Written by AbangNara | December 13th, 2012

Daripada yang Abang Nara baca dan lihat, banyak pasangan mengambil keputusan untuk bergelar suami isteri pada tarikh semalam iaitu 12.12.12. Semoga ikatan perkahwinan yang anda bina akan kekal bahagia buat selamanya. Semalam juga turut dilangsungkan majlis resepsi Farid Kamil dan Diana Danielle di Jitra, Kedah.

gambar resepsi farid kamil dan diana danielle

Majlis resepsi sebelah pengantin lelaki ini telah berjalan dengan meriahnya di Darulaman Park Lake Park. Kehadiran peminat kedua-dua selebriti ini tambah memeriahkan lagi majlis tersebut. Turut hadir ialah Ainan Tasneem yang menyanyikan lagu “Aku Suka Dia” khas buat pengantin baru ini.

dd farid

50 lagi gambar sekitar majlis resepsi Farid Kamil dan Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook MIG Online.
dd farid

P.S: Klik di sini untuk ke laman web FashionValet yang menawarkan koleksi pakaian yang awesome, cantik dan harga berpatutan untuk kaum Hawa terutamanya.

gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle

gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle
gambar resepsi farid kamil dan diana danielle

102 responses to (52 GAMBAR)Majlis Resepsi Farid Kamil Dan Diana Danielle Di Jitra, Kedah

  1. zura says:

    dd da la lwa,,mke up simple..mmg cntik..
    wedding xsmstinye makeup tbal2..like 1000x.. :)

  2. lea says:

    biasala org cantik ramai jeles,dpt hubby hensem lg tu…indahnya ciptaan Allah..congratz both of u..,kita sama la DD,seminggu lepas ijab kabul,dah pregnant,rezeki Allah,sy percaya dgn DD,just believe= Allah brsama org yg benar…sabar jak la..kta serupa,redha Allah yg penting,pedulikan pdgn org,Allah Maha Adil n Maha Tahu,tawaqqal jak,inshaa Allah segalanya akan ok..sy doakan yg baik2 tuk korang ber2..

  3. Nabil says:

    Wow, pasni for sure dapat baby comel2…hmmm #berangan

  4. miss wawa says:

    Haliza Misboon & Kus ni jeles kot..Baju pengantin sangat cantik..si Nafies ni tk tahu ke DD pregnant,btw kembung ke perut DD?kembung2 pon DD tetap cantik!!

    • Haliza Misboon says:

      Pekehalnyer nk jeles.. ni la peminat tegar nyer jwp kalo ckp sket jeles.. jeles..
      Nk jeles mendenyer ngn baju xlawo tu.. btw dia pun bkn jiran aku pun..
      Dah mmg sah2 nmpk baju bini David Teo lagi lawaa.. nk sentap tu pesal..

  5. landak says:

    yg paling hendsome ialah david teoh….

  6. stella says:

    cantikkk laa …

  7. jemah says:

    xnk plk ke pkai uniform spital ke

  8. ANYNOMOUS COMELLL says:

    she look a bit fat like pregnant 2 month…

  9. nadea says:

    for me dd lg sweet dr ju evans..wlpn dua2 mix xp dd lg gojez wlpn ju lg kuat auranya..btw for me baik ju or dd dua2 cntik jelita…dah jdoh dd kwin awl n farid jge dd bek2 ye n tanda cinta u brdua…….ske tgk mke dd da agk comel sdikit sjk pegnan ni….yg pntg mnisnyaa ttp ade…n for minah jambu yg x suka dd brtudong tu ubhlah pndangan u ye sbb yg bertutup itu menawan….i agree hrp dd brtudong lps ni….luv u faridiana……

  10. he says:

    tengok gambar 5 dari bawah. tanak cakap pape. :)

    • Anonymous says:

      nape dengan gambo tuu?? ada pape ke yang pelik?? eah tapi muke DD kan nampak sembab giler kan?? yang si fk nie ngade2 plak, kejap pkai songkok, kejap pkai setanjak.. geget jee telinga die tuu.. btw, baju doang tantek..

  11. Anonymous says:

    cantikk and simple.. semoga Allah S.W.T memberkati dan melimpahkan berkat kepada diana dan farid.. amin :)

  12. hoohaa says:

    Sibuk je Ainan Tasneem ni!

