Written by AbangNara | December 3rd, 2009

Kalau sebut Nurul takut korang tak kenal. Jadi terpaksalah sebut Nurul Ajai. Walaupun diorang dua bukan suami isteri dah. Si Ajai pun dah kawin lain, tapi nak senang kenal tetap terpaksa panggil Nurul Ajai. Macam dah sinonim la kiranya.

Oh ye dengar ceritanya si Nurul Ajai nie bakal berkahwin tak lama lagi. Dengan siapa tue nanti kita tunggu pengumuman dari tuan punya mulut. Kami dulu minat jugak dengan si Nurul nie masa dia berduet ngan Ajai.  Lagu feveret kami sudah semestinya lagu Aku Cinta Aku Rindu tue. Memang jiwang bangat seh.

Lagi gambar Nurul Ajai dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

164 responses to (GAMBAR)Nurul Ajai Yang Kelihatan Bahagia

  1. mildyhardy says:

    iiiiiiiiii

    0

    0
  2. baby says:

    itam dowh!

    0

    0
  3. lea says:

    seksinye mak oii…

    0

    0
  4. ctzen says:

    semoga dia bertemu kebahagiaan yg diimpikan.
    suka dengo lagu raya dia. jiwang woo…
    pandai jugek dia berlakon dlm cite rahsia hati tu..

    0

    0
  5. anNeDeSiLva says:

    seksa….

    0

    0
  6. junnosuke says:

    huhu…

    0

    0
  7. hantupensil says:

    gambo last tuh mcm dugong lak…
    hahahaha

    0

    0
  8. putih says:

    woi…bio la die hitam…jnji die xcurang do…
    tp….ank die ke 2??yg pakai tudung…
    asal die xpakai eh???hhuhu

    0

    0
  9. 1st says:

    macam bapok

    0

    0
  10. anNeDeSiLva says:

    korg sume dh mai snie kew?

    0

    0
  11. EclipsE says:

    aku pon hitam gak….
    adakah aku sehitam nurul ney…..erm…

    0

    0
  12. mimi naim says:

    itu bkn anak dia la..anak dia muka mcm ajai..ntah adik dia kot..tp heran btul la..apasal bla dah jd mak jan msti kena seksi..???…pelik2…???

    0

    0
    • reen says:

      pasal dh berpengalaman ….

      0

      0
    • BumbleBee says:

      psal nk pasang body balik ler..dh single mingle…kene laa hot, bru dpt pengganti…kalo x, confirm gak kene kutuk. cth “patutlaa kene cerai, x pandai berfesyen” <– ayat2 org moden yg x ingat akhirat…

      0

      0
  13. yula says:

    iiii kamu suma
    dah makan ka
    ka nk simpan pewut tuk gathring nnti
    huhuhuh

    0

    0
  14. EclipsE says:

    nurul kulit dh mcm beyonce…tan jer….

    0

    0
  15. cili says:

    erm…..itam x jadi masalah.seksi x hengat.

    0

    0
  16. ammey says:

    putihhhhhhhhhhhh…………………….
    cm dodoi
    hihi

    0

    0
  17. yula says:

    http://manikqueen.blogspot.com/
    sesape nak jahit manik baju leh tngok kat blog ni
    mmbe aku ambik tmpahan
    cantik2

    0

    0
  18. ammey says:

    suma duk page mna ni
    gathering lg ke????

    0

    0
  19. junnosuke says:

    kenyangnyer….

    0

    0
  20. ammey says:

    nurul ni aku tgk skulit gan kuda 2 la….

    0

    0
  21. violet says:

    ngntuknyer
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0

    0
  22. EclipsE says:

    korg sume aku ade mslh bsr la…. :-(

    0

    0
  23. mana korang ilang ni

    0

    0
  24. anNeDeSiLva says:

    ohooii..
    kenyangnyaa…

    0

    0
  25. pEnArI pOcO2 says:

    aiiikkk…
    naper tak g page gathering…
    kat sini gak korang btenggek…

    0

    0
  26. EclipsE says:

    aku nak bukak topik ney…
    dh boring sgt….
    korg dok umah mcm mana yea?
    aku saje nak tau…

    0

    0
  27. pEnArI pOcO2 says:

    errrmmm…
    tgh pikio topik per sesuai pepetang nih…

    0

    0
  28. anNeDeSiLva says:

    ngantok…

    0

    0
  29. pEnArI pOcO2 says:

    aku ckp pasal politik skit yerk…aku org politik…

    …korang tau x per isu hangat politik skrg nih…
    ader kene mengene ngan pet…

    0

    0
  30. anNeDeSiLva says:

    mana korg sume?

    0

    0
  31. anugerah skin besok korang nak tengk x

    0

    0
  32. anNeDeSiLva says:

    mana antu?
    eclipse?
    aries?
    violet?
    weiya?
    yula?
    ammey?
    yg dok chat2 td?
    ilang dh korg?

    0

    0
  33. EclipsE says:

    korg kan ayat aku yg plg mudah pon korg xpaham kan….huh!

    0

    0
  34. anNeDeSiLva says:

    kuarla korg…

    0

    0
  35. aries_april says:

    KORANG SMUA…PAGE NI KER?

    0

    0
  36. pEnArI pOcO2 says:

    aiiiyyaaaakkk…
    ngantok…kenyang…pasni tido jap kat opis…
    cukop bln dpt duit halal xper…

    0

    0
  37. anNeDeSiLva says:

    ada pon semua..
    anne nk umum kan sesuatu nie..

    0

    0
  38. aries_april says:

    rmah nnek aries dkt ja ngan umah si nurul ni…
    nenek aries kta…nurul ni dlu nkl

    0

    0
  39. gaya tudung sapa yang paling korang minat

    1 wahida
    2 aida rahim
    3 tok ti
    4 yuna
    5 nora
    6 mek citi
    7 noraniza idris
    8 shila rosli
    9 kak LADY
    10 KAK NARA

    0

    0
  40. aries_april says:

    lapo lah…
    mkn pet sdp gak ni….

    0

    0
  41. anNeDeSiLva says:

    korg ada tips tak nak kuruskan badan???

    0

    0
  42. Fid says:

    Alhamdulillah..baguslah kalau ceria bahagia begini semoga Nurul kekal bahagia…

    0

    0
  43. Abang Nara says:

    diaorang dah bercerai kan skang ni ?

    0

    0
  44. You not going to believe this but I have lost all day searching for some articles about this. I wish I knew of this site earlier, it was a fantastic read and really helped me out. Have a good one

    0

    0
  45. My wife and i ended up being so thankful Louis managed to round up his research through the precious recommendations he received when using the weblog. It’s not at all simplistic to simply happen to be giving out information and facts that many many others could have been trying to sell. We see we need the website owner to be grateful to for that. These explanations you’ve made, the straightforward blog navigation, the relationships you can make it easier to instill – it is many fantastic, and it’s letting our son and our family reason why the idea is satisfying, which is wonderfully indispensable. Thanks for the whole lot!

    0

    0