August 13th, 2009

stacy

Lama tak dengar cerita si Stacy nie. Yang last tengok Stacy kat TV pun rasanya masa abang dia si Chaq tue masuk Mentor. Pastue dah tak perasan dia keluar TV lagi dah. Maybe ada yang kami terlepas kot.

Kami suka ngan Stacy nie sebab dia memang berbakat. Kalau nak tengok rupa memang lagi ramai artis-artis yang lagi cun dari dia. Tapi dia still boleh popular sebab memang dia hebat menyanyi, menari dan buat persembahan. Kadang-kadang tue kagum gak tengok Stacy menari ligat sambil menyanyi. Dalam hati kami pikir tak reti pancit ke Stacy nie.

Lagi gambar terbaru Stacy semasa sambutan majlis jadi boleh dilihat dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

stacy

stacy

stacy

stacy

stacy

stacy

stacy

stacy


Comments are closed.

Loading...