Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Gambar Tersebar, Uqasha Senrose Mati Fungsi Komen Instagram

Semalam, seorang pelakon wanita dikatakan telah ditahan polis dalam keadaan khayal setelah terbabit dalam satu kemalangan di Taman Tun Dr. Ismail, Kuala Lumpur.

Pelakon itu dikatakan memandu dan melanggar sebuah kereta Honda yang dipandu oleh seorang lelaki berbangsa cina.

Advertisement

Gambar pelakon itu, didakwa sebagai Uqasha Senrose telah berlegar di Twitter dan media sosial lain sejak malam tadi dan menjadi viral.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

? Call for Participants for the 8th World Summit on Arts and Culture Proposals can be made in English, Spanish or French Applications close 20 May 2018 ?? https://www.artsummit.org/call-for-participants We are pleased to invite proposals to participate in the programme for the 8th World Summit on Arts and Culture, which will explore the theme Mobile Minds: Culture, Knowledge and Change. The Summit programme will use a range of session formats to encourage interaction between delegates and we seek participants for a range of roles: from panellists and provocateurs, to presenters and facilitators. We welcome submissions from policy makers, academics, government representatives, cultural and community leaders, practitioners, and professionals working in the fields of arts, culture, creative and cultural industries, as well as other sectors. #artsummitKL #MobileMinds #Malaysia #Arts #Culture Twitter: @ifacca International Federation of Arts Councils and Culture Agencies (IFACCA)

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on


Advertisement

Terbaru, Uqasha yang dihujani pelbagai pertanyaan dan kecaman di Instagram telah mematikan fungsi komen di gambar-gambar yang telah dimuat naik di akaun Instagramnya. Bagaimanapun, sama ada benar Uqasha ialah wanita yang terbabit dalam kemalangan itu tidak dapat dipastikan.

Dalam kejadian itu, sumber mengatakan pelakon terbabit didapati berada di tempat duduk penumpang hadapan sebuah Range Rover dan berada dalam keadaan khayal. Polis memeriksa beg tangannya dan menjumpai bahan dipercayai sejenis dadah. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. bawang goreng kriuk kriuk!!

    May 7, 2018 at 6:50 pm

    bitch betul lah kau ni uqasha, dulu masa kau pakai tudung pon aku rasa ko fake. pakai tudung. tapi g holiday pakai baju sexy2. dapat kawan n adik beradik pulak bodoh2 dungu macam dia, g seberkan. muka uqasha ni pon kalau ko tengok macam dungu2 bebal yang senang di gula gula kan tapi acah2 macam orang ado ado… yang sebenarnya ko non hado. bitch please…

  2. lily

    May 7, 2018 at 2:03 pm

    Nasib baik Syafiq Kyle dh jd ex ppuan ni..Syafiq dh berjaya dlm karier dia tp ppuan ni yg terus jd sampah.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama