Written by AbangNara | August 12th, 2009

norman shireen

Walaupun agak terlewat, kami tetap nak kongsi gambar sekitar pernikahan Norman Hakim dan Memey Suhaiza. Eh tersilap plak, Norman Kru dan Shireen. Hehehe. (saja buat-buat silap jer nie.)

Memang sempoi jer majlis diorang. Nikah ajer. Tak ada sanding-sanding. Baguslah gitu. Buat yang wajib jer. Takyah nak bazir-bazir. Lagipun confirm semua orang tau sebab wartawan bersepah datang. Hari nie pun dah keluar pasal diorang berdua kat Metro.

Apa-apa pun tahniah buat Norman Kru dan Shireen. Walaupun dah agak berusia, Shireen (44 tahun) rasanya masih berpeluang untuk mengandung. Kami doakan semoga hamil secepat mungkin. Makin tua makin tak elok kalau mengandung.

Lagi gambar sekitar pernikahan Norman Kru dan Shireen dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

norman shireen

norman shireen

norman shireen

norman shireen

norman shireen

norman shireen

norman shireen

norman shireen

norman shireen

392 responses to (GAMBAR)Pernikahan Norman KRU dan Shireen

  1. Pot Pet says:

    hoho

    0

    0
  2. nafnaf says:

    hohoho,…tak berjaya aku first…

    0

    0
  3. asparagus says:

    1st gak

    0

    0
  4. asparagus says:

    macam x pecaye aku antara yg terawal

    0

    0
  5. asparagus says:

    yes yes!

    0

    0
  6. asparagus says:

    ade sape2 aspalela….? asparagus nak kenalan……

    0

    0
  7. damia zahra says:

    congrats…moga berkekalan lah hndknyer…

    0

    0
  8. afissy says:

    bang norman ni, pilih ler yg muda kit…xkan xnk zuriat….nmpk tua dh shireen tu..xkan main tangkap muat jee…….

    0

    0
    • Pot Pet says:

      tua2 banyak duit tu…
      kayo pakcik norman pas ni

      0

      0
    • ko ni x baik tau…kalo dah jodoh tu..xkan kemana deh…x baik mempertikaikan Qada’ dan Qadar…doa dorang bahagia dah dapat kebaikan…

      0

      0
    • damia zahra says:

      huishhh ko neh x elok la…da jodoh nk buat cam ner?..
      skrg neh umo 60 pun leh pegnen…
      mcm2 kaedah bleh cuba klu nk pegnen skrg neh..
      ahhhh lantak la…

      0

      0
      • Zaza Muhammad says:

        Tol tu… jodoh ni mana leh kire mude tue ke ….
        kite tgk gambo je, aku tgk kecil molek je shireen ni, mana le tahu kot2 jupe face to face si shireen ni lain rupanye,,, bese aa gambo ni menipu… bese2 org kecil molek ni lmbt nmpk tua… awet mude jeee

        0

        0
  9. purple says:

    akhirnya kwin gak along KRU…. hope kekal selama2nye…..
    pasni yusry plak kwin 2nd time.

    0

    0
  10. hantupensil says:

    mak aihhh…
    tingginye sanggul…
    hehehehe

    0

    0
  11. Alhamdulillah…kawin gak abe norman kita ni…mereka2 yang ingin mencoba untuk menekel abe norman lupakan jelah…doakan dorang bahagia k.

    (kalo tang norman satu lagi tu…ramai maleh nak amik pot kot..bosan dgn perangai dorang tu…)

    0

    0
  12. aries_april says:

    morning all….

    bkn dia orng ckp nk kawen kat oversea ker?

    0

    0
    • violet says:

      xjd kot..
      budget lari..huhu…

      0

      0
    • jed hijau says:

      nikah kat malaysia….bersanding kat oversea….sbb sedara sebelah emak norman ramai kat sana….

