Written by serenity | December 18th, 2017

Sejak berkahwin dengan Ude Wahid, 29, Izreen Azminda Aznam, 32, telah mengeluarkan beberapa kenyataan berhubung pilihannya untuk mengahwini pemuzik Gegar Vaganza itu yang merupakan suami kepada Intan Liana Azman, 32, dan bapa kepada dua anak lelaki berusia 3 tahun dan 11 bulan.

Berikutan kenyataannya, ramai yang mencemuh Izreen dan sejak itu, dia tidak lagi mengeluarkan apa-apa kenyataan dan telah mematikan fungsi komen di akaun Instagramnya. Bagaimanapun, terdapat individu mendakwa bekas peminat Izreen telah mewujudkan satu akaun Instagram khusus untuk membenci Izreen yang dianggap perampas, iaitu akaun Instagram @izreen.azminda_perampas

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Malam tadi, akaun tersebut telah memuat naik satu gambar menunjukkan foto-foto Izreen dan Ude yang telah dicetak dan disusun pada satu panel. Akaun tersebut mendakwa, ia dikirimkan oleh seorang rakan Izreen yang telah datang ke rumahnya dan mengambil gambar panel itu sebelum mereka berkahwin. Ada antara gambar tersebut ialah gambar romantis Izreen dan Ude dan sebilangan gambar itu menunjukkan Izreen tidak bertudung.

Izreen bagaimanapun berang dengan pendedahan itu dan mendakwa ia satu fitnah. Izreen menulis panjang di akaun Instagramnya:

Sudah lama saya diamkan diri sejak isu mengenai pernikahan saya diperdebatkan. Diam tidak bererti salah dan takut. Cuma memberi ruang untuk kesemua pihak yang terlibat memperbaiki keadaan supaya kembali tenang tanpa membuka aib sesiapa..

Tapi rupanya tidak sama sekali seperti yang disangkakan!! Malah bertambah teruk..!!!!! Dan terkini tersebar pula gambar peribadi saya dirumah bersama suami yang tidak bertudung… Nama pun kat rumah…takkan nak pakai jubah!!! Bukan gambar diluar!!! Dan telah memfitnah gambar itu diambil sebelum kitaorang berkahwin oleh salah seorang kawan yang datang ke rumah saya..tapi yang peliknya..takdak seorang pun lagi kawan saya pernah jejakkan kaki ke rumah tu..? ker ada manusia yang sejenih gigih duplicate kunci semata-mata untuk masok ke rumah itu dengan niat yang tidak baik ketika saya dan suami tidak ada dirumah…

Wow awak sangat hebat…!! Apa yang awak dapat sebenarnya??? Dapat duit???? Dapat kereta? Dapat rumah? Sungguh tidak bermorallllll perbuatan manusia berhati binatang ini..dan untuk Instagran yang menyebarkan gambar ini..tunggu tindakan selanjutnya yang akan dikenakan keaatas anda kerana menjatuhkan maruah saya…dan menyebarkannya di sosial media…!!!!

Sekarang bukan soal “kalau tak salah takkan melenting”!!! Yang buat melenting ni sebab gambar tu gambar peribadi bersama suami!!! Kalo bini no 2 pun dah kenapa kalau nak amik gambar romantik pun!!! Awak yang gigih sendiri cari gambar tu..awak nak letakkan salah kat sini pulak!!! Busuk punya manusia!!

BERDOSA DGN TUHAN..BOLEH GIGIH LAGI SOLAT TAUBAT DAN SEBAGAINYA SELAGI DIBERI PELUANG BERPIJAK DIMUKA BUMI NI!!! DOSA DENGAN MANUSIA..?? MEMBUKA AIB..MENJATUHKAN MARUAH… MEMFITNAH..ATAUPUN MEMBUKA RUANG UNTUAK ORANG RAMAI MENCACI DAN MENGKEJI TERHADAP ORANG TERSEBUT SECARA TERANG TERANGAN DI SOSIAL MEDIA MACAM MANA??!!!…MERANGKAK LA AWAK RAMAI-RAMAI NAK MINTAK AMPUN SELAGI ORANG YANG DIFITNAH TU TAK MEMAAFKAN TERUTAMANYA YANG BERDOSA DENGAN IBU…DENGAN BAPA..ATAUPUN SUAMI..SEKIANNNNN!!!!

