Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GAMBAR)Ryan Ziqry, Anak Zed Zaidi Dan Natalia

Memang cute! Sebentar tadi Zed Zaidi telah pun berkongsi gambar anak lelakinya, Ryan Ziqry yang telah dilahirkan kira-kira jam 9.30 pagi tadi. Sekali imbas, nampak macam iras wajah isteri Zed Zaidi. Kata orang, kalau anak lelaki ikut muka maknya, besar nanti confirm handsome.

gambar anak zed zaidi

Advertisement

Cute kan? Abang Nara nak ucapkan tahniah sekali lagi kepada Zed Zaidi dan wife kerana telah pun bergelar ayah dan ibu. Semoga anda berdua menempuh hari yang mendatang dengan penuh tenang. Bukan senang nak jaga anak nie. Kena banyak bersabar dan bersedia untuk bangun malam. Tak gitu?

gambar anak zed zaidi

P.S: Adakah Olimpik di London ini bakal menamatkan kemarau emas untuk Malaysia? Lee Chong Wei, Pandalela, Azizul dan kesemua kontijen negara kita perlukan sokongan anda untuk melakar sejarah. Tunjukkan sokongan anda di laman web ini. Mari tunjukkan semangat Malaysia Boleh!!!.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. dynash

    July 30, 2012 at 10:00 pm

    Sgt tomey!!! Bg sesape yg kutuk bayi yg suci ni, tuhan bls lik kt ank kowg..xda akal lg jahil hina bayi yg suci dr dose.. Kesian..

  2. wanayu

    July 29, 2012 at 11:18 am

    tahniah zed zaidi..

  3. Anonymous

    July 28, 2012 at 10:13 pm

    Nampak iklan kat bawah tu. Yg lumba basikal tu mmg pakaian seksa cam gitu ke? Tersembul aje…

Loading...
To Top