      0

      0
    • Pot Pet says:

      bajet lari..
      nak gi golok pon mahal skrg …hihi

      0

      0
      • aries_april says:

        OH…
        KAK JED KWN BAIK SI NORMAN JE?
        :-)

        0

        0
        • hantupensil says:

          akak agak je……teorinya macam tu lah….hehehe

          0

          0
        • jed hijau says:

          hantu pensil….macamana kau punya email boleh masuk dalam komputer akak ni…..

          sebenarnya akak yang komen..tetiba bila submit baru perasan nama kau yang kuar…

          nama kau, apis
          asal, gombak

          betul tak…

          sila jawab…

          0

          0
        • damia zahra says:

          jwb antu jgn x jwb…jed tanya tu..

          0

          0
        • jed hijau says:

          damia kau punya email pun sama masuk kat komputer aku ni….

          aku boleh tau nama kau sape….

          med_ _ _ _ _e …..betul tak…

          KHA..KHA…KHA…aku ada magic la….KHA..KHA..KHA..

          0

          0
        • hantupensil says:

          aik…..huhuhuhuh…
          bocor rahsia aku…
          huhuhuhuhuh

          0

          0
        • Akak Leen says:

          aku takut la dgn ko jed….main silap mata lak pc ko…huhuhu

          0

          0
        • damia zahra says:

          aiyakkkk jed..da alang2 ko tau email aku tuh..meh ar kita ym2…muahahaha…

          0

          0
        • jed hijau says:

          kah…kah…KAH…

          jangan takut…jangan takut…..

          hahaha…

          0

          0
        • jed hijau says:

          leen aku pun tahu email kau…

          i _ _h _ _ _ _9

          betul tak…

          YEA…..YEA…..aku tetiba ada magic….

          0

          0
        • damia zahra says:

          maner ko bli pc or laptop ko tu jed? aku nak gak ar…muahahaha

          0

          0
        • damia zahra says:

          jed…bak cni email c leen…muahahahaha….
          adeh lawak tul lah ko neh jed…hokhokhok

          0

          0
        • jed hijau says:

          jap lagi aku kasi kau….

          sabar ye puan damia…..

          bos aku dah sampai…….aku cau jap…

          nanti aku tenet ngan kau……

          0

          0
        • damia zahra says:

          jed..emel ko skali…
          aper2 pun nk mintak permision gak ngan leen neh…
          c leen tgh msk kot skrg neh…

          0

          0
        • Akak Leen says:

          alamak jed…..shufffff…….jgn bising2…. camne leh terkantoi lak ni…….damia, bleh jerk nk add aku… suruh jed emel ko la, jgn publish full kt sini plak….huhuhu…..
          aiseyman betoi la pc jed ni…….ntah2 dh kena virus per…huhuhu……..oh beutifulnara…..

          0

          0
        • damia zahra says:

          adeh leen..aku pun tatau mcm ner leh jd cam neh…
          jed ko emel aku jer emel leen tu…
          pastu ko add emel aku kat ym ko…
          aiyakkk…ko jgn published plak emel we ol kat bn neh…huhuhu

          0

          0
  13. violet says:

    yg x thn ekin tu ade je…
    meluat sudaaaaa….

    0

    0
  14. purple says:

    afissy da jodoh mereka…..
    doakan je yg t’baek tok dyeorg…

    0

    0
  15. asparagus says:

    yuhuuuuu

    0

    0
  16. HAMBA ALLAH.com says:

    harap2 jangan jadi ROSNAH MAT ARIS buat kenyataan melulu sudah…pastu baru sedar diri tu bercakap boleh terpesong akidah…..

    ‘LELAKI MUDA KAHWIN WANITA BERUMUR, SEDANGKAN……………….”

    harap2 semuanya berfikir sebelum buat kenyataan yang begitu….

    0

    0
  17. asparagus says:

    korang rase umur laki bape tahun kene kawin.,….?