Akaun Instagram itu kemudiannya mendakwa gambar tersebut telah dilaporkan oleh pengikutnya menyebabkan ia dipadamkan. Izreen bagaimanpun tidak menerangkan bentuk tindakan lanjut yang bakal diambilnya. – beautifulnara.com

 

80 responses to Gambar Peribadi Bersama Suami Dimuat Naik Akaun Instagram, Izreen Azminda Bakal Ambil Tindakan

  1. haha says:

    wau..aku bukan fan si izreen ni..tp agak2 la smpai buat akaun khas dan sebarkan gambar mcm tu..benda dah jadi..biarla diorg tu setelkan hal rumah tangga diorg tu sendiri..bukan haram pon..halal dah..kita sebagai org luar ni doakan yang baik2 aja..jaga tepi kain sendiri..benda mcm ni jadi fitnah dan bukak aib dah..dosa besar kot..dahla kita x kenal dia..cmne nk minx maaf kt dia sebelum kita mati..

    64

    2
    • Anonymous says:

      Entahnya. Aku antara yg kecam tindakan dia kawin dgn laki org senyap2. Tp melampau sgt kalau smpai ada IG khas nk kutuk dia. Takde keje ke apa?

      26

      2
    • minah jambu say NO to drugs says:

      ape gambar pribadi dia ngan suami orang yg dh di rampas jadi suami dia tu gambar bogel ke sampai nak ambek tindakan ??

      8

      4
      • Blabla says:

        Gambar aurat yg khas utk suami. Bila dibuka dgn sengaja dapat dosa. Yg diperintah oleh Allah utk tutup. Tapi ada insan yg terlalu busuk hati seperti suami dia pulak yg dikahwin oleh Izreen dengan sengaja nak dedah gambar tu. Seperti tidak belajar agama

        2

        1
    • Isk3 says:

      Tu la… Dah jodoh kan.. kecurangan lelaki ni boleh berlaku dimana2.. tapi kalau sampai kahwin tu namanya jodoh dan ketentuan ALLAH.. Nak tak nak kena terima la.. Takut nanti sibuk sangat sebar fitnah dan aib orang terkena batang hidung sendiri baru nak beringat..

      14

      7
      • Man Alamaya says:

        Betul tu, asyik nak jaga tepi kain org akhirnya kena batang hidung sendiri. Mengapa perlu kutuk org, perampaslah, dah x da jantan lain nak cari, suami org juga yang di ambil. Itu dah jodoh dia nak buat macamana. Kan jodoh pertemuan dan mati di tangan tuhan, Dialah yg menentukan segala-galanya, yg kamu kalian nak sebuk pasal apa. Adakah kamu tu dah maksum, baik dan tiada buat dosa. Bila kita kutuk org itulah dosa yg paling besar, takut tuhan terbalikkan kena pada diri kita, baru padan muka. Hidup ini kena ikhlas dan bersangka baik selalu. Org yg suka bersangka buruk adalah pengikut setia syaitan, kerana syaitan suka manusia bergaduh dan bermusuhan sesama sendiri. Yg paling penting jaga laki dan boyfriend masing-masing sblum disapu minah seksi. Dunia skrg perempuan lebih ramai dr lelaki. Ikut kajian antarabangsa perempuan 12 nisbah 1 (satu) lelaki, sebab tulah skrg banyak perempuan bujang yg x berkahwin sampailah akhir hayat.

