(8 GAMBAR)Pra Perkahwinan Apek & Leuniey Daripada The Photolicious

Hiburan

(8 GAMBAR)Pra Perkahwinan Apek & Leuniey Daripada The Photolicious

Memang delicious sungguh gambar-gambar pra perkahwinan Apek dan Leuniey daripada The Photolicious ini. Superb, awesome dan cantik gila punya. Kagum Abang Nara melihat mutu kerja yang ditunjukkan oleh The Photolicious.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

Advertisement

Memang terserlah kekacakan dan kecantikan bakal pengantin baru ini. Abang Nara jadi tak sabar untuk melihat kemeriahan perkahwinan mereka berdua nanti. Confirm grand tak ingat punya.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

6 lagi gambar pra perkahwinan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada The Photolicious kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini dengan pembaca BeautifulNara. Sila LIKE Facebook The Photolicious sebagai tanda terima kasih.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

237 Comments

  1. Anonymous

    November 27, 2012 at 10:04 am

    cantik asli @ cantik make up di padang masyar nanti Allah pandang setiap AMALAN kita gak ^_^

  2. conan

    November 26, 2012 at 10:24 pm

    bongok ko apekk. jge gol cam ngantuk je. tk perform langung. hurghhh. ari rabu nih ko jge gol bebaik ekk. kalau gol bolos jgak, ko baik balik tanam jagung ngan si leuniey nihh. bwekkkkkkkkkkk

  3. cik dayah

    November 26, 2012 at 3:39 pm

    apek lebih popularity daripada quality. hampeh! kontroversi je lebih. pikir nk kawin sgt smpai langsung tak perform utk match lwn singapore. 3 cubaan,trus 3 gol..

  4. bedak sejuk

    November 26, 2012 at 1:54 pm

    MUKA BANYAK BEDAK…

  5. adikKecikHatiBesar

    November 26, 2012 at 12:16 pm

    aduhhh apeekkkkkkk!!!!!kuciwa btul aq ngan ko..
    ney mesti d’sebabkan pre wedding pic ney yg dah kaco..
    mesti ko ingt bola yg bgolek masuk kat gol tu leuniey yg sdg dtg bgolek kat ko kan??
    hanginnnnje aq ngan ko..weyh, fokus la weyh game aff ni!
    kang aq suh tok mudim sunat hbis ko kang,merana plak c leuniey tu!

Loading...