Written by AbangNara | April 29th, 2014

Ya kali ini kita masih bercakap mengenai media sosial. Kali ini, sekeping gambar yang dimuat naik oleh Diana Danielle telah menjadi bahan perbualan hangat di kalangan para peminat sekaligus menimbulkan kontroversi. Gambar tersebut yang menunjukkan kemesraan antara dirinya dan suami, Farid Kamil menyebabkan banyak pihak rasa kurang senang. Gambar di bawah dimuat naik dengan caption “Tadi bermanja dgn dakcik.. Sekarang saya kacau daksar pula :p“. 

farid kamil dan diana danielle

Antara komen-komen yang diberikan oleh para pengikut akaun Instagram Diana Danielle ialah “kemesraan antara suami isteri tidak baik dipaparkan di khalayak ramai“, “walaupun dah halal, bukan untuk tontonan umum” dan komen-komen yang seumpama dengan itu. Namun ada juga yang menyokong Diana Danielle dengan melahirkan rasa “sweet” melihat kemesraan pasangan ini dan tak salah kerana mereka adalah suami isteri bukannya pakwe makwe.

farid kamil dan diana danielle

Diana Danielle bagaimanapun telah tampil memberi penjelasan dengan menjawab salah satu komen daripada seorang pengikutnya yang bernama Liza:-

Dear liza, i was sitting next to my husband while he was chilling on the sofa and i took a picture. Nothing wrong with that. Kids under 12 should be supervised while on the net anyway since there are many things they shouldnt be exposed to but this is not one of them

farid kamil dan diana danielle

Abang Nara lihat gambar Diana Danielle dan Farid Kamil di atas agak romantis dan menunjukkan kebahagiaan mereka. Bab hukum tak tahulah apa sebab tak arif dalam hal ini. Yang pasti, Abang Nara gembira melihat mereka gembira di samping anak tercinta. Semoga kebahagiaan itu terus berkekalan buat selamanya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to Gambar Mesra Diana Danielle & Farid Kamil Timbulkan Kontroversi

  1. lolipop says:

    bodo la ko ni melati..manusia pengotor mcm ko la rambut bau pekong..bertutup tu utk membezakan manusia ngan binatang la bongok melati!..klu kau tak bungkus rambut or bdn ko,,ko sama la mcm babi..badak..tenuk yg x bungkus or balut bdn n kepala…apekata ko tayang skali jubor ko…lg la leh sama cam babi hutan or berok..or orang utan..

    • Melati says:

      Islam ader ajar perkataan maki macam ni ker? nampak sgt Lolipop ni keturunan binatang…yer..nilai lah sendiri.

  2. mak jemah says:

    nanti diana keluar ayat yang berbunyi ” masyarakat berdosa kerana melihat saya, ini adalah hak peribadi saya, xperlu masuk campur, kubur lain2 ” .

    and mak jemah said ” xshow off orang xngata, xtunjuk xmgata”….

  3. miss_oppss says:

    Benda cmni nak kecoh… At least dah halal… Bagus korg pi tegoq yg belum kawen tapi da berkepit mcm laki bini….. atau muslimah yg dah bertudung tapi gigih pakai uniform teletubbies…..

  4. TieN says:

    Walaupun dah sah sbg suami isteri, tak bermakna harus bercumbuan, berkepit dan berposing secara berlebihan di atas katil untuk tatapan umum . Tak salah berposing dengan mesra. Tapi jagalah batasannya agar tidak terlalu over dan boleh membangkitkan shahwat orang yang melihatnya. Kalau nk ikutkan haram, gambar yg tak menutup aurat dah jatuh haram. Yg menyebarkannya pun haram… Wallahuallam.

  5. MAKDARA says:

    ehhhh cantiknya pasangan ini dan comelnya anak mereka..semoga bahagia hingga ke jannah

  6. mak jah kau says:

    lepas kawen nampak muka dah ke arah mak dia si diana nie.. hmm

  7. Missmissmiss says:

    Which part of the pic is unappropriate? So stupid la korang ni. Yg ni pun nak jadi issue ke? Hati busuk mulut busuk bab jelos korang tu lagi kasi dosa. Kemesraan antara suami isteri is non of your business. They hv standards ok and are not stupid to take a pic right after “u knw”. What they did n had in the past are also non of ur business. AT LEAST they got married, willing to change. Korang ikut hukum hakam sangat ke? Tak pernah buat dosa. Mesti laki korang jenis tak layan peluk korang kan? Sal tu dok sakit hati sgt. My god, so pathetic

  8. nothing to show really says:

    buat lah porn ke blue ke… aku tak selera. Aku suka big black cock and pink cunt lagi.

  9. bodoh says:

    kalau benci deleted jangan tinguk, sendiri sakit hati tgk bodoh kamu ni, tau hukum kan? jaga la mata sendiri dr tgk benda2 yg konon nya bikin malu, sendiri hindar la. . mau juga sibuk tingok gambar org bodoh kamu ni

  10. NENEK KEBAYAN says:

    biar la die nk tnjuk gmbar die ngan husb die ,,bkn gmbar lucah pon yg die tunjuk tu ,,die artis dan nk share ngan pminat die ,, x slah kan ?? len la die ltak gmbar ngah beromen ke gmbar bogel ker smpai korang pesan nengok ,,tu la org mlayu suke sngat ungkit bnda dah lpas ,, skurang2 nye die x buang ank mcm student or pmpuan len yg sngup buang bayi mrata2 tmpat ,, syurga or nraka diana di bwah tapak kaki husb die ,, klau husb die lrang jmpe mak die skali pon diana x bdosa sbb tu x dpt izin dr suami die ,,pd aku lbih baik kita amik kisah budak2 mudah skarang ni yg lbih JUJUR ( amik gmbar pgang atau mnum arak ) contoh anak kpda shela majid tu ,,, x dek sape2 plak bising2 n amik tndakan pon ,,,diam jer cmtu ,,,

  11. Anonymous says:

    LA GAMBAR CAM NI X DER YG PELIK ATAU OVER PUN…JGN JADI JUMUD SGTLAH ORG MESIA OIIII PLS THIS IS NOTHING…
    SUKA TGK DD AND FK.SEMOGA TERUS BAHAGIA..AMIN..

  12. Fikir Fikir says:

    bagi aku snag je… kt sni kta xnk ptikaikan soal halal k tak?
    Pd yg 1st time tgk pic & caption DD tu, secara jujurnya, apa perkara pertama yang bermain dlm otak korang. Tekan:
    Like = biasa je xda apa-apa…juz bhgia tgk mrk
    Dislike = ooo….nk emmm emmm la tu

    Tuk aku,Dislike.korg bleh ckap aku berfikiran kotor tp itu kenytaaan yg nyata. So, fikir2 sndiri la sblum nk upload pe2 pic.Dont blame others for your own action.

  13. Kanji says:

    Tang mana yang tak appropriate,? Takat gambar muka melekat dan nampak bahu bare Farid Kamil tu takdak apa lah.Yang dok fikir bukan-bukan tu kenapa?

    Cehhh. Dengki tak tentu pasal memasing.

  14. […] Gambar Mesra Diana Danielle & Farid Kamil Timbulkan Kontroversi (132) […]