November 19th, 2012

Salah satu perkara yang mencuri perhatian ramai orang ketika malam AIM19 ialah kehadiran Nora Danish. Walaupun bukan seorang penyanyi, Nora telah hadir untuk memberikan anugerah untuk kategori Muzik Video terbaik bersama dengan Dr. Fazley. Memang gorgeous sangat Nora di malam itu.

nora danish aim19

Kecantikan Nora Danish tetap terserlah walaupun hanya dengan memakai baju yang begitu simple. Ketika naik ke atas pentas, pandangan mata Abang Nara tidak nampak Dr. Fazley langsung. Hanya tertumpu kepada Nora Danish. Rasa-rasanya ramai jejaka yang turut secara automatik terjadi perkara ini.

nora danish aim19

Lagi 15 keping gambar Nora Danish di AIM19 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Photography.

nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19


40 responses to “(17 GAMBAR)Nora Danish Di Anugerah Industri Muzik 19”

  1. ala..la..la..comelny.... says:

    oklah…comel dn anggun jgak…

  2. Anonymous says:

    nora ni cun sebab mix myanmar ngan melayu arab. tengok gambar arwah bapak nora pun hensem sangat. tapi adik beradik dia yg lain kureng cun sikit.

  3. Raja minah jambu says:

    nora cantek very sweet….baju dia pon cantek ala ala 40an gitu….lov u noraaaaaaaaaaaa……. !!

  4. Raja minah jambu says:

    yuna ape2 pon tk cantek pakaian yg dia pakai…tapi kalau pakaian yg yuna pakai kt dlm gambar ni kalau erra yg pakai fuh mesti cantek n jambu punye ….yuna ape2 dia pakai pon tk cantek huh !!!!!!!

  5. Anonymous says:

    Dia ni x jelita just comel je..bg aku artis yg jelita kt msia ni mcm fathia,fazura,fashasandha,maya karin,diana daniel yg cool jer..x lebih2 nk perhatian mcm nora ni..dia ni plastik je..mcm innocent sgt..berlakon pun tahapaapa..jauh lg nk sama level ngan artis kt atas..terpulang la kalo korang mmg minat ngan dia..citarasa masing2kan

Loading...