November 21st, 2012

Nur Eilunie Natasha atau lebih dikenali dengan nama Leuniey adalah seorang wanita yang sangat beruntung kerana bakal menjadi isteri kepada Khairul Fahmi Che Mat (Apek), penjaga gol Kelantan dan Malaysia.
leuniey isteri apek
Apek juga sangat bertuah kerana bakal mendapat isteri yang comel molek seperti Leuniey. Hari ini bertempat di Royale Bintang Damansara, Apek akan membuat pengumuman berkenaan tarikh perkahwinan mereka berdua.
leuniey isteri apekAbang Nara memahami betapa berdebarnya perasaan mereka berdua apatah lagi apabila tarikh perkahwinan semakin hampir. Buat masa ini, biarlah Apek fokus untuk menjaga gawang gol Malaysia sempena Piala Suzuki AFF. Lagi 9 gambar Leuniey, bakal isteri Apek dengan membaca entri ini sepenuhnya.

hash

P.S: Dapatkan harga istimewa early bird 2013 sekiranya anda membuat tempahan penggambaran perkahwinan anda bersama Ryaniez Moments Photography. Untuk more info boleh hubungi nombor tertera di atas atau LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography.

leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek
leuniey isteri apek

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info
hyundai coupe


158 responses to “(11 GAMBAR)Nur Eilunie Natasha, Bakal Isteri Khairul Fahmi Che Mat”

  1. gayah says:

    Aku rasa jejari runcing tak gigit jari pun tak dpt apek ni..korang still nak sebut2 psl dia pahal…yg gigit jari dalia teck la..

  2. ketiperi says:

    totally gorgeous!sgt cantik leuniey ni but syg her body xberapa cantik pulak.mcm xde curve je?

  3. APA2 JE says:

    Mak dia ke tu?aku tgk mcm kerabat diraja yang blakon drama tengku teh faridah..tp skrg dia da xblakon lg…ada iras la..

Loading...