(8 GAMBAR)Pra Perkahwinan Apek & Leuniey Daripada The Photolicious

Hiburan

(8 GAMBAR)Pra Perkahwinan Apek & Leuniey Daripada The Photolicious

Memang delicious sungguh gambar-gambar pra perkahwinan Apek dan Leuniey daripada The Photolicious ini. Superb, awesome dan cantik gila punya. Kagum Abang Nara melihat mutu kerja yang ditunjukkan oleh The Photolicious.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

Advertisement

Memang terserlah kekacakan dan kecantikan bakal pengantin baru ini. Abang Nara jadi tak sabar untuk melihat kemeriahan perkahwinan mereka berdua nanti. Confirm grand tak ingat punya.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

6 lagi gambar pra perkahwinan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada The Photolicious kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini dengan pembaca BeautifulNara. Sila LIKE Facebook The Photolicious sebagai tanda terima kasih.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

237 Comments

  1. gegirl

    November 29, 2012 at 2:50 am

    sbb org kelantan suka cakap megah..semua orang kelantan kbykn aku kenal sume camtu,ckp sume nk megah..emas de selori la pela rumah beso la..time kapel suka bg brg kat mak ke fmly ke suh kim,nk amik ht bila da kwin hrm lupa cmtu je..klu yg jd laki dia xkasi balik kg,suh duk kat klntn..tp bkn sume, kbnykn org klntn la..de aku jmpa bek je,ok n best

  2. Anonymous

    November 28, 2012 at 10:18 am

    tumpang tanya..np rmai org tak suka org kelantan? slalu klu smbng dgn kwn2 ayt diorg “hurm…biasa la org kelantan” curious -_-“

  3. oldmanstyle

    November 27, 2012 at 6:02 pm

    Patut la apek terlepas 3 bijik gol..lutut dh longgar..dapat si luney hentam kau2 laa..abis la bidang bolasepak apek

  4. alia

    November 27, 2012 at 4:53 pm

    apa bongok gambar pra-kahwen mcm org dah halal aje lagaknya…gila bangang org Msia sekarang ni..nak sgt ikut non-muslim punya cara..apex and leuniey bertambah2 bangang sebab org kelantan..ambik gambar berpegang sana sini bagai..bongok..dah gatal sgt, nikah cecepat..lepas tu mana kau nak pegang, kau pegang..bukan sebelum nikah..

  5. saya ok jer!

    November 27, 2012 at 10:52 am

    BERUNTUNG APEK DAPAT BINI LEUINIEY. MUKA APEK PUN MAKIN BERSERI.HAHA

Loading...