(GAMBAR) Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Surihani

Hiburan

(GAMBAR) Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Surihani

Nah saksikan gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani yang telah berlangsung sebentar tadi. Sekejap lagi Abang Nara update lagi.

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

Advertisement

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

 

 

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

119 Comments

  1. Nana

    February 24, 2012 at 9:02 am

    Lisa ni biasa2 je orgnya..nak kata cantik sgt pun tak..nak bagi gelaran perempuan melayu terakhir lagi lah tak sesuai..ramai org puji dia tak seksi la, sopan la, kadang2 jgn cpt terpedaya dgn dunia artis ni..diaorg ni kebanyakannya hipokrit..yelah..kalau tunjuk perangai sebenar yg tak berapa elok tu kat peminat nnt peminat2 lari..artis ni semua bergantung pd sokongan peminat..so pd lelaki2 yg frust tu, jgn la frust sgt ok? Cari la wanita yg baik n solehah yg blh membimbing anda ke syurga..Biarlah tak glamor mcm lisa tp wanita itu memang baik akhlaknya..

  2. hazel

    February 24, 2012 at 8:52 am

    taniah di ucapkan kepada mereka berdua…smoga berbahagia hgga ke akhir hayat….

  3. shyikin

    February 24, 2012 at 8:49 am

    SELAMAT PENGANTIN BARU….
    semoga jodoh berpanjangan hingga keanak cucu…amin.
    korang memang sepadan,mcm pinang dibelah-bela…
    hehehehe..,

  4. Pingback: (GAMBAR) Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Surihani | HatiBlogger [dot] Com

  5. Akmal TS Studio

    February 24, 2012 at 7:49 am

    Thanks kerna publish pic2 aku…baik2 ONE huhu…thanks again

    photo by : Akmal Ts Studio
    company : Titian Songo Studio
    web : http://www.titiansongo.blogspot.com
    contact : +6.017.649.9032

Loading...