Written by AbangNara | September 9th, 2011

Cantik sungguh Faezah Elai memakai busana pengantin Hatta Dolmat di hari pernikahannya dengan Heykal Hanafiah. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua yang telah sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja. Marilah sama-sama kita lupakan kontroversi yang pernah melanda mereka. Sebagai peminat, marilah mendoakan kebahagiaan rumah tangga mereka berdua.

faezah elai

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Faezah Elai dan Heykal Hanafiah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila follow twitter Hatta Dolmat untuk update terkini majlis perkahwinan ini.

faezah elai

faezah elai

faezah elai

faezah elai

faezah elai

faezah elai

faezah elai

faezah elai

faezah elai

faezah elai

faezah elai

144 responses to (GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Faezah Elai Dan Heykal Hanafiah

  1. wawawee says:

    sarat sgt….

    0

    0
  2. lola says:

    bukan nak mengata…taapiiiiiiii….ok la selamat pegantin baru……

    0

    0
  3. bedah says:

    tuanyer laki dia..gemuk cam x padan jer

    0

    0
  4. lola says:

    baju pegantin cantek…….dah lama aku nk tgok heykal ni…ini ke org nyerr..btw….selamat pengantin baru…

    0

    0
  5. Whadda F? says:

    Whoa…dapat Hearts on Fire by Habib Jewels tuh…puluh2 riban tuh…berbaloi la kot bg dia rampas laki orang… huhu

    0

    0
    • Anabobo says:

      Nak pengsan kejap aku tengok badan laki dia..dalam paper tak nampak bsesar cmtu pulak..

      0

      0
      • Justin says:

        macam bapak gajah…haha..padan muka ko faezah…rampas lagi laki orang..dapat bapak gajah….

        0

        0
        • blackjane says:

          nak padan muke apenye, dh mmg itu plhn dia.. bkn semua pmpuan nak laki ensem. ade pe pmpuan yg minat saiz2 bapak gajah ni. dia lg sonok x pyh sibuk nak peluk bantal. tido pn x yah pkai tilam.

          0

          0
  6. Justin says:

    serius langsung tak berseri pengantin..macam biase2 jerk…agak2 nape ek tak naik seri….papepun memang tak padan langsung…laki die gemuk kedempol…mungkin poket laki tu yang gemuk kowt..hahahhaha

    0

    0
  7. regina imran abdullah says:

    tahniah to faezah elai… moga anda berdua bahagia hingga ke akhir hayat…. jodoh ajal dan maut adalah ketentuan dr Tuhan, x perlu kite menidakkan…. ada hikmah atas semuanya… dan doakan yg berbaik buat dia dan bukan sebaliknya…

    0

    0
  8. oh.. says:

    la yg gemuk, muke mcm lempeng hangus ni ke yg dia suke sampai rampas laki org ..bagus la 2 dh jodoh ko tahniah

    0

    0
    • aku ni le..... says:

      dulu aku suka sangat faezah ni, nampak sweet sangat-sangat. Tapi bila keluar crita, merampas laki orang….terus potong !! Mula-mula tak ngaku, tapi ALLAH maha kaya…akhirnya dah bernikah. Mana ada orang yang nak mgaku jadi perampas. Contohnya?…Siti Nurhaliza, Memey Suhaiza,Watie Elite, Fasha Sandha dan sewaktu dengannya. Maaf zahir batin….hehehehe

      0

      0
  9. mummy honey says:

    Nampak serabut je baju dia…. X brape nk sesuai utk majlis akad nikah. Patutnye sopan la sikit, tutup dada tu….

    0

    0
    • wany says:

      tu la . tak sopan la . akad nikah , pakai mcm tu . kesian kt tok kadi tu . tak pasal pasal dpt tayangan free

      0

      0
    • Anonymous says:

      I tak suka baju pengantin time akad tu..pakai ler sopan sikit and moreover..sarat sgt dgn sequin baju tu..tak sesuwei!

      Pasal hubby dia tu… I tabik spring ler kt dia sebab dia tak tgk ghupa..tgk poket jer! Rupa tak menjamin kesenangan, kan!

      0

      0
  10. nana rina says:

    hatta dolmat designer yer..tau la signature hatta mcm mana kan..baju yg sarat2 penuh ngn labuci tu mmg dia yer..tgk pon tau hatta dolmat..wlpn baju dia sarat tp ttp cantik..selamat pengantin baru faezah elai dgn suami..:) nak kutuk pon tak guna cz korang mmg dah sah jd suami isteri..