        1

        1
    • Nina says:

      Eh minah ni.Latest insta post dia kata ‘I hope you like suprise endings because I’m planning one for you sweetheart’.Ditujukan kat Intan la tu.Kau memang perempuan tak baik kan.Dah ambik jantan tu dari isteri & anak2 kecik dia nak play victim pulak.
      Weekend last week pulak kata ‘happy weekend everyone wink wink’ sambil letak muka kenyit mata konon cheeky.Allah itu maha adil.Sekarang kau & ude dah menganiaya & menyakiti Intan.Tunggu la balasan kalau bukan sekarang di masa hadapan.Doa orang yang teraniaya itu termakbul.

      53

      1
      • Blabla says:

        Jangan terus membuat kesimpulan. Boleh mengundang fitnah. Susah nak minta maaf diakhirat nanti. Apa yg dianiaya? Adakah Ude meninggal tanggungjawab sebagai suami iaitu memberi nafkah zahir dan batin, atau memukul isteri pertama.

        1

        1
    • Anyn says:

      Tula mulut tu senyap lain kali lepas dah sah bini kedua. Ni nak jgk buat statement. Tumpng kasih la. Extend masjid la… Msti yg pernah merasa bengang je dgr statement tu naik makin benci.

      16

      1
  2. Juju says:

    Emmm… Sndrik buat sndrikkk tanggung laaaaaa

    28

    3
    • minah jambu say NO to drugs says:

      betol tu dasar perampas n busok hati !

      11

      4
      • Pak Sako says:

        Sudahlah lu minah jambu, kau pun sama juga. Benda sedap, sapa x mahu. Kalau kau pun jadi dia, aku rasa lg teruk. Kemaruk benda tu sj. Lu punya sembang, pokok pun boleh tumbanglah. Jgn menghina org x baik. Besok kena pada diri kau, baru padan muka….ngokkkk.

        4

        0
  3. Bishh says:

    Hahahahahahahaha that’s how we call karma is a bitch,bishh!!!

    17

    1
  4. Anonymous says:

    Profile pic IG dia :o I’m speechless…

    8

    2
  5. Lili says:

    Bodohnya minah ni..ko dah buat org bercerai berai ko diam2 sudah

    13

    7
    • thuglife says:

      dia bodon ke ko yg bodoh??..dia cerai ke?? bkn bermadu???

      4

      15
      • FanImman says:

        mmg lah x bercerai….bermadu je katanya lah kan…..tpi klaw kau jengok sat kt IG Intan…blh tahu yg Ude lebih byak masa kt mana… anak Intan yg sulong pun pisahkan ngan Intan…..Ude ambik jaga lah konon..asal x ambik yg 11 bulan tu)
        Dah lah si Abang bru 3 thun..Ude pisah kan dengan mak & adik dia…

        29

        0
  6. cendawan says:

    tak baik buat mcm tu.
    kite ni biar dosa ngan tuhan, jgn sesekali buat dosa ngan manusia.,
    klu ko xdpt nk minta maaf ngan manusia, sampai mati la tanggung dosa tu.

    9

    5
  7. Aku says:

    Kalau ko kawen mintak izin bini pertama mungkin tak jadik begini. Kut ye pun ko hadir dikala hubungan udee dan intaann dan retak, ertinya ko menangguk d air yg keruh. Retak apanya, anak bongsu baru 11 bulan kut.. So apapun, terima jelah hukuman manusia ni.. Manusia tak sempurna macam Tuhan. Bak kata ko, ko tak kisah apa org kata kat ko kan.. (Konon)

    23

    0
    • aku jugak says:

      setujuuuuuu! patutnya sebelum buat keputusan nak jadi yang kedua ni pikir abis2 dulu.. kalau dah kawen senyap2 pastu ko nak harap benda akan jadi baik susah la oiii.. aku berani jamin la orang mcm izreen ni kalau dia jadi yang pertama then suami dia kawen lain senyap2 memang perang dunia aku rasa dengan mulut bising dia tu. bila x jadi kat diri sendiri mmg senang la cakap nk ‘extend masjid’ bagai..

      25

      1
    • Sambal belacan says:

      Dan seeeloknya tak payah nak tambah bini lg. At least pikir anak2. Kan anak pun kecik sgt lg. Klau tak suka sgt bini first tu eloklah lepaskan dia dan jaga anak betul2. Tp ye la kan, boleh jadi diorg buat macam ni supaya intan sakit hati dan lepaskan ude secara rela. Org kalau dh tak suka mmg macam2 alasan dan cara nk bg cerai-berai.

