Written by AbangNara | November 9th, 2009

rumah mawi

Teruja kami melihat gambar rumah Mawi ngan Ekin nie. Walaupun design rumah diorang agak nampak old school, tapi kalau kami pun ada rumah macam nie, memang puas hati. Besar tue beb. Nie kalau kumpul 10 keturunan punya adik beradik pun muat lagi nie. Mana taknya, harga rumah sahaja dah RM1 juta. Memang berbaloi-baloi.

Kami sokong dan kagum dengan Mawi. Ada duit banyak terus beli rumah. Ini yang kita nak. Biar nampak sikit ke mana perginya duit hasil titik peluh anda. Kalau orang tanya apa yang kau dapat beli ngan duit menyanyi leh terus tunjuk bungalow sebijik nie. Memang compem terdiam terus orang yang tanya tue.

Dan semestinya rumah yang besar nie tak kan lengkap kalau tak ada penyerinya (anak la apa lagi). Sebelum terlupa kami nak ucapkan takziah buat kali kedua kepada Mawi dan Ekin. Dengar ceritanya Ekin gugur untuk kali kedua. Dulu sekali dah pernah gugur, kali nie pun gugur lagi. Nampaknya masih tak ada rezeki lagi la kot.

Buat Mawi dan Ekin, tahniah kerana anda berjaya tunjukkan artis Malaysia boleh hidup senang. Satu pesanan kami, jagalah kesihatan Ekin tue. Asyik-asyik gugur jer. Tak baik untuk seorang wanita. Kalau ada tanda-tanda mengandung tue, terus jer pergi buat check-up. Jangan tunggu-tunggu lagi. Semoga selepas ini akan cepat menimang cahaya mata.

Lagi gambar rumah @ banglo Mawi dan Ekin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rumah mawi

rumah mawi

rumah mawi

rumah mawi

rumah mawi

rumah mawi

Comments are closed.