    0

    0
    • perlu ker??? says:

      Asik pattern kain mcm tuee je… Serabut!!

      Asal hatta je yg design.. Rizalman or redzwa. Razwel lagi terbaik design yer..

      Itu pasal tak de seri muka…… Baju kutang sesuai…

      0

      0
      • nana rina says:

        to perlu ker: itu la nama dia signature sayang..supaya org boleh tau tu mmg dia pnya design..the design looks stereotype but that’s represent his signature..nak wat cam mana tuan yg memakai yer nak pakai design hatta kan..walpn sarat and cliché tp i still rasa baju dia cantik.(pendapat i la)

        0

        0
        • f says:

          setiap designer ad character tersendr….klu cama mn nk ad bezanyer…dh trademark fabric dier cm 2…dh ad ke fabric 2 jual kt cnie…u nie xda sense of fashion ker…sedey la…klu x tahu ttg fshion should keep ur mouth..n watch http://www.vouge.com...

          0

          0
  11. Ct says:

    trbayang kesedihan anak2 tgk ayah diorg dh ada kluarga laen.kesian..tp ye la jodoh prtemuan ditangan Allah. Semoga x-wife dia tabah hadapi dugaan ini & dpt jg anak2 dgn baik….

    0

    0
  12. RSS says:

    Why do the some people having such narrow minded mentality? Though it’s non of my business, at least we should be happy for them. We don’t leave their lives. Just put ourselves in their position. How would we feel if someone says something bad or unwarranted statements about us and our soul partner!? Do we gain anything from all these? I guess yes and it’s the sin we committed until being forgiven by Faezah and Heykal. Gosh! guys wake up and face the truth and reality.

    0

    0
    • RSS says:

      ‘live their lives’ and not ‘leave their lives’. Sorry! And another thing. The true reality now is that both Faezah and Heykal is a legitimate husband and wife. True, we do felt sorry for Heykal’s former wife and children but its fated to end in such a way. The past is the past. We can’t bring the past to the present and I do hope Heykal will bear full responsibility to his children and former wife. Let them solve their problems or settle it in an amicable manner.

      0

      0
      • rarerariraro says:

        bluuuwwwwwweeekkkkkk
        just puke,sorry i thought here is toilet

        0

        0
      • x wife heykal says:

        snang la ckp…cube awak bygkan awak tu ex-wife Heykal..pe prasaan awak…xpon,bygkan [email protected] kite kne rampas….bengang x?jgn la nk menggalakkan lg pompuan2 mude rampas laki org lg…

        0

        0
        • kakmimah says:

          jgn kutuk sgt2 pmpuan rampas laki org…akak tak berani nak mulut cabui sgt…takut terkena kat btg idung sendiri.

          tak laki kita kene rampas, kita yg jd perampas…huiii seram mak.

          0

          0
    • orang babi says:

      cakap melayu sudah kalau english hebat tkpe jugak nak ckp orang putih ni english mcm hanjing nak tunjuk2 plak

      0

      0
  13. ainanymous says:

    wats wrong with u ppl? get a life. dont forget to grow up ok?

    congrats to the couple. ignore what others say.

    0

    0
  14. HoNeY bEe says:

    Selamat Pengantin Baru…Semoga kekal ke akhir hayat….

    bulu beb….!!!

    aduhaiii…

    0

    0
  15. manisah says:

    bukan ke kalo akd nikah besa org pakai sopn2 or tudug..huhu

    0

    0
  16. putihkaseh says:

    Apa lah si Dolmat ni, akad nikah pakai gaun mcm nak potong kek jer, kan cantik klau pakai baju kurung, baru lah padan dgn laki dia yg kemas berbaju melayu ….moden pun biarlah bertempat wahai Dolmat … nanti potong kek pakai apa agaknye …..

    0

    0
  17. AnnaMarrytta says:

    cam gaun nikah bini tomok jer…

    maklum ler, designer yg sama.

    0

    0
  18. apa-apa jerlah…
    semoga kekal bahagia hendaknya…
    yakin dengan firman allah…
    lelaki yang baik untuk wanita yang baik.. begitulah juga sebaliknya..

