December 11th, 2009

scha dan awal

Tidakkkkkkkkkkkkkkkkk ~~~ Kecewa hati kami apabila gambar Scha dan Awal berjalan-jalan di Midvalley Megamall dikeluarkan di forum Cari.  Hampa bukan sebab apa. Cuma terkilan kerana tidak sempat mengorat Scha. Nampaknya Awal sungguh pantas mengorak langkah cuba mencuri hati Scha selepas Scha clash dengan Fahrin.

Tapi kami percaya yang Scha dan Awal cumalah kawan biasa jer. Ala standard la seorang perempuan ditemani oleh seorang lelaki semasa bershopping membeli baju. Tak salah kan? Mungkin Awal pun tengah free masa tue. Jadi dia dengan rela hati menemani Scha berjalan-jalan di Midvalley.

Tapi tak ada yang salah kalau betul Scha ada sesuatu dengan Awal. Dedua pun tengah single mingle. Cuma harapnya kedua-duanya berkawanlah terlebih dahulu. Kenal hati budi masing-masing. Kalau rasa serasi barulah take it to another level. Lagipun kami dengar-dengar khabar angin yang Scha dan Awal nie memang suka bermesej sesama sendiri guna Blackberry.

Lagi gambar Scha dan Awal di Midvalley Megamall dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Ingat lagi tak promosi XPAX Every Month Double Bonus XXL. Tawaran nie sah sampai 31 Disember 2009 jer tau. Pastikan anda dapat 6% bonus dengan minimum penggunaan sebanyak RM50. Maklumat lanjut leh gi lawat laman web XPAX.

scha dan awal

scha dan awal


Comments are closed.

Loading...