      13

      1
  8. Anonymous says:

    Astaghfirullah, manusia ke syaitan org ni, smpai nak bukak ig cenggini…Profile pic IG nya sampai cenggitu….aku bukan peminat izreen pon, tpi tak la sampai tahap ini nak buat tindakan…x takut dosa ker, tak takut kifarah Allah?

    6

    3
  9. Anonymous says:

    Adoii….sudah2 la mengutuk dan menghukum sesama manusia….benda dah berlaku dan tiada dlm hukum pon nak kawin lebih dari satu kena mintak izin isteri pertama…hukum ini hukum manusia yg cipta….rasenya Allah tak membenci pon umatnya untuk berpoligami…drpd membuat maksiat, bersekudukan ker, berzina ker, lebih baik la bernikah..aku ni pon isteri pertama,tapi tak la sampai nak mengutuk isteri kedua suami aku tu….

    9

    5
  10. Anonymous says:

    kenapa la perempuan suka kacau laki org? yg laki pun melayan jgk …. bertabah la duhai hati ku

    11

    1
    • Kedondong says:

      Persoalan paling penting..kenapa laki melayan? Kenapa selalu salah perempuan..yg sedap seronok terlepas kesalahan tu memanjang lelaki. Kenapa x Cari salah jantan. Atau paling sinis…kenapa tak cek apa salah diri sampai laki Cari lain…. sebab perempuan ni bodoh…akal kurang…sebab tu ramai dalam neraka…..$entap? Yelah kau lah tu.

      4

      2
      • Anonymous says:

        Betul saya setuju

        0

        0
      • Mak ngko says:

        Amboi kedondong..cek silap diri? Maknanya lelaki berpoligami sebab isteri ada silap, ada kekurangan? Perbetulkan fahaman anda. Semua lelaki memang ada naluri nak kahwin lebih dari satu. Hanya yang tak berpoligami tu dia sedar diri dia tak mampu – dari segi kewangan, fizikal, mental dsb.

        Kenyataan macam kau ni la yang buat perempuan meroyan bila suami kahwin lain. Dia ingat suami dia rasa ada yang lebih baik daripada dia.

        1

        0
        • syah says:

          ko x fhm ke ape y kedondong cb sampaikan??dia kate nape bl berlaku poligami perempuan y disalahkan??di tuduh sbg perampas..nape x slhkan lelaki???pokok pangkal nye di sini bl berlaku skandal ke poligami ke wanita y hentam wanita….lelaki???lepas camtu je….aku laki,suami tp aku xpenah kutuk kaum sejenis aku klu diorg berskandal ke poligami ke…aku pn x setuju kaum sejenis aku y poligami tp abaikan tggjwb…bersepah laki kat luar sne y jns x bertggjwb tp ade hati nk poligami…persoalannya kenapa msti nk slhkan perempuan sbg perampas klu dh terang2 suami mmg jns gatal nk mampus @ jns x bertggjwb…hadamkan ayat aku tu….kkdg aku pelik dgn org perempuan ni ske sgt hentam kaum sejenis…org laki relek je buat hal kat luar…hahahaha….

          0

          0
  11. rianda says:

    dah lama berdiam?aku rasa sejak benda ni viral dia la yg paling bnyk pungpang2 dgn kenyataan bodoh ala menteri tu.