    0

    0
  19. lalola says:

    akhirnye terjawab isu x megaku merampas lakii org….
    akhir nye kawin jugak ngn pegarah duda nii…

    0

    0
  20. choki terperanjat sakan.. says:

    ok, tahniah jadi suami isteri… siap dapat package anak anak segera lagi..

    tapi, baju akad nikah tu over sikit la.. rasanya baju yg pakai untuk Khatam Al-Quran pagi tadi lebih molek dan afdal untuk acara secuci ini…

    apa pun… all the best!!!

    0

    0
  21. iqbalhakimi says:

    alhamdulillah dah selamat nikah faezah elai dan heykal hanafiah ni.

    0

    0
  22. kirana says:

    yup..agree..tak naik seri..i saw her real life last year without make up..die kalo xmake up muka hancur..byk lubang kat jalan raya..thx to maybeline..diriku begitu berharga..lol..jgn mare yer..bergurau.. but her face lubang2 , i aint no joking!!

    0

    0
  23. unknown says:

    bullshit kirana

    0

    0
  24. maya says:

    jantan boyak nih yang die sibokkkk mencetus kontroversi sampai nak bergaduh ngn bini org tuh..haiya!!! dok pahe noo…

    0

    0
  25. Bluberry Purple says:

    maya…ko ni mengata org je…….

    0

    0
  26. hehehe says:

    pecah rekod ms nikah tak pakai bj kurung moden atau bertudung…nampak muka faezah gemuk mungkin kene mengemukkan diri biar setanding gan hubby dia…tp paling best barang kemas dia tu…ribu riban wawawawa…bestnye brg kemas ribu riban…tahniah pengantin baru

    0

    0
  27. Terkezut Besarr says:

    waa gajah tu ke heikal??!!! patotlah faiza ni lebih gemok skrg.. nk sepadan dgn laki la tu…

    p/s: biasanya geng2 gajah nih ada 2 inci .|. jek hehe….

    0

    0
  28. azhar says:

    Bitch ni dah lunyai..tu yg main sapu je laki orang..

    0

    0
  29. sharmen says:

    Slmt pengantin baru……..

    0

    0
  30. RSS, kalo laki ko x penah dirampas dek betine laen, senang la ko ckp… cer bile ank2 ko dh 3-4 org, jg mkn minum hidup laki ko tp dirampas gak dek betine laen, ko x meroyan ker?
    org yg x penah merasa kehidupan sebegitu mmg xkan tau penderitaannya..
    Xpe la , ini yg si faezah elai tue nak…. ade la balasannya nnt kerana meruntuhkan masjid org len…. Smoga dpt hadapi bahagian dia pula….
    Org xkan marah kalo dia x menafikannya… nie dh terang lg bersuluh…. !!!! jgn menyesal sudahhhhhh…

    0

    0
  31. uui says:

    pernah tersempak dgn faezah elai n husbnd kat Giant Kota Damansara…mak aiii, besar nye husbnd die… ..

    cmne la faezah yg ala2 cntek ni leh trpikat kan…’cantek ker’??

    dah cam beauty n the beast lor tgk faezah n husbnd nye nie..heeeeeeeee ;))

    0

    0
  32. putry sarah adlyana says:

    nikah pun x tutup aurat..negok la smpai bila dorg nie tahan..by the way..lakinya gomokkkk..hahahahaha…len kali pandai2 la ckit cri laki…

    0

    0
    • kakmimah says:

      ai suka lelaki gemok..sbb dorg kalau bckp sweeeetttt je dan selalunya sgt la comel :D

      0

      0
    • zaia says:

      “pandai2 la ckit cri laki”…psl pe?psl gemok je tkleh pilih la??lau psl heikal ni wat salah ngn x wife,logik la gak..tkkan la psl gemok je dh mcm tk pndi cari,lau dh ske cmne..msti org2 gemok len trase lau bce ni,kwn aku pn ade yg gemok cmni..rmai je org gemok,baik,bijak,dn pe2 lg la baik,lau dh putry sarah adlyana tk minat pe leh wat tp jgn la hina sgt,tau la putry cantik dn slim,mayb..*mood prihatin,sori hehe..

      0

      0
      • aishhh says:

        watpe la nk persoal pki tdung x..stkt pki mase nkah pastu xpki..ak prefer gni..xperlu kot nk persoal bagai..aisshhh…
        tp..oh..cinta itu buta~~

        0

        0
  33. opotoyo says:

    cam beruang pun ade gak laki ni…

    0

    0
  34. NenekPenne says:

    semoga berbahagia diatas keruntuhan rumahtangga orang….

    gemuk pun gemuk lah janji poket isinya tebal….