    0

    0
  18. Lady-Not-Gaga says:

    Morning All…
    Erm….Lambat IN coz boring la arinih… New sal norman nih da tgk.. Notin 2 say.. Just wish him a very good life n hapy forever n stay along together…

    –> Aries, maner Anne, Pu3, Saraa, Eclipce, Tomeii, Kira2 n ninikKbayan??? =)

    0

    0
    • hantupensil says:

      aku??
      heheheheh

      0

      0
    • EclipsE says:

      ade ney haa…
      hope hepy ever after 2 both of u…

      0

      0
    • damia zahra says:

      dowg sumer terperangkap kat ‘len page yg kna klik..len page yg kuwa’…
      muahahaha…
      aiyakkkk~ biler masa plak aku jadi aries neh?…
      hokhokhok

      0

      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Sory lol…..
        Aku lupa la.. Hantu kan Xnampak… Hai antu pensil n Damia… :-) Ha, ader pon korunk.. Agaknyer la kot, tersangkot kat page sbelah.. Saraa aku rase ader kat page Linda Jasmin yg Tersembol tuh, hihi..

        –> Dia kan suka ckp Tersembol, hihi…

        0

        0
  19. Zaza Muhammad says:

    Kurang dah sorg the most eligible bachelor kat mesia…. Tahniah!!!
    tp just nk tnye aaa, btul ke shireen tu status MJ sblm ni? ni 3rd marriege dia? aku dgr2 je, tu tnye. Tp x kisah aa, MJ ke ank dare ke, same je.. klu dah jodoh. Shireen tu pun bkn sebarangan.. Dr tuh… kire norman ni taste tinggi aaa, patut aaa lama kena tnggu baru abg long tamatkan zaman bujang ye….
    Klu ade rezeki baby tu umur brapa pun insyaallah ade. mmg tol lepas 40 ni ade mslh dr segi perubatan tp gane2 pun usaha n ikhtiar…. klu dah rezki tu, dpt gak baby……

    0

    0
  20. Akak Leen says:

    tahniah….semoga berbahagia hingga akhir hayat…..

    0

    0
  21. jerneh says:

    nampak kedutan pada wajah isterinya.. huhu
    isteri norman ni mj ke?

    0

    0
  22. Lelasari says:

    Tahniah kepada kedua pengantin.
    Doakanlah mereka bahagia.
    Kalau dikurniakan anak lagi bahagia.
    Bagi akulah Ikin tu xlah sepopular tapi dok tumpang tuah laki. Tulah namanya tuah bini……walau rezeki laki yang dapat. Tapi kesian ya Que Haidar dah nak jadi bapak n aku ingat Mawi kawin lebih dulukan.

    0

    0
  23. EclipsE says:

    ekin tue xbis2 mengusung beg LV…
    agaknya klu xkawen dgn mawi…xmerasa la dia nak pki sume tue..
    dia bkn nya kaya…huhu..

    0

    0
    • aries_april says:

      skit hri g dh xleh rsa eclipse…
      biar la dia nk rsa skrng…
      :-)

      0

      0
    • violet says:

      br nk kutuk ekin dye
      pe2 pon tmpng sekaki gak…
      huhuu…
      aah la
      dolu2 xder pong bwk LV…
      ;P

      0

      0
      • aries_april says:

        aries mak mummy ajk p mkn MB pn xnk…
        coz ada mka orng yg aries xska…

        0

        0
      • EclipsE says:

        dlu dia bwk gak…sblm couple dgn mawi…
        tapi LV fake la….hahahaha…
        aku xsuke ekin!!!!…
        ppuan hipokrit….

        0

        0
    • ANTU_bungkUS says:

      Heehee…aku pun nyampah tgk si ekin 2 bt mcm a dia best sgt….ngutok cqa berkhemah….wakaakaa….

