July 27th, 2012

Memang cute! Sebentar tadi Zed Zaidi telah pun berkongsi gambar anak lelakinya, Ryan Ziqry yang telah dilahirkan kira-kira jam 9.30 pagi tadi. Sekali imbas, nampak macam iras wajah isteri Zed Zaidi. Kata orang, kalau anak lelaki ikut muka maknya, besar nanti confirm handsome.

gambar anak zed zaidi

Cute kan? Abang Nara nak ucapkan tahniah sekali lagi kepada Zed Zaidi dan wife kerana telah pun bergelar ayah dan ibu. Semoga anda berdua menempuh hari yang mendatang dengan penuh tenang. Bukan senang nak jaga anak nie. Kena banyak bersabar dan bersedia untuk bangun malam. Tak gitu?

gambar anak zed zaidi

P.S: Adakah Olimpik di London ini bakal menamatkan kemarau emas untuk Malaysia? Lee Chong Wei, Pandalela, Azizul dan kesemua kontijen negara kita perlukan sokongan anda untuk melakar sejarah. Tunjukkan sokongan anda di laman web ini. Mari tunjukkan semangat Malaysia Boleh!!!.


43 responses to “(GAMBAR)Ryan Ziqry, Anak Zed Zaidi Dan Natalia”

  1. dynash says:

    Sgt tomey!!! Bg sesape yg kutuk bayi yg suci ni, tuhan bls lik kt ank kowg..xda akal lg jahil hina bayi yg suci dr dose.. Kesian..

  2. wanayu says:

    tahniah zed zaidi..

  3. Anonymous says:

    Nampak iklan kat bawah tu. Yg lumba basikal tu mmg pakaian seksa cam gitu ke? Tersembul aje…

Loading...