Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GAMBAR)Sharifah Amani Bermesraan Dengan Kekasih Hati Mat Salehnya

sharifah amani gavin

Satu dunia sudah tahu yang Sharifah Amani nie pakwenya adalah Mat Salleh. Bukan Mat Salleh Salleh Yaakob yang pepagi merapu kat Sinar FM tue. Tapi ini memang Mat Saleh sejati punya. Rambut perang lagi. Memang hensemlah kot dari lelaki Melayu. Tue yang si Amani nie jatuh cinta kot.

Advertisement

Dulu kami ada letak gambar Sharifah Amani dan Gavin (nama pakwe dia), tapi semalam kami dapat email dari seorang readers yang telah berkongsi banyak lagi gambar-gambar mesra tak seberapa mereka berdua. Namanya terpaksa dirahsiakan atas permintaan reader tersebut.

Tapi memang nampak betul budak 2 orang nie tengah syok bercinta. Ala, ini gambar yang kalau orang couple kompem ambik punya. Yang style muka je nampak tue. Selalu kalau remaja-remaja sekarang nie amik gambar macam nie pakai handphone jer. Memang muka akan jadi automatik cute dan comel bila mengambil gambar dengan teknik sebegini.

Kalau korang nak tahu gambar macam mana si Sharifah Amani nie ambik dengan si Gavin, sila baca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kalau anda ada gambar-gambar atau gosip-gosip yang nak dihantar kepada kami, emailkan jer terus kepada borakartis @ gmail.com. Pasti esok akan terus terpampang di BeautifulNara.

Advertisement

sharifah amani gavin

sharifah amani gavin

sharifah amani gavin

sharifah amani gavin

sharifah amani gavin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama