November 21st, 2012

Nur Eilunie Natasha atau lebih dikenali dengan nama Leuniey adalah seorang wanita yang sangat beruntung kerana bakal menjadi isteri kepada Khairul Fahmi Che Mat (Apek), penjaga gol Kelantan dan Malaysia.
leuniey isteri apek
Apek juga sangat bertuah kerana bakal mendapat isteri yang comel molek seperti Leuniey. Hari ini bertempat di Royale Bintang Damansara, Apek akan membuat pengumuman berkenaan tarikh perkahwinan mereka berdua.
leuniey isteri apekAbang Nara memahami betapa berdebarnya perasaan mereka berdua apatah lagi apabila tarikh perkahwinan semakin hampir. Buat masa ini, biarlah Apek fokus untuk menjaga gawang gol Malaysia sempena Piala Suzuki AFF. Lagi 9 gambar Leuniey, bakal isteri Apek dengan membaca entri ini sepenuhnya.

hash

P.S: Dapatkan harga istimewa early bird 2013 sekiranya anda membuat tempahan penggambaran perkahwinan anda bersama Ryaniez Moments Photography. Untuk more info boleh hubungi nombor tertera di atas atau LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography.

leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info
hyundai coupe


158 responses to “(11 GAMBAR)Nur Eilunie Natasha, Bakal Isteri Khairul Fahmi Che Mat”

  1. nadiya ayuni says:

    gamba last apesal nampak macam mas idayu?banyak kali gak aku pasan muke dea ni ade iras mas idayu..

  2. ding dong bell says:

    Kenapa tgk muka si luniey ni mcm tegang sgt ek? Mcm muka org yg baru lepas buat plastik surgery / pakai botox jer…

    • Raja minah jambu says:

      muka orang muda mesti la tegang ! kalau muka orang tua patut kalau berkdot ponnnnnnnn ! sekarang pnye zaman pompan yg umor 50an pon muka dia nampak tegang tol tak…..ape rahsia nye ? mungkin jamu…mungkin dia pandai jaga muka n kebersehan diri dia….Emmmmmm mari kite cari jawapan nye…

  3. haih says:

    asal pp kembang semangkuk korng nk ckp botox kn…xbaik tau..kawan aku,..umo bru 18 pp pon kembang comel cm leuniey gak…dah pp semulajadi cmtu nak uat cmna..

  4. Anonymous says:

    nasib baik aaron aziz dah kahwin, kalo tak jadi cam kes mawi ngan apex ni.

  5. Anonymous says:

    ex tunang dia dulu perasan, kata muka cam sasha bashir

Loading...