(11 GAMBAR)Nur Eilunie Natasha, Bakal Isteri Khairul Fahmi Che Mat

Hiburan

(11 GAMBAR)Nur Eilunie Natasha, Bakal Isteri Khairul Fahmi Che Mat

Nur Eilunie Natasha atau lebih dikenali dengan nama Leuniey adalah seorang wanita yang sangat beruntung kerana bakal menjadi isteri kepada Khairul Fahmi Che Mat (Apek), penjaga gol Kelantan dan Malaysia.
leuniey isteri apek
Apek juga sangat bertuah kerana bakal mendapat isteri yang comel molek seperti Leuniey. Hari ini bertempat di Royale Bintang Damansara, Apek akan membuat pengumuman berkenaan tarikh perkahwinan mereka berdua.
leuniey isteri apekAbang Nara memahami betapa berdebarnya perasaan mereka berdua apatah lagi apabila tarikh perkahwinan semakin hampir. Buat masa ini, biarlah Apek fokus untuk menjaga gawang gol Malaysia sempena Piala Suzuki AFF. Lagi 9 gambar Leuniey, bakal isteri Apek dengan membaca entri ini sepenuhnya.

hash

Advertisement

P.S: Dapatkan harga istimewa early bird 2013 sekiranya anda membuat tempahan penggambaran perkahwinan anda bersama Ryaniez Moments Photography. Untuk more info boleh hubungi nombor tertera di atas atau LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography.

leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info
hyundai coupe

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

158 Comments

  1. Anonymous

    November 22, 2012 at 4:00 am

    leunie very beautiful..

  2. aku

    November 22, 2012 at 1:21 am

    aku peliklh ngn setengah drpada korang2 smua ni..org nk mendirikan masjid..tp dok doa yang bukan2..dok mngata yang bukan2..mcm ni ke islam?????…kisah lama mereka dah tak penting….yg penting sekarang mereka dah nk mendirikan rumah tangga….apa salahnya kita pakat2 berdoa agar hubungan mereka bahagia sp ke akhirat…bila kita dah nikahpun itu yang selalu kita dok doakan…ke korang nak benda2 yg korang dok mgata tu terkena batang hidung korang????aku tak sanggup….

  3. shidaidris

    November 22, 2012 at 1:13 am

    leuniey mmg cantik, kenapa sebab banyak kali jumpa live. die lagi cantik personal dari tengok kat tv. she’s my mua, mekap aku masa aku kahwin dan aku juga ambik pelamin ngan die.

    sebenarnya dah lama kot die ngan apex, hahaha. aku kahwin bulan 6 tapi sebelum tu, awal tahun lagi aku dah jumpa die n mak dia yelah nak discuss pasal pelamin, harga, n bla bla. so bayangkan lah masa tu diorang gila-gila x mengaku tapiiiiiii hanya aku dan family je tau

    btw, family leuniey dah kaya so kalau korang cakap nak kaut kekayaan apex agak kelakar la tapi kalau korang cakap sbb leuniey nak cari lelaki kaya yg sama setaraf, yes itu betul.

  4. arunamaya

    November 22, 2012 at 12:18 am

    ada iras2 janet khoo pun ada c leuniey ni…

  5. combe

    November 21, 2012 at 10:55 pm

    aku lagi suka tngk muka irma hasmie.huhu.lawa + manis.lagi2 dh nk jadi ibu.suami pun hensem.#sorry keluar dr tajuk.just nk ckp jee.
    hope apek dpt bimbing lah isteri dia kalau dh kahwin nnt.cantik tu dah ada.kalau pakai tudung gerenti cantik berplus-plus.papepon doakan jelah yg terbaik utk diaorg.sipa kita nk menilai baik dn buruk mereka :)
    #ikhlas: combe

Loading...