Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GAMBAR)Suriani Rahman, Pengacara RTM Yang Kini Semakin Popular

suriani pengacara rtm

Bertalu-talu email masuk ke inbox kami yang mintak tolong kami sharekan gambar Suriani Rahman, pengacara RTM yang baru-baru ini sudah membuat kenyataan dalam Harian Metro. Gambar di atas yang hanya memakai coli sahaja bukanlah gambar Suriani. Itu kata-kata dari tuan punya badan sendiri:-

Advertisement

[note]Saya ambil berat hal pemakaian dan imej. Saya tidak akan berpakaian seperti itu di khalayak ramai atau merakam gambar dalam keadaan begitu. Jika dilihat dengan teliti, Individu dalam gambar itu bukan saya. Mungkin juga ia hanya pelanduk dua serupa[/note]

Kami tak dapat nak lihat dengan teliti sebab gambarnya ditangkap dari jauh. Tuan empunya badan dah kata itu bukan dia, maka kita terima jerlah kan? Ada jugak gambar-gambar lain yang agak kontroversi seperti gambar Suriani di dalam bar penuh dengan botol arak. Suriani ada penjelasan terhadap gambar-gambar tersebut:-

[note]Memang kebanyakan restoran Perancis menjual minuman keras. Kebetulan saya duduk di sebuah meja makan membelakangi rak minuman itu. Saya membuka menu untuk memilih makanan, bukan minuman keras,” kata ibu tunggal berusia awal 40-an itu.[/note]

Kami percaya dengan kata-kata Suriani. Selebriti Malaysia semuanya baik-baik belaka. Kalau gambar seksi-seksi nie memang kesemuanya pelanduk dua serupa ataupun super impose. Sungguh jahat mereka-mereka yang berbuat demikian. Kesian kat tuan punya empunya badan.

Advertisement

Lagi gambar Suriani Rahman, pengacara RTM yang kini makin popular dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

suriani pengacara rtm

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top