Written by AbangNara | June 7th, 2010

adik mia sara amani

Alalalala. Tomeinya budak Mia Sara @ Amani nie. Memang cute dan yang pastinya lebih comel dari Hagemaru. Rasa nak cubit-cubit je pipi dia yang tembam tue. Geram dibuatnya.

Lepas nie kalau anda yang tak pernah gi konsert Jom Heboh mungkin boleh pergi untuk berjumpa dengan Mia Sara nie. Mana tau dia pergi lagi lepas nie. Semua gambar-gambar nie diamik time konsert Sure Heboh. Kesian plak tengok Mia sampai peluh-peluh satu badan.

Kalau korang belum jadi fans Mia Sara, boleh gi Facebook Kami Peminat Mia Sara Amani dan klik like. Dah 150 ribu dah fans dia. Banyak gambar-gambar comel yang diupload kat situ. Gambar nie pun kredit Facebook diorang.

Lagi gambar comel adik Mia Sara @ Amani dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

PS: Banyak kasut kahwin cun yang berjenama yang kita boleh beli pada harga 50% diskaun, tak payah dah nak sewa kasut lepas ni

adik mia sara amani

adik mia sara amani

adik mia sara amani

adik mia sara amani

adik mia sara amani

adik mia sara amani

adik mia sara amani

adik mia sara amani

Comments are closed.