  13. ana lee says:

    adoi.. resepsi ok.. baju cantek semua perfect.. ade tapinye…
    kejap pakai tanjak.. kejap pakai songkok.. kejap tak.. hehe..
    pastu pakai tanjak pon… salah…
    so far.. semua ok..

  14. hunny says:

    cantik dd+farid
    serious dd mcm anak raja..anak raja kan kawen pakai songket mcm tu..
    memang mcm anak raja yg kawen..

  15. bunga says:

    suka tgk isteri david teo…sgt pandai bembawa dri ke majlis org melayu..pndai david teo didk isteri…xmcm org melayu kita pakaian kadg2 mengalahkan barat..

  16. semek says:

    biler nengok DD ni sampai rasa berjangkit kecantikan dia kat aku.,,, ahak.. sebab senyuman dia tu memang ikhlas n pure n takde riak pun… kecantikan yang Allah beri sedikit dari kecantikan Nabi Yusof…. Subhanallah..

  17. Anonymous says:

    very low profile and nampak sweet sgt when their being together..smge kekal bhgie hingga akhir hayat.. and smoge D terbukak hati utk berhijab..sbb skg dose die FK yg tnggung.. n bakal dpt anak yg soleh…:)

  18. Anonymous says:

    Klau pkai baju pengantin yg berasaskan songket mmgla akan nmpkkan kita berisi…teringat msa aku kwin dlu pn camtu gak, nmpk cam gemuk pdhl aku kurus kot dan lum pregnant pun msa tu. Biasala tu…..jgn fikir yg bukan2 kalian semua…….

  19. ros says:

    DD nampak berisi sejak mengandung ni…

  20. blab;lakjqkjisiwusiedydedhedhehdeh says:

    zzzzzzzzzz

    pehal si AINAN dijemput. kahkah
    nak amik berkat ke
    yela “hati sudah dimiliki”

    next

  21. Cik Nad says:

    Suka upacara potong pulut kuning. Adoi. Dpt mkn pulut kuning dgn kari daging ni sodap nyeeeeeerrrrrrr

  22. Anonymous says:

    MUDAH-MUDAHAN DD SUATU HARI KELAK PAKAI TUDUNG . INSYALLAH :)

  23. siticomey says:

    kalu DD pakai subang kat telinga lagi cantik…hmmm semoga berkekalan…

  24. HEHEHE SUKE2 says:

    DAH KENAPA AINAN TASNEEM PN ADE SKALI??
    SEBOK JER LA ARTIS YOUTUBE NIE…
    PG STUDY LA WOII…BDK U WAT CARA BDK U…
    HAHA..JGN MAREE./…

  25. seri says:

    kaler baju pengantin songket ni sekali tengok dah macam pakaian pengantin fasha sandha pulak.hahaha.

  26. saya yang bernama.... says:

    awatla hampa ni kan..xboleh ka nak bersangka baik sikit…orang 2 ngndung cepat pun payah dikatanya ngndung sebelum kawen la apa la..kalau xngndung lagi dah lama kawen cakap mandul la apa la….semua serba x kena…kalau dah tembam 2 mmgla perut jadi buncit sikit….it’s reality la x kira pmpuan ka laki ka kalau dah tembam 2 mst akan nmpak perut…aiyooo 2 pun nak sangkal ka…?? xfaham sungguh ngn orang kita ni…..saboooo jalah….anyway congrat DD & FK..semoga bahagia hingga ke syurga… :)

  27. saya orang jitra says:

    Haliza misboon tu sangat bengong..baju tu cantik gila..cantik dari baju sanding dia kat Kl..sy tgk sendiri hari tu pengantin nampak sangat comel dan klasik pakai baju rona tu..sedihla kalau org yang taktau pasal fesyen ni nak mengomen2 itu ini..

  28. lucah says:

    sedap frid kamil isteri kopek fuhh bapok besor kopek burit berbulu cantik plak tu…

  29. AKU says:

    MAKIN GEMOK LA DD NI

  30. peminat DD says:

    wow…dd nmpk sgt menawan n berseri2…like3…minat dd nie…muka comel je…moga mreka kekal hingga ke anak cucu….AMIN…