November 20th, 2009

watie dan azza elite

Gile best cara sambutan artis-artis kat Malaysia nie. Siapa ada penari pole lagi. Bila la rasanya kami di BeautifulNara nie nak dapat invite pergi sambutan hari jadi macam nie. Selalu kami celebrate hari jadi kat rumah je. Beli satay makan reramai.

Oh ye, gambar parti hari jadi nie katanya adalah hari jadi Watie dan Azza Elite. Azza Elite yang pakai baju kaler pink. Saja kami bagitau sebab takut anda semua tak kenal. Lain macam sikit muka dia. Mungkin tengah bahagia atau mungkin terlebih makan tempe macam Khir Toyo.

Korang layankan ajerlah gambar-gambar parti hari jadi Watie dan Azza Elite dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Best jugak buat update secara langsung kat Facebook pasal Nur Kasih ngan anda semua. Terima kasih kepada Streamyx kerana membuatkan ini semua possible. Connection yang lancar ~~~

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite

watie dan azza elite


Comments are closed.

Loading...