November 26th, 2012

Secara teknikalnya, kini Datuk Siti Nurhaliza sudah berbesan dengan Menteri di Kementerian Dalam Negeri, Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein Onn. Anak lelaki tirinya, Anas Zawawi sudah pun selamat bergelar suami kepada Allysa yang merupakan anak gadis kepada Datuk Hishamuddin.

siti berbesan

Mereka berdua telah mengenali antara satu sama lain ketika sama-sama belajar di Australia dahulu. Anas telah dinikahkan sendiri oleh bapa mertuanya, Datuk Hishamuddin Tun Hussein Onn. Kedua-duanya tampak sama cantik dan sama padan.

siti berbesan

Abang Nara perasan yang anak Datuk K kesemuanya hensem-hensem belaka. Memang mewarisi kehenseman si ayah. Semoga perkahwinan ini akan berkekalan sehingga ke hujung hayat.

siti berbesan

Dengar khabarnya majlis persandingan Anas dan Allysa akan diadakan di KLCC. Semoga majlis itu kelak akan berjalan dengan lancar dan meriah. Selamat menempuh alam perkahwinan buat anda berdua.

gaza bn

P.S: Mari membeli sambil menderma kepada Tabung Palestin. 20% daripada hasil jualan telekung travel Gudang.My akan disedekahkan kepada mereka. Boleh membuat pembelian menerusi website Gudang.My atau Facebook Gudang.My.


82 responses to “(3 GAMBAR)Perkahwinan Anak Tiri Siti Nurhaliza & Anak Gadis Datuk Hishamuddin”

  1. putihkaseh says:

    Tahniah semoga kekal hingga ujung nyawa, suka tgk picture no1 tu, semua ada, Datuk Hishmuddin n wife, Datok K n CT dan Ku Yah n hubby, bahgia pengantin ada 3 org emak n 3 org ayah, kau org jer yg sibuk dok ungkit2 kisah lama, dia org semuanye ok demi anak2, insyallah CT belum ada rezeki lagi kot nak dpt anak……..cuba n terus cuba k ….

  2. Rozitos Chek Wan Kembang says:

    Secara teknikalnya, Datuk hisamuddin pun dah bebesan dengan Che Ta leh yak?? Wah untuk Datuk dapat besan ‘glamer ladies’ gitu..

  3. Anonymous says:

    anak saudara Dato Hishamuddin la, bukan anak die..

  4. org kampong ct says:

    Tokti xdpt anak,, dpt cucu pon jadiklaaaaa..

  5. Raja minah jambu merah / biru says:

    datuk hishamudin ni hensem betol lah geram minah jambu…..datukkkkkkkkk ada Hp no?? minah jambu bukan nye apeeeeee sajeeeeee nk chat chat je cmfirm tkde ape yg berlaku ok….lov uuuuuuuuuuuuuuuuu….

Loading...