      0

      0
    • damia zahra says:

      jap2..nk tgk beg LV ekin jap kat pic…
      ni da beg LV ekin yg ke baper ek?…
      aper ke jadahnyer aku nk tau baper byk beg LV c ekin neh?…
      aaahhhh gasak la…

      0

      0
    • teringat kat statement dia dlm trek ‘keretapi’…ekceli dia tak kenal sapa mawi tu….hmm korang blh caye ker apa dia ckp???padahal gajah kat hutan negara pun tau sapa mawi….hampeh tul mmg xle nak caye org mcm ni…

      0

      0
      • Rin says:

        ikin tu apa yg dia knalnya..
        bdk sosial dia knal la, bdk felda (mawi) mn dia nk knal nya..
        cuba ckp Artis Lelaki Jutawan, dh tntu la dia knal awl2 lg, dh buat laki pom..

        0

        0
      • violet says:

        tu la sengal nye minah..
        xkan la xknl..
        saje je tu…
        wat2 x knl..
        law ms mawi jd dj dl
        ptt la x knl…

        0

        0
    • Akak Leen says:

      bior la kat dier….huhuhu….dh laki dia byk duit…mampu belikan….klu x belikan kt bini dia, nk belikan kt sape lagi….tu tandanya dia sayangkan bini dia……hihihi…. akak ni mmg x minat lgsung pun dgn mawi….ekin apatah lagi…..tp bior lah kt dia….hehehe….jangan mareeeee…..

      0

      0
  24. ANTU_bungkUS says:

    wahahhahahahha……..cmt pg cmua….

    0

    0
  25. EclipsE says:

    ppuan yg umur dh 40 bleh ker beranak lg??
    bkn ker nti anak mcm xbtl sket…
    sp tau??
    tlg explain lady…

    0

    0
  26. damia zahra says:

    Selamat pengantin baru wat Norman & isteri…moge kekal selamenye…

    0

    0
  27. EclipsE says:

    bile tgk norman ney…dh mcm anak sedara kawen dgn makcik sedara….huhuhu…
    aku rs xpadan la…

    0

    0
  28. lilies says:

    CONGRATS FOR BOTH OF THEN..WISH HAPPILY EVER AFTER AND WILL GET BABY NORM AND BABY SHIREEN SOON..=)

    0

    0
  29. miza says:

    mana pegi anne ,tomeii,pu3 selalu diaorg popular kat sini x siht ke

    0

    0
  30. kira-kira says:

    samat pagi 1malaysia…
    hohoho cpt korg ehk..
    hehe

    0

    0
  31. jed hijau says:

    macamana sume orang punya email masuk kat dalam komputer aku ni…

    ada sape2 tahu sbbnya…

    0

    0
  32. ANneDeSilva says:

    morning guys..

    0

    0
  33. kira-kira says:

    npe bn cm de prob jer,,aku bkk citer lain dye kuar citer lain…or aku je yg jd cmni…

    0

    0
  34. tOmEii says:

    HAI GIRL…morng….
    amboii byk tul komen pg2 nie…huhu

    0

    0
  35. arilea_21 says:

    tahniah wat norman n shireen… semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak yang comel2 secepat mungkin!

    0

    0
  36. Pot Pet says:

    mane plak aries ni..
    mcm biskut la plak…

    0

    0
  37. wat_saspen_jer says:

    cantiknya ekin pakai tudung, kalaulah datuk siti boleh pakai tudung penuh mcm 2 kn bagus. semoga permintaan ku ini akan menjadi kenyataan…

    0

    0
  38. tOmEii says:

    byk btul beg lv pn.ekin nie yea…
    selak btul die…huhu

    0

    0
  39. dah xde pape nak komen….bilalah tajuk baru nak kuar ni…huhu..

    0

    0
  40. jed hijau says:

    damia zahra…

    komputer kau dah ok ke..????

