab belum sabit kes mahkamah lagi. dibuatnya dia lepas, lepastu saman polis yang sebar gambar ni lagi naya.

    38

    0
  7. sedih says:

    muka dh cantik..duit pun ada..dadah jgk yg dicari..

    1

    0
  8. Cntik ke says:

    Sbb tu org ckp jgn amik ddah,tu la jd nya sbb wyar otak byk da ptus..ptut la sblm ni byk wat prangai.tp aku rsa dia amik sbb nk krus blik kot..pling cpt dn brksan.

    1

    0
  9. antie onion says:

    bodoh!!!!! itu je aku nak cakap

    0

    0
  10. pokcik bawang says:

    BERANIIIII nyerrr bawak dadah dalam keta/beg (byk pula dia beli pil2 tu) , tak takut ker polis tahan,
    tak tahu ke polis nak dtg mase keta dia kena langgar tu, or mungkn di yakin polis takkan body check dia. (ker ada orang nak aniaya dia..or dia dh buat keja ni mase jd pramugari dulu)
    pelik tul cite dia .. nanti jadi cite cam parid kamel plak..belit2.

    2

    0
  11. Anonymous says:

    jadi macam izreen dan ude sudah tutup komen sebab takut

    0

    1
  12. lol says:

    Aku skit pon tak terkejut sbb dia ni mmg minah gian pon , sedut kokain estacy mmg dari dulu lagi sbb tu badan dia mcm tiang lampu je !!

    0

    0
  13. ramli says:

    yg ambik gambar ni pastu viralkan lebih lahanat.. patut la makin ramai yg x respek pd polis/bomba dll

    7

    0
  14. anak nogori says:

    JELITA KE?

    1

    0
  15. Ohyeah.. says:

    Dalam keadaan khayal tapi urine drug negative. Mungkin kena jampi kot? Haha…..

    2

    0
  16. lily says:

    Nasib baik Syafiq Kyle dh jd ex ppuan ni..Syafiq dh berjaya dlm karier dia tp ppuan ni yg terus jd sampah.

    0

    0
  17. bawang goreng kriuk kriuk!! says:

    bitch betul lah kau ni uqasha, dulu masa kau pakai tudung pon aku rasa ko fake. pakai tudung. tapi g holiday pakai baju sexy2. dapat kawan n adik beradik pulak bodoh2 dungu macam dia, g seberkan. muka uqasha ni pon kalau ko tengok macam dungu2 bebal yang senang di gula gula kan tapi acah2 macam orang ado ado… yang sebenarnya ko non hado. bitch please…

    2

    0

Leave a Comment

Optional