Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(11 GAMBAR)Nur Eilunie Natasha, Bakal Isteri Khairul Fahmi Che Mat

Nur Eilunie Natasha atau lebih dikenali dengan nama Leuniey adalah seorang wanita yang sangat beruntung kerana bakal menjadi isteri kepada Khairul Fahmi Che Mat (Apek), penjaga gol Kelantan dan Malaysia.
leuniey isteri apek
Apek juga sangat bertuah kerana bakal mendapat isteri yang comel molek seperti Leuniey. Hari ini bertempat di Royale Bintang Damansara, Apek akan membuat pengumuman berkenaan tarikh perkahwinan mereka berdua.
leuniey isteri apekAbang Nara memahami betapa berdebarnya perasaan mereka berdua apatah lagi apabila tarikh perkahwinan semakin hampir. Buat masa ini, biarlah Apek fokus untuk menjaga gawang gol Malaysia sempena Piala Suzuki AFF. Lagi 9 gambar Leuniey, bakal isteri Apek dengan membaca entri ini sepenuhnya.

hash

Advertisement

P.S: Dapatkan harga istimewa early bird 2013 sekiranya anda membuat tempahan penggambaran perkahwinan anda bersama Ryaniez Moments Photography. Untuk more info boleh hubungi nombor tertera di atas atau LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography.

leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info
hyundai coupe

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

158 Comments

  1. gayah

    November 26, 2012 at 3:51 pm

    Aku rasa jejari runcing tak gigit jari pun tak dpt apek ni..korang still nak sebut2 psl dia pahal…yg gigit jari dalia teck la..

  2. ketiperi

    November 24, 2012 at 12:16 am

    totally gorgeous!sgt cantik leuniey ni but syg her body xberapa cantik pulak.mcm xde curve je?

  3. APA2 JE

    November 23, 2012 at 9:53 am

    Mak dia ke tu?aku tgk mcm kerabat diraja yang blakon drama tengku teh faridah..tp skrg dia da xblakon lg…ada iras la..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top