Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(GAMBAR)Noryn Aziz Yang Terbaru

noryn aziz

Rupa-rupanya selama nie baru ada satu cerita je kami cerita pasal Noryn Aziz nie. Ala, dulu kan kecoh kejap sebab Noryn Aziz dan Zahida Rafik terima Anugerah AMN, Tue yang kitorang citer pasal dia dulu. Sekarang nie senyap plak dia. Maybe ada aktiviti Noryn Aziz buat tapi kami yang tak perasan.

Advertisement

Gambar-gambar terbaru dan terkini Noryn Aziz nie diamik masa dia melancarkan produk Marie France Body Line yang baru. Apa ntah nama produk tue. Terapi LipoSonik kot. Tapi yang pentingnya benda tue untuk menguruskan badan le.

Oh ya bagi yang tak tau, Noryn Aziz ini memegang status J. Bukan Juara, bukan Johan tapi Janda. Sekarang nie selepas dah agak lama menjanda, Noryn Aziz cakap dia dah bersedia nak bercinta balik dah. Dia siap pesan lagi kat kami tolong bagitau kat Abang Jack yang kadang-kadang mengomen kat sini  tue ngorat die. Hehehe.

Lagi gambar terbaru Noryn Aziz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

noryn aziz

Advertisement

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top