Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(17 GAMBAR)Nora Danish Di Anugerah Industri Muzik 19

Salah satu perkara yang mencuri perhatian ramai orang ketika malam AIM19 ialah kehadiran Nora Danish. Walaupun bukan seorang penyanyi, Nora telah hadir untuk memberikan anugerah untuk kategori Muzik Video terbaik bersama dengan Dr. Fazley. Memang gorgeous sangat Nora di malam itu.

nora danish aim19

Advertisement

Kecantikan Nora Danish tetap terserlah walaupun hanya dengan memakai baju yang begitu simple. Ketika naik ke atas pentas, pandangan mata Abang Nara tidak nampak Dr. Fazley langsung. Hanya tertumpu kepada Nora Danish. Rasa-rasanya ramai jejaka yang turut secara automatik terjadi perkara ini.

nora danish aim19

Lagi 15 keping gambar Nora Danish di AIM19 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Photography.

nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19
nora danish aim19

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 Comments

  1. AAK

    November 19, 2012 at 12:16 pm

    Hai bang Nara, bukan main lagi puji Nora sampai konon tak nampak Dr. fazley kat sebelah tu (kononnya la)
    Ingat2 sikit isteri & anak tu. takyah poyo sangat kot ye pun nak kata si Nora tu lawo gile. Agak2 la..

  2. vio

    November 19, 2012 at 12:06 pm

    erkk kenapa aku rasa nora nmpak gemuk sket? mybe sbb dress 2 kot?

  3. Anonymous

    November 19, 2012 at 12:04 pm

    ntah,biasa2 jer pose ND.mcm bru first time berdepan dgn kamera.aku pn pndai wt mcm tu….abg nara, tk cantik pn layout bru ni…………tukar yg lama lah.

  4. takeiteasy

    November 19, 2012 at 11:50 am

    mmg pakaian mcm nk p pasar pun pas tu bg pose ntah apa2
    sabar je la dgn artis pompn kt M’sia ni
    wat tema pn x guna yg mai pn ada gak pakai ntah pa2
    sggh menakotkn

    • kakak

      November 19, 2012 at 2:54 pm

      better la tak ikut tema.. dari yg ikut tema baju mcm haram jadah!

  5. kak senah

    November 19, 2012 at 11:49 am

    Akak suka ND and Fazura, both of them ada good fashion sense, nampak sangat oustanding dari artis lain. Bergaya sungguh :)

    • Diana

      November 19, 2012 at 8:02 pm

      Sgt setuju! Nora n fazura artis yg paling pandai berfesyen! Tidak keterlaluan dan sgt cantik! Love both of them!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top