    0

    0
  35. anti perampas says:

    ni laa contoh pompuan2 siyelll. suka la tu dapat title PERAMPAS. sbelum ni ko hebat2 x ngaku gosip ni. haktuihhhhh!! malu aku ada pompuan mcm ko. apapapapapapun, tahniah yeee. semoga berbahafia di atas kedukaan org len.

    0

    0
  36. aku says:

    dulu pada aku faezah elai ni wajah dia cantik dan unik tapi skg tak lagi ..naper taste dia dgn si gendut..btw nak wat cmne dah jodoh ..jgn sigendut ni kena kebas ngan orang lain lagi lepas ni dahlah

    0

    0
  37. umi says:

    kan elok kalo nikah tu pakai tudung.. hmm.. apapn, slmt pengantin baru.. :)

    0

    0
  38. Izza says:

    Ramadhan tak sampai sebulan pun berlalu, mulut memasing dh mcm ni, kena ingat tuan dan puan, dosa kite dgn allah boleh minta pengampunan thru doa, dosa kite sesama manusia? selagi dia tak maafkan, maka selagi tu dosa still ade.

    0

    0
  39. jebon says:

    Speechless…BEST SANGAT! hehe

    0

    0
  40. sofea says:

    tak baek mencela org…..bak kata ustaz kazem…jgn mencela orang…..besok tak anak cucu cicit kita plk yg kena….sape korang nak mencela dia….sudah sudah ler tu..

    0

    0
  41. 2 inch heykarll says:

    laki faizah nih gumuk betol.. mesti anu die ni 2 inci jek.. xpuas faiza nnt oii…

    0

    0
  42. uteh says:

    depa mami-mai ni lagu mana pun akan cuba cari gak yg mamak-mamak..selamat pengantin baru..semoga kekal ke anak cucu…no cerai-cerai ok

    0

    0
    • bujang says:

      Mestilaaa…..gelang chek sampai siku, rantai lapih2.
      Chek nak idung nana tinggi itam pun x pa..
      Mampuihlaaa hang Faizah oiiii….kena hanyamm cukup2 nanti , entah2 x bangkit 3 hari…kah kah kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kena timpa balak.

      0

      0
  43. putri malindo says:

    comel jew…yang penting bahagia..enjooy your life..slamt pngantin baru..

    0

    0
  44. toink~toink.. says:

    comelnye laki dye..nmpk sweet sgt! :p

    0

    0
  45. kate says:

    oh gosh..sgt2 x padan..

    0

    0
  46. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tolongggggggggggggggggggggggg !!!!! jangan sebot pasal dok atas dok bawah ongkor !!!! minah jambu ngeriiiiiiiiiiiiiiiii tolongggggggggggggggggg !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
    • bujang says:

      Ko ni minah x habis2 terkena badi.. Asraff kawin ko meroyan , Faezah Elai pulak kamu yg. terasa dihempap pulak…….kawin syokk tau minahhhh…..
      Tambah2 tengah dok bulan madu ni…x makan pun x apa.
      Kadang2 mata x larat celik jalan pun lembik lutut.
      Ngeri ke atau minah teringinnnnn….

      0

      0
  47. luvlavender says:

    to hatta dolmat ~ tolong la wat design yg xsarat mcm 2..aku tgk sume bju rekaan die lbih kurang same je.. sarat & nampak murah..
    sori yer..pendapat..huhu

    0

    0
  48. gilo says:

    tak cantek pon !! xde seri langsung .. !!

    0

    0
  49. namo den says:

    asal kain mcm kain langsir :D

    betol ler. aku pn perasan byk baju Hatta Dolmat ni mmg sarat.

    0

    0
  50. fischya says:

    dah mcm kain langsir dress dia bila duduk. bahagian atas baju tu ok (cuma dada terdedah) tp bawah tu over sgt la utk akad nikah. patut nikah pakai design rizalman, simple, sopan dan elegant. sanding ko nak over pun sukati ko la.

    0

    0
  51. cermindulubarumengata says:

    salam, tak baik cakap dekat lelaki tu camtu,kutuk faezah sudah la..cuba kalau korang jadi lelaki tu,orang kutuk korang macam2,xsedih ke wey?? memang laki tu salah jugak, tapi ni jodoh Allah..gemuk ke kurus ke,apa ada hal.