    20

    1
  12. wawa says:

    bila masa pulak ko dah lama berdiam izreen oiii….bukan dari awal ko mmg duk canang macam2…isteri pertama jugak yang belum keluarkan apa2 statement…kau je yg meroyan lebih…

    26

    0
  13. Anonymous says:

    haha

    2

    1
  14. lola says:

    gigih gila yg buat akaun tu.im wondering ,hater2 yg create acc tu ,ada masa pulak upload benda2 yg boleh buat org bjemaah benci dan maki.bkn kes izreen,kes yg bkaitan la.
    aku dulu once penah sekali join sekaki komen ala2 makcik bawang kt instafamous sorg ni sbb xsuka cara dia,biasa la ,bila kite baca komen2,kite pon rasa nk join komen bukan2… lps dh komen bukan2,aku blh expect ujian dr tuhan blh terjadi dlm masa tdekat.
    so mmg betul pon.
    start dari tu,apa2 pon aku baca pon mgenai org yg aku tak suka,aku xde la nk over2,just cakap dlm hati je.
    sbb takot benda apa pulak tuhan akan bg kt aku.

    10

    3
  15. Pipi says:

    Kalu dh smpi tahap mahu madu diceraikan,ngko mmg layak makan keji n maki laaa…
    Kalu cara ko elok xde org nk layan ngko mcmni..
    Sekarang zaman semua benda di ujung jari..
    Sndiri mahu ingat..

    8

    0
  16. UMAT AKHIR ZAMAN says:

    AKU SUKA BACA KOMEN2 MANUSIA BERTOPENGKAN DAJJAL.. HAHAHH..

    4

    0
  17. Anonstickpan says:

    I hope this serves as a lesson to you, Izreen. A lesson to face the consequences of your own action. Masa buat berani, lepas buat menyalak mcm hanjing kat IG tapi bila kene balik mcm ni tau pulak tak tahan nak hadapi the repercussion.
    Kau tu yang patut hadap si Intan dan anak2 mintak maaf sungguh2. Menyampah dgn org yg guna ayat2 mcm kau ni utk save your own butt. Tuhan pun belum tentu terima taubat kau, b*tch.

    21

    0
  18. benciPERAMPAS says:

    Hahaha…dh tgk dah..btudung tp rambut karat..
    Kalu dh gambar tahap intim mcmtu..dlm umah sendiri.. msti org yg rapat dgn ngko jgk yg sebarkan…

    12

    0
    • cik mawar says:

      tengok d mana tu huhuhu

      1

      0
    • milna says:

      Entah kenapa… macam tak logik jer gambo ni tersebar.
      1. Akaun palsubiasalah…
      2. Mana dapat gambo ni? (Dari izreen)
      3. Motif gambo nih disebar?
      (Untuk mengalih perhatian netizen supaya bersimpati ? Supaya netizen ubah fokus?

      0

      0
  19. VooDoo Diva says:

    Mungkin ini balasan kau bukak aib ex-husband kau itu hari, Izreen. Setuju?
    https://beautifulnara.com/izreen-azminda-dedah-bekas-suami-duduk-serumah-dengan-teman-wanita/

    7

    0
    • FanIzrit says:

      oh ya ke ….ada jugak lah cite pasal ex dia…..means sikit2 ikut jugak lah perangai bff dia tu….meroyan je pasal ex…last2 bila kena kat diri sendiri cam ” Semut di seberang lautan tampak, gajah di pelupuk mata tak nampak”

      0

      0
  20. adela says:

    gambar peribadi kalau simpanan sendiri siapa yang sebarkan? nak tuduh yang 1st buka hp husband dia? nak claim ape kali nie? dah2lah tue cian lah dekat fmly yg lagi satu

    8

    0
  21. pika says:

    idop mmg x tenang kalo bina kebahagiaan atas air mata n kesengsaraan org lain…

    7

    0
  22. Anonymous says:

    Jahatnya izreen nie.sudahla.diam2 sudah.ko yg gedik nak laki org.ko hadapla kesan dia…

    9

    0
  23. Anonymous says:

    Anonstickpan,kau tau ke Allah tak terima taubat sesorang tu….selagi seseorg tu tak mensyirikkan Dia, Allah akan terima taubat sesorg tu dan ampunkan dia….tpi kita yg berdosa sesama manusia, selagi kita tak minta maaf pd dia selagi itu la kita akan berdosa, sampai masuk ke lliang lahad, Wallahu a’lam….

