February 25th, 2010

gambar seksi rozita che wan

Dulu kami pernah kongsikan koleksi gambar Rozita Che Wan, hari nie kami nak tambahkan lagi gambar-gambar janda terhangat Malaysia nie. Pelik jugak yek kenapa sampai sekarang Rozita Che Wan nie tak kawin-kawin lagi. Nak kata tak cun, tersangatlah cunnya. Mungkin tak sampai seru lagi kot.

Kata orang kalau nak tau sama ada seseorang wanita itu betul-betul cantik atau tidak, tanyalah kepada wanita lain. Kalau perempuan pun kata cantik, maka maknanya cantiklah tue. Contohnya macam gambar Nasha Aziz yang kami kongsikan hari tue, ramai pengkomen wanita yang cakap si Nasha memang cun. Maknanya compem cun lah tue.

Jadi apa pendapat pembaca-pembaca wanita BeautifulNara? Adakah Rozita Che Wan nie boleh dikategorikan sebagai seorang wanita cantik. Layan dulu gambar-gambar Rozita Che Wan sebelum anda membuat keputusan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tahniah kepada salah seorang pembaca tegar BeautifulNara iaitu Weiya yang telah selamat mendirikan rumahtangga pada Chinese New Year baru-baru ini. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan

gambar seksi rozita che wan


Comments are closed.

Loading...