    0

    0
    • mass says:

      yes i do agreed!!!..aku xphm ape hal diowg nak ngutuk sakan husband dia gemok…lantak p le dia nk kwin dgn sape pn…mn tau dia dh kasi nafkah secukupnye kat ex wife dia ke…mn kowg tau…big size is the sensitive issue plss dun mass it!!!

      0

      0
      • hello says:

        mak sokong…….dia orang cakap pandai…kan……azabbbbbbb….dia orang ni x da keja lain ker ahhh….entah2 dah nak mati kot….b4 mati nak kutuk2 orang lak..kan wak…..lol

        0

        0
  52. nurul says:

    macam tu dia pakai depan tok imam? dah tu dok tinggi dari orang lain….. camana malaikat nak mai amin !!! haishhh!!!

    0

    0
  53. student bandung says:

    weh dorg ni kenapa? apa gosip dorg before ni? aku tak pernah dgr lak nama depa..

    0

    0
  54. Suri says:

    Wohoo bju hatta seme seksi2 ek, yg memek tu lg x berlengan.. Tp yg ni sarat yg amat.. Pong pang pong pang gemuk kurus huduh cantik, laki tu jgak untung

    0

    0
  55. sorry says:

    artis memang suka rampas suami orang ek….

    0

    0
  56. dah taw dah says:

    korang try cek pengomen yg bernama “bujang” “1/2 tiang” adalah link kepada blog beautifulnara..komen2 “beliau” adalah berunsurkan lucah…cm2 ke abg nara???? plis tlg jwb deh

    0

    0
  57. mummy says:

    pening tgk design yg sarat… inilah rupanya pengarah yg dulu ada kontroversi dgnnya. (ex husband seseorg kan).. apapun tahniah le seb artis ni dah dpt apa dia nak

    0

    0
  58. kasturi says:

    hatta dolmat ni asyik buat baju utk “wanita yang mendirikn mahligai atas penderitaan org lain” je… ari ti memey… ni faezah plak… esok watie elite plak… pastu fasha sandha plak… mcm bangga je… hmmm….

    0

    0
  59. mass says:

    ape hal korang nie nak bising cm haram…
    btw if bkn jodoh dia..xsempurna la majlis akad nikah semalam bro??..jdh pertemuan di tangan Allah…kita sebai manusia jgn nk ngomel x tentu psl..and one more jgn hina orang yg bdn besar or gemuk..korang nie memang narrow minded..salah ke orang gemuk nk kawin..he dun give u a damn beb…patut le bangsa kita xleh nk maju cm bangsa lain..kalo ade mulut2 longkang cm kowang nie…please think deeply ok !!!!

    0

    0
  60. APTB says:

    Asl kwn ngn duda jer ckp perampas…apalh mslh korg?? jgn la ckp lepas, mana tau akn dtg nnt awk plk yg jadi perampas??

    p/s : selamat hari raya, maaf zahir batin, jemputla dtg umah:)

    0

    0
  61. vavi says:

    ko orang cakap pandai…tapi….nak buat pandai?guna air liur jer leh lah…….ni jenis yang x da duit jer berani cakap……kalau dah dasar miskin x yah nak comment…..tengot jer lah……ko orang ni datang dr hutan mana entah…….entah2 yang cakap ni bekas bohsia….hemmmmmm…tuhiiiiiiiii……btw, selamat pengntin baru faezah elai……..i proud with u dear…..i doakan u happy with ur husband……..love yup

    0

    0
    • bodo vavi says:

      oii babi lu ni perampas jugak kot ckp2 mcm ni.. lu ni musti org yg tgk duit jek walao laki/pompuan tu xleh blah.. lu tu yg bohsial… sial la puihhh!!!!!