    0

    0
    • damia zahra says:

      lum lagi ar…ni naper bleh jd mcm neh?..bn punyer problm smpi da kuwa yg x patut2 da neh…huwarghhh…

      0

      0
  41. miza says:

    kenapa pengantin baru x pakai inai…x serile apapun tahniah moga ke akhir hayat

    0

    0
  42. EclipsE says:

    e…bengang tol la aku!!!!!!!!…

    0

    0
  43. pingkypanthers says:

    tahniah wat norman and shireen..
    moga kekal hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  44. rezab says:

    tahniah…

    0

    0
  45. jerneh says:

    anak n mak… hehe

    0

    0
  46. pingkypanthers says:

    tinggi mana je bini dia ni erk..

    0

    0
  47. EclipsE says:

    mn yg lelain ney??
    sume org baru…
    nak kutuk pon xleh lebih2…
    kepala xsame..hehehe…
    pink…mn yg lelain??

    0

    0
  48. asparagus says:

    bagi u all, laki dapat kebaikan ape kalau kawin gurl yg berumur….???

    0

    0
    • hantupensil says:

      nanti pompuan dah tue dapat kawen satu lagi….
      hehehehe….

      0

      0
    • EclipsE says:

      kbaikan nya ialah…ntah aku pon xtau…heheeh…
      yg penting ppuan ney mst dh xenjoy mcm org muda…
      duk umah memasak, mgemas,n pemikiran org tua ney len…matang…
      xsame mcm org muda…tul ker ape aku ckp ney..

      0

      0
  49. jerneh says:

    medshanne

    0

    0
  50. asparagus says:

    jgn risau elips, aku pun kaki kutuk gak… layan jer….

    0

    0
  51. jerneh says:

    mmg bn ada prob la…

    0

    0
  52. pingkypanthers says:

    eeee boring tul laa…
    asik men lompat si katak lompar jerk ni..
    aku ni dh tua x larat dh nk mlompat..

    0

    0
  53. jerneh says:

    hi dak kesik aka eclipse
    aku post komen kat sini
    kuar pulak gambar si anak pontiak.. huhu

    0

    0
  54. kira-kira says:

    waa.,,npe jd cmni??
    huhu

    0

    0
  55. asparagus says:

    ELIPS nak berasmara….? join bleh….? hahahha

    0

    0
  56. pingkypanthers says:

    somebody call 911..
    ewah dh kuar lagu sean kingston la plak..

    0

    0
  57. jerneh says:

    mujur KRU kt belakang
    kalu x memey sure nangis guling2

    0

    0
  58. asparagus says:

    beautiful gurl… alalalalla

    0

    0
  59. asparagus says:

    memey ketiak busuk wei…..

    0

    0
  60. asparagus says:

    aisey… x cube x tau elips….

    0

    0
  61. test says:

    test

    0

    0
  62. asparagus says:

    memey kalo bagi free, aku pun x nak…..huhuh, simpan untuk elips… ahhahahha

    0

    0
  63. jerneh says:

    bn jadi cam ni arini pasal aku join wakaka..
    smlm ok kan? :-P

    0

    0
  64. asparagus says:

    kalo test, pi amik test jpj la wei….. huuh

    0

    0
  65. hantupensil says:

    test2…

    0

    0
  66. EclipsE says:

    asl page nek jah yg kuar ney…
    huh…zina mata jd nya nti…huhuhu..

    0

    0
  67. pingkypanthers says:

    jgn2 ada yg sabotaj kot..
    ya la kan BN dpt tpt ke 3..
    jeng jeng jeng sapekh orgnya..
    jgn2 si azwana..

    0

    0
  68. kira-kira says:

    npe asik kuar cter pajura jer??

    0

    0
  69. EclipsE says:

    erm…bosan lah plak ari ney…huhuhu..

    0

    0
  70. kira-kira says:

    aku out dulu lah…

    0

    0
  71. ANTU_bungkUS says:

    HUHUHUHU…BORING TOI AKU AQI NIEEE….

