Written by AbangNara | May 13th, 2011

gambar kahwin tengku zawiyah

Tahukah anda bahawa wang hantaran yang diterima oleh Tengku Zawiyah ialah berjumlah RM38,888.88. Lepas tue ada lagi lima dulang hantaran yang mengandungi set wangian, seutas gelang bertahta berlian, sepasang persalinan kain lace, al-Quran, sejadah, sirih junjung, coklat serta sebentuk cincin. Memang super duper hebat perkahwinan Tengku Zawiyah dan Datuk Rayyan Joseph King ini. Respek!!!

Layankan lagi beberapa keping gambar majlis pernikahan mereka berdua yang diambil dari Mstar dan daripada seorang penghantar email.

P.S: Kini sudah 1.7 juta orang yang sudah terkena infeksi Kolony. Inilah cara berhubung terbaru yang sedang hangat diperkatakan sekarang. Cuma perlukan KOINZ yang boleh didapati percuma dengan menggunakan plan Xpax yang baru seperti di bawah:-

kolony

Infeksikan diri anda sekarang jugak di laman web Kolony.

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah

gambar kahwin tengku zawiyah
gambar kahwin tengku zawiyah
gambar kahwin tengku zawiyah

124 responses to (GAMBAR)Majlis Pernikahan Tengku Zawiyah & Datuk Rayyan Joseph King

  1. vanilla says:

    comey nyer………

    0

    0
    • secret says:

      tau xpe. serius. cantik dan muka tengku zawiyah BERSERI-SERI…xtau nak cakap macammana. mmg ntah. rupanya anak2 nya suma lelaki ek. uish… ramai orang nak anak lelaki. amik! 4 orang lelaki dapat.

      smoge berbahagia. pesanan utk datuk rayyan.
      you jangan nak menggatal okey!! i marah!
      kalau u menggatal ngan orang lain ke, artis lain lelaki,
      mmg nak kena makan sumpah ngan i. kesian kat tengku zawiyah. dah la dulu ex-husband dia menggatal dan sanggop ceraikan dia demi artis itu.

      keep in mind okey.
      i mmg harap sangat u boleh jaga tengku zawiyah.
      don’t repeat what’s her ex-husband done to her.
      sebagai perempuan. mmg sakit dowh….
      in case kalau jadi lagi, sure dia serik.

      pepehal. good luck for both of you.
      insya-allah. bahagia sehingga akhir hayat, dunia akhirat.amin

      0

      1
      • fifi says:

        eww!!..dah tua2 pn nak sanding2 lg..t.zawiyah dh tua x sesuai..datuk tu hensem gak..mcm x sesuai dgn dia..berat tugas datuk ni nk bimbing zawiyah tu…tau2 jelh..dia ni perasan muda n msih pakai seksi2…sebab tu kena tgl hikhik

        0

        0
        • mawar says:

          mak aku cakap .. org pompuan klau sanding hanya sekali saja…Tapi org laki bole sanding byk kali .Skrang aku tau maksudnya .. org pompuan kalu sanding kali kedua dah x cantik berbanding lelaki …

          0

          0
        • mumtobe says:

          depends jugak.. kalau yg sanding tu babyface, cute, mcm ex wife akil hay, sanding byk kali pun org nampak mcm anak dara je wpun anak dah lebih 6 org

          1

          0
        • COngrats.. Mudah2 perkahwinan kali ini lebih berkekalan dan diberkati. Amin.

          0

          0
        • siti says:

          spe yg kne bimbng spe sbnrnye?
          klau ikt pe yg media tulis, datuk ni bru pluk Islam 15 februari lpas…….

          0

          0
        • secret says:

          tak perlulah kita nak pertikaikan hal2 tu. pandai2 lah diorang handle.persoalannya, TERBIMBING KAH KER?

          0

          0
      • mama buhsan says:

        klu dorg ni dpt zuriat lagi mesti sentap gak tok t&k..huhu..walopapepun smg sumenye bhagia…laki bini org jgn kacau k..

        0

        0
      • baby says:

        ala.. diorang sanding ringkas je tu.bukan buat grand2 panggil artis ke ape.lagipon diorang bukan takde duit. bagi aku muka zawiyah ni ada class.. time muda dulu mesti lawa. mmg la muka skarang ni nampak dah berusia.. tapi masih lagi lawa utk peringkat umor dia… dan ingatlah semua org akan melalui hari tua kalau panjang umur lah. jangan ckp org je.. ntah2 ko seksok becerai or pasangan mati ke, then nk kawin lain… betul ke tak nak sanding? jgn ckp je… ptuih!

        1

        0
        • NOR says:

          BETUL TU I SOKONG.ASYIK NK KONDEM ORG JER KEJE NYA. DIA NAK BERSANDING PUN BKN SSH KAN ENGKAU ORG.WPN TUA STILL LG NMPK MENAWAN.YG ENGKAU ORG LAK LUM TENTU LG DAH TUA SOK HARI BLH SECANTIK NI….BLAH LA

          0

          0
      • Srikandi Melayu says:

        If Zawiyah kena tgal lg maybe something wrong with her..Ala apa nak dipersoalkan Jodoh, ajal, maut bkn kuasa kita…From the positif side, mungkin inilah hikmah dari peceraian diaorg dulu, zawiyah dpt yg lebih baik dan datuk k pun bahagia dgn kehidupan sekrg.DIA lebih mengetahui siapa terbaik untuk umatNYA…xyah la kita nak warning2 siap memburukkan kesilapan dulu.Past is past…btw congrats to Zawiyah :)

        0

        0
    • HUH~! says:

      yg baik..utk yg baik….jodoh ajal maut di tangan tuhan…

      0

      0
    • johan says:

      hurm.
      orang tu kaya, biar la dia nak sanding bape kali pun.
      dah ditakdirkan dia takde jodoh dengan datuk K, nak buat mcm mane.

      korang duk sibuk kutuk sana, kutuk sini apetah lagi doakan yang terbaik untuk pasangan ni.

      apaa daaaa..

      0

      0
  2. ehem says:

    mcm anak dara kawin..grand giler majlis

    0

    0
  3. zul says:

    alhamdullilah, tahniah!!!

    0

    0
  4. Saz says:

    tahniah TZ & datuk rayyan….

    0

    0
  5. dd says:

    bia la dia mampu. congrats!

    0

    0
  6. Jabun says:

    nice

    aku respect dgn couple ni

    bukan nafsu semata2.

    0

    0
    • attack says:

      mana hang tau bukan nafsu?

      0

      0
      • anak tekak says:

        barangkali juga bukan nafsu…ala org kaya petik jari seratus datang kalau nk kan yg seksi.begetah muda.buat apa nk simpan dah layut contoh yg paling dekat D K
        miang nk