      0

      0
  62. ntah ler says:

    sponser je pon…mne kene bayo…

    0

    0
  63. Jejari Kontot says:

    ALANG2 NAK KIKIS DUIT BAIK CARI DATO,INI TAK,CARI YG GEMOK GEDEMPOL

    0

    0
  64. BACALAHKOMENAKUNIWAHAIORANGYANGBUDIMAN says:

    doraemon dengan shizuka.hehe

    0

    0
  65. selimmelim says:

    org gmok bdengkor kuat wehhh….mcm kerbau mnuak g2…tmbh keding la ko faezahhhh sal x ckup tidoooo….saboooo la ekkk dh nk sgtt…

    0

    0
  66. join_mengomel says:

    pd pengamatan aku mmg xnaik seri la si faezah n husband dier..mybe dh biase sgt si faezah ni mekap sakan..baju nikah dier agak lowered doo..leh terangkat kepiah pak imam nengok..hehe…astaghfirullah

    0

    0
  67. flowers says:

    baju recycle bini tomok ek..buh klorok byk2 jd ler bju kawen dia..muahaha

    0

    0
  68. 1/2 tiang says:

    TERANGKAT KOPIAH X APE JANGAN FAIZAH YG. DIANGKAT UDAHHHH….

    0

    0
  69. Supermak says:

    mcm x baik je nk ckp..tp nk ckp jgkla..kawen kalau sebab harta benda mmg selalu x kekal lama..lg 1..kalau kita robohkan istana org, 1 hari org lain plak yg akan robohkan istana kite..kita tgk jela nnt..ape pun supermak doakan yg terbaik jela utk korang even rs xsuke sgt14ribu x…

    0

    0
  70. nana says:

    npe gaun dye cm kain langsir??

    0

    0
  71. N.I.A says:

    baju sepatern ngan baju bini tomok je…

    0

    0
  72. Cik Nur says:

    mcm baju weeding tomok sikit2 kan??

    0

    0
  73. alg_scOOt says:

    duda jugak yg di cari nye xkisah la bekas laki [email protected] tak tp xde ke yg lebih bgs di cari nye….ko tu ank dara lagi cr la yg masih teruna…hehehhehehhe

    0

    0
  74. kalo yg dicari tu mmg dh lame menduda… bole acceptable…. nie blom lg duda, masih lg beristeri….
    cer citer,cerciter… ape kes???

    mmg xde hati dn perasaan, sesama perempuan pun nak aniaya… xpe, hidup umpama roda, kengkadang diatas,kengkadang dibwh… mase kat atas leh la mendongak lg jauh…. cer tengok bile di bwh nnt, bersedia kah???
    “Bila satu ari nnt, perkara sebegini terjadi pula pd dia, bru dia tau betapa peritnya HATI seorang wanita bernama “ISTERI”…
    melainkan dia wat laki dia “bodo” spanjang ayat menurut perintah dia je… kompom x kenenye… tp tggula balasan di Akhirat nnt….

    0

    0
  75. TrueLuv says:

    Saye Benci Perampas Suami Orang…

    0

    0
  76. mak enon says:

    Kenapa eh nikah x pakai tudung..x sesuwaiii…kalo free hair pon…hormatlah jugak nikah tu biarlah bertudung..hmmmm

    0

    0
  77. niyang rapik says:

    maybe sebab baju dah sarat sangat, tenggelam sikit seri mukanya kot.. dedahan kat leher tu buat faezah nmpk cam tembam sket je? haha. ppepun, HARAP2 berkekalan hingga akhir hayat la ye. HARAP2 cinta yg dibina tu btol2 tulus dan ikhlas ye!

    0

    0
  78. nick says:

    mau tanya, faezah elai ni ada mix blood mamak ke? muka dia mcm mix mamak + malay..sorry la tanya soalan ni, i tatau apa pun pasal dia ni. hari ini baru baca pasal dia..huhuh…apa pun, tahniah..itu aje

    0

    0
  79. laki ku diambil says:

    rumh tngga dibuat atas dasar air mata isteri dan ank2..
    bile bini baru ko tglkan ko…
    baru ko tau langit ko tggi or rendah
    da tue…
    semue barang da lunyai..
    baru ko tau hidop ko cm ne
    semoga korng bahagia..

    0

    0
  80. mizzs niena says:

    dara lg ke si faezah 2??
    da bnyk kali mean dgn badak 2 la kot..
    2 y badak 2 nk kawin dgn die 2
    hahahha

    0

    0
  81. dato da rasa faezah says:

    sdap faezah ni..hahahah

    0

    0
  82. frinses says:

    renda tudung tingkap

    0

    0
  83. konto firmowe says:

    I was recommended this blog via my cousin. I am now not certain whether or not this publish is written by means of him as no one else realize such targeted about my difficulty. You are wonderful! Thanks!

    0

    0