    1

    2
    • Nadiah Ummar says:

      manusia paling mulia adalah manusia yg pemaaf… bagus sgt ke taraf korang sampai rasa nk maafkan or not…??? ko x maafkan org tu, kt padang masyar pun ko tergantung je kat situ dan terpaksa tunggu org yg buat kat onar minta maaf kat ko… sdgkan Allah Maha Pengampun dan Rasullullah pun mengampunkan dosa umatnya… sorrylah menyimpan dendam dan amarah is not for me… saya lebih rela memaafkan walaupun perit sebab saya lebih rasa tenang… buat apa nk ikut perangai SYAITONNNN…

      0

      0
  24. melati says:

    Mampu ker nk bayar Lawyer Izreen.??? Ko extend Surau jer bukan nya ko Extend Masjid Negara..!!

    17

    0
  25. Anonymous says:

    Aku nak cerita pengalaman aku sendiri..dulu aku pernah berkawan ngan suami org,sampai tahap nak bernikah, tpi tak jadi sbb isteri pertama nye dpt tau, so aku undur diri…tak lama lepas itu aku pun berkahwin ngan lelaki bujang, hidup aku bahagia sehingga usia perkahwinan aku mencapai 18 tahun dan mempunyai sepasang anak… tetapi tiba2 aku dpt tahu suami aku telah berkahwin lagi dan isterinya sedang sarat mengandung. Betapa luluh nya hati aku dan kemudian aku teringat yg dulu aku pernah bercinta ngan suami org…maka inilah balasan/kifarah Allah kpd aku kerana cuba hendak merampas suami org. So, sume yg mengutuk ngutuk dan mengeji ngeji di dalam ni,sudah2 la, takut2 nti kifarah Allah akan datang kpd anda sekelian…

    14

    1
  26. Nor Azlin says:

    Kenapa mesti nak hakimi orang perampas. Tiada istilah merampas jika memang itulah takdir yang tertulis. Saya bercakap dari sudut pengalaman sendiri yang mana bekas suami yg pada ketika itu masih suami akhirnya mempunyai hubungan sulit dan selepas itu berkahwin dgn perempuan lain. Apa yang boleh mendamaikan hati kita adalah jangan JUDGE orang lain. Semua atas takdir Allah. Pasti kita ada kesilapan bersama dan kekurangan yang harus kita teladani bersama. Lagi satu kita harus sedar bahawa kehendak Allah melebihi jangkauan akal manusia.

    3

    12
  27. hrmmm says:

    kisah depa ni dah mcm flashback kisah memey-norman-abby je.. hrmmm… silap2 nnt 1st wife undur diri bagi can kt 2nd wife sbb tgk laki sendiri dh syok sgt dpt bini baru smpai lupa susah senang dgn 1st wife.. nasib la ko intan dan abby

    3

    1
    • Fanritrude says:

      tpi bg aku lah …aku suka tengok Abby ..dia sangat kuat…move on.. x kisah dah si Norman & memey tu…..cari duit sendiri…lama2 ex dia & wife baru cari dia untuk berdamai….compare tu Intan…aduhhhh.. byak betul merintih…maybe dia x selama ni byak bergantung kat Ude….yelah perkahwinan pun x spai 5 tahun lagi…dlam fasa manis dlm perkhawinan..agi…

      5

      2
      • hrmmm says:

        memey ngn norman tu sbb rasa bersalah yang menebal tu depa nak berdamai dgn abby.. mungkin kezaliman yang mereka lakukan ketika abby tgh pregnant sentiasa menghantui hidup mereka.. walau sebanyak mana kebaikan yang depa cuba lakukan perasaan bersalah tu tetap ada.. aku rasalah..tu yg beria norman ngn memey cuba ambik hati tu..

        maksud aku memey dgn izreen ni masa rampas laki org dgn cara camtu depa rasa tindakan depa tu betul.. konfiden level depa menyondol tinggi beb

        4

        0
  28. Anonymous says:

    Betul tu Nor Azlin,siap la kita nak judge sesorg tu dan siapa la kita untuk mempertikaikan takdir dan kehendk Allah S.W.T. Lagipun suami bkn hak mutlak kita..dan cinta pd sesama manusia tidak akan kekal lama, hanya cinta pd Allah sja yg kekal sampai akhirat….

