Gambar Sosial Miera Liyana Mula Tersebar, Ada Pihak Dengkikan Miera?

Hiburan

Gambar Sosial Miera Liyana Mula Tersebar, Ada Pihak Dengkikan Miera?

Agak terkejut apabila Abang Nara menerima gambar di bawah. Teliti punya teliti, rupa-rupanya ada Miera Liyana di dalam gambar ini. Nampak macam Miera Liyana sedang teruja bersosial bersama rakan-rakannya. Menurut pengirim email, gambar ini diambil di Pulau Pinang. Mungkinkah Miera Liyana hanya cuba menghilangkan stress bersama rakan-rakan selepas penat bershooting seharian?

miera liyana

Advertisement

Menurut pengirim email, ada beberapa keping gambar lagi yang menunjukkan betapa sosialnya hidup Miera Liyana. Abang Nara sudah pun reply email tersebut dan sedang menunggu kesudian si pengirim untuk berkongsi beberapa keping gambar lagi. Nampak gayanya Miera Liyana sudah kena berhati-hati dengan hidupnya kerana ada stalker yang sentiasa mengambil tahu gaya hidupnya.

Mungkinkah ada konspirasi untuk menjatuhkan populariti yang sedang dikecapi oleh Miera? Bagi Abang Nara, kalau sekadar gambar di atas tidaklah sesosial mana pun Miera ini.  Kalau orang biasa macam Abang Nara, paling hebat melepak pun kat kedai-kedai mamak ataupun cybercafe SS15 Subang Jaya. Mungkin bagi selebriti seperti Miera, cara sosialnya berbeza sedikit dengan orang kebanyakan. Tak gitu?

P.S: Menakjubkan! Gambar smpadan antara 2 lautan utama dunia. Mari kita saksikan!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

69 Comments

  1. Abu Lahab

    January 12, 2012 at 3:48 pm

    cara bersosial mungkin berbeza tapi penghitungan di pdg mahsyar nti semua sama saja…

  2. ds

    January 12, 2012 at 2:03 pm

    nampak sgt la gambar ni photoshop..main tampal2 je tu…aku ni mmg x suka sgt2 ngn miera ni..tp nk tgelak pn ada tgk gmba ni..x sudah2 org nk jthkan sama sendiri..nasib ko la miera..sape suh ko menyeksi..kn dh kne fitnah..tgk la caner ko nk jwb nnt..org dh x caye kalau retis bg alasan gmba photoshop ni..sbb tu org amk kesempatan wat photoshop..sape stuju angkat tgn!

  3. n

    January 11, 2012 at 6:30 pm

    ce tengok pmpuan kt tepi yg nak wt flying kiss tu…eh.pmpuan ke lelaki tuh?haha

    • eloanayara

      January 11, 2012 at 7:31 pm

      agak ar haha br prasan

  4. eloanayara

    January 11, 2012 at 5:04 pm

    gigi berterabur!

  5. Shah Jazling ling

    January 11, 2012 at 3:46 pm

    Tk baik awak dengki dgn awek kita, tkpalah miera.miera buat apa pun i tk kesah. i tetap nakkan you jugak.

Loading...