    0

    0
  72. asparagus says:

    bosan ker….? ish2…

    0

    0
  73. violet says:

    emm…
    lmbt tol tgu topic br nih.
    ble nk kwa ni eg.??
    bosan tahap cipan ni..
    kui kui kui

    0

    0
  74. asparagus says:

    x da gambar membangkit nafsu ker…? kiu kiu kiu

    0

    0
  75. EclipsE says:

    bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0

    0
  76. hantupensil says:

    adeh…mcm mne nak print mikrosoft projek nih…

    0

    0
  77. jed hijau says:

    orangegunners

    kah..kah..KHA…

    0

    0
  78. asparagus says:

    kah kah kah… bcl x power…. heheheh takat 50sen..pe barang…

    0

    0
  79. damia zahra says:

    watda????
    nyampah tul ar…

    0

    0
  80. To: Kak Nara..

    Kehadapan kak Nara yang kami kasihi…terlebih dahulu kami ingin meminta maaf dari ujung rambut ke pangkal rambut if kata2 yang indah ni bisa merobek hati Kak Nara.Kami ingin memohon jasa baik Kak Nara untuk mempercepatkan proses tukar topik pada hari ni kerana dah ramai jiwa dan hati pengkritik kita pada hari ni x sabar nak bc topik baru termasuk la saya….

    Jasa baik Kak Nara amat kami hargai…

    Sekian, terima kasih.

    P/S: puasa tak lama lagi..

    0

    0
  81. violet says:

    ape ptt kite wat ni…
    BN..cpt la..
    kwa kan la cite br..
    x sbr ni nk kumen..
    huhuhu

    0

    0
  82. Akak Leen says:

    cam ampeesss jer jadinya today….

    0

    0
  83. EclipsE says:

    rmi gak yg kawen sblm pose…
    ajai pon mgu ney kan??

    0

    0
  84. mcD_Kfc says:

    aha…bl la aku lak nk kawin ni huhuhuhuhu…..

    0

    0
  85. EclipsE says:

    tul 2 impak maksima ari ney…
    awas la sume..
    janji tinggal janji…huhu..

    0

    0
  86. EclipsE says:

    aku nti nak kawen bln pose thn depan…save bajet…hahaha…
    bt tghari…sure org xdtg sbb makanan xde….hikhikhik..

    0

    0
  87. Korang rasa mmg BN ni tgh jem ker?something wrong jer…..agaknya x tahan sejuk ujan pagi tdi kot….

    0

    0
  88. pasni BN kena kasi hadiah sapa paling byk click “HOME”…

    0

    0
  89. pingkypanthers says:

    aaahh aku ngantuk ahhh….

    0

    0
  90. jed hijau says:

    damia, leen….aku dah email kat kau…

    cuba kau tengok message

    0

    0
  91. pening says:

    Wat Norman & isteri…moge bahgia selalu…

    0

    0
  92. dah tu..jom ke sebelah plak…

    0

    0
  93. hantupensil says:

    xpe…xde topik baru…leh wat keja ckit…
    huhuhu

    0

    0
  94. kau datang dan pergi oh begitu saja,semua ku trima apa adnya,mata trpejam dan hati mgumam,d ruang rindu kita brtemu……..bestnye kawen…………….

    0

    0
  95. Kak Su says:

    Tahniah abang Norman & Kak Shireen…
    Kecik molek je Kak Shireen ni…

    0

    0
  96. alola says:

    baju ekin jarang la

    0

    0
  97. Ape2Ajer says:

    kawin gak ko yer norman…pasni kene keje kuat ckit lah yer..nk buat camner dh jodoh lewat ye…lmbt2 kg lg susah ye…klu nk petua camner nk anak ramai..jgn lupa cari pakcik ye…senaman harimau tu amalkan…klu x pun wat la senaman ringan ker…lari2 anak pn leh gak..klu nak power lg…tukar enjin turbo…pasti power…huhuhu..

    0

    0
  98. ricky says:

    tahniah bro.. : )

    0

    0
  99. jeo says:

    Tahniah buat mereka berdua.

    mp3zie.blogspot.com

    0

    0
  100. opeerah says:

    slamat ya….hrap bahagia

    0

    0