Gambar Samsung Galaxy S4 Muncul Di Internet

Trending

Gambar Samsung Galaxy S4 Muncul Di Internet

Sumber mengatakan gambar ini diperolehi dari orang dalam syarikat Samsung sendiri, melihat kepada gamabr ini Galaxy S4 akan datang tanpa Button Home dan terdapat jugak ramalan tentang spesifikasi smartphone tersebut. Persaingan yang sengit antara Apple dan Samsung membuatkan masing-masing ingin mengeluarkan pelbagai telefon dan dijangka Samsung Galaxy S4 akan dilancarkan pada bulan april ini. Mungkin juga iPhone 6 akan turut dilancarkan selepas S4.

1

Features (rumours)
Exynos 5450 CPU clocked at 2.0GHz
Mali-T658 8 Core GPU
4.99? SuperAMOLED Full HD Resolution Display
2GB of RAM
13 Megapixel Rear facing Camera
2 Megapixel front facing camera
Android 4.2.1 Jelly Bean out of the box

Advertisement

Sumber: TeaPanas

jersi training harimau melaya

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. plants vs zombies 2 hacked save

    May 9, 2014 at 4:43 pm

    Clearly inflation looms around Hill Climb Racing
    Hack this should not be a coincidence. If you point your browser at a certain page on Pop – Cap’s website, you will find a work in progress Android games page
    with artwork from titles including Plants Vs Zombies, Zuma, Peggle
    and Bejeweled,. Or else, you won’t be able to put back
    the real time.

  2. MOJO

    January 7, 2013 at 10:19 am

    @mamatstylo lu nape meroyan bro? silap channel ni hahaha

    • Ottel

      January 7, 2013 at 4:56 pm

      ental la,, mamai ni mamat ni! kena todi ke?

  3. mamatstylo

    January 7, 2013 at 2:38 am

    baru nak tido dah dtg sekor..xreti tido ke manusia2 jahanam ni??bukannye sakit pon..nak MC je, sial btul..agak2la dtg 3 pagi mintak MC..

  4. muhammadmeor

    January 7, 2013 at 2:34 am

    aku 1st ke..hehe
    kalo kuar S4 ni, aku nak jd yg 1st bli

Loading...