    2

    2
  29. Anonymous says:

    Buat laporan polis lah izreen awak berdua kan kaya raya. Ini kes ke 3 saya nampak.pertama hanez. Ke 2 wan sakinah ke3 izreen….. takut nanti anak2 terlibat kerana semua anak pertama perempuan…. cepat kawen nanti… org buat anak awak mcm mana ya

    0

    0
  30. anon says:

    kau yang ceroboh rumahtangga orang tak ada hal pulak
    patut isteri pertama dah bleh dah amik tindakkan kat kau ni
    perasaaannn !

    9

    0
  31. Anonymous says:

    GV dah pon abis…. harap2 ude byk masa kt umah bini 1st… kesian anak2 kecil lagi masih nk bermanja dgn ayah dia..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak lah sekarang Ude banyak masa dengan bini baru mengawan… kan banyak pengalaman pernah dengan laki pertama . seksi , retis ramai peminat… sekarang pun ude selalu sindir Intan dalam Ig nya nanti keluarlah tu gambar mengawan membuktikan cinta mereka

      7

      1
      • Anonymous says:

        Ude banyak perli intan pasal dpt bini baru. Yg lama disepaknya. Habis tak nampak sisi kebaikan bini lama. Beranak terkoyak sebab nk bg ko zuriat. Tp kau main cinta dgn betina lain. tgh mabuk ketum cinta dgn izreen. Termakan habis hasutan. Tu nak cerai sebab ude tak cukup duit nak bayar sewa dua rumah utk dua bini. Tuh cari jalan utk cari pasal nk cerai. Xmampu tp nk kawin dua. Gatal kote! Pantang nampak perempuan murah.

        1

        0
  32. benci izren kimak says:

    whatever bitch!

    4

    0
  33. lazat says:

    gambar yang tak bertudung tu mana? aku nak gambar..

    1

    0
  34. sabar says:

    Bole tak dia ni duk diam. Mana laki dia? Tolong nasihatkan. Takut nanti satu pihak pula terasa hati. Cuba suami dia jelaskan kedudukan. Jaga hati 2-2. Kalau sorg terasa ko bukan nak tambah menyindir tp pujuk lah dia.. Itu la menumpang Kasih kat org yg X sudi. Tuan umah tak sudi tp nak juga

    6

    0
  35. Anonymous says:

    Aiik nina Disember 18 2017, 9.28 am….dlm benci2 dan tak suka izreen tu, dok mengintai jgk ig dia yer, siap quote pulak apa yang izreen tulis….don’t be double standard laaa, klu dah x suka, buat apa diintai ig org tu???

    0

    3
  36. Anonymous says:

    Yang korg sume ni bising2, doh mngutuk ngutuk si izreen, si intan tu relaks jer,xde pon dia meroyan, pada hal laki dia yang kena ambik, tpi korg pulak yg lebih2 meroyan tahap gaban,macam la laki korg yang kena ambil….jgn2 nti laki korg pulak yang kena kebas, tu sebab berlatih awal2 jadi meroyan…….wakakakaka…

    0

    4
    • anon says:

      yg ko pun sama naik nak meroyan dengan komen2 yang netizen type apasal ??
      ke ko ni spesis perampas jugak ..muahkakakakka
      sentappppp pulaksssss

      7

      0
  37. Anonymous says:

    ok nextttt

    0

    0
  38. bb says:

    BITCH!

    1

    0
  39. Asmah Laksa says:

    izreen ni nanti bila ude ade no3 percayalah die punye tahap meroyan kalah isteri no 1..pastu acah2 mcm dia pulak isteri no1 dan tak pernah caras suami orang..dasar perempuan Extend..

