Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(GAMBAR)Terbaru Wardina Yang Maintain Cantik

wardina safiyah

Kami masih teringat lagi masa Wardina jadi mangsa majalah playboy Malaysia (Mangga). Masa tue Wardina ngan Sarimah memang tengah top. Kesian Wardina disuruh posing sambil menunjukkan pehanya. Terkelu kejap kami masa tue.

Advertisement

Syukur sekarang Wardina dah tak lalu zaman tue dan terus bertudung. Padahal kalau ingat balik rambut Wardina memang lawa mengalahkan artis-artis yang ada sekarang. Yang tambah kagum, populariti Wardina tetap maintain. So tak ada reason untuk artis lain cakap bertudung nie membuatkan saham diorang jatuh.

Oh ya buat peminat Wardina yang nak add dia kat Facebook, ini alamat Facebook Wardina. Banyak gambar-gambar terbaru Wardina kat situ. Kepada wanita-wanita yang nak belajar fesyen bertudung pun leh try belajar dengan tengok gambar-gambar Wardina.

Lagi gambar-gambar terbaru dan terkini Wardina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

wardina safiyah

Advertisement

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

Advertisement

wardina safiyah

wardina safiyah

wardina safiyah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top