    1

    0
  40. Mak Jemah Pemalu says:

    Yang orang luar udah2le ngutuk dia. Teruk sgt sampai buat IG bagai.
    Yang Si Bermadu, ambiklah contoh kak Zarina Zainuddin bermadu, hidup berpuluh tahun pun, baru sekarang orang ramai tahu suaminya siapa. Sampai orang ingat dia Janda sebab suaminya tak pernah nampak padahal dia sangat menjaga hubungan dengan iseri pertama.

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Halo anon 18 december 2017 5.00 pm, aku bkn perampas dan bukan jgk laki kena rampas, tpi sedih dgn komen2 netizen termasuk jgk ko, …ko tunggu jer la kifarah dari Allah, itu jam kau akan tau langit tinggi atau rendah….tak laki ko kena rampas, laki adk beradik ko ker,esok2 kut2 laki anak ko ker…kita ni hidup jgn la suka2 nak mengutuk dan mengata org,sbb dah bnyk yg terjadi,benda yg kita kata kat org akan berbalik kat kita,Wallahu a’lam….

    1

    2
  42. Anonymous says:

    Jap..aku xpaham..gambar ape? kalau gambar peribadi izreen mcm mana leh dpt kat org lain?mesti salah sorang dr laki bini ni yg fwd kt org lain.. nampak tak game dia?

    1

    0
  43. Eryna says:

    To IZREEN AZMINDA (Hope la kau baca)..

    I tak faham, kau tuju cakap INTAN “PLAY2 VICTIM”, kau ni dah kenapa? Dah sah2 memang dia VICTIM kalau ya pun nak play2 victim.
    KAU beria beromantik bagai saat baby 11 bulan baru nak kenal erti kasih sayang & perhatian!
    Kau tak layak kot nak cakap apa2, kau baik DIAM je, kau bukak je mulut LEBIH je la, cakap HABUK, tak serupa bikin!
    Aku tabik, suka nengok kau berlakon, sempoi je..DULU LA..
    Mana tahu kau pun dengan SEMPOINYA diam2 ambil HAK & KEBAHAGIAAN org lain..memang terlampau SEMPOI..SAPU DALAM DIAM!

    5

    0
  44. Anonymous says:

    First, aku nak ckp aku bukanla peminat tegar izreen atau mne2 artis di malaysia ni…jauh sekali untuk membela mana2 pihak pon, tapi kenapa ya, korg kutuk2 izreen kahwin ngan suami org? Pada hal ramai lagi di luar sana yg kahwin ngan suami org, tanpa izin isteri pertama,atau pon sampai suaminya dah meninggal baru dpt tahu yg dia ada isteri lain…sebab dia artis kan, korang dulu peminat dia kan? Kalau dia bukan artis, korg tak kan kutuk2 dia sbb tak kenal dia…korg kutuk2 si izreen, korg bela si intan, tetiba mana tau satu hari nanti, korg dapat tahu sebenarnya yg bersalah dalam hal ni adalah si intan, ko rasa? Mentang2 la intan isteri pertama, korg terus take it for granted yg intan ni adalah VICTIM….kita pon tak tau for sure mcm mane perangai sebenar si intan kan?

    0

    1
  45. Anonymous says:

    Perempuan ni kuat meroyan. Agaknya dulu tak berpantang betol2 kot tu yg kuat meroyan. Kah!

    Dulu org rembat laki ko, ko meroyan mintak cerai.

    Sekarang kau lapar laki orang, kau jugak yg meroyan. Bengonggggg

    Baik kau diam je. Lg banyak ko cakap lg banyak nampak bengong nyaaa.

    Hadappp laa kena kecam sape suruh jd perampas! Rasakan!

    2

    0
  46. Anonymous says:

    Padan la dengan engko. Upload pic dlm ig mcm jilake yg caption

    “HA. Ha ha aku ketawa”

    Ketawa puas hati dpt batang laki orang ?

    Kalau berani bukak la ruang komen dekat ig. Hahahaha aku ketawaaaa

    3

    0
  47. Benci dgn Izreen!

    0

    0
  48. ONCE A BITCH, ALWAYS A BITCH! SAY NO TO IZREEN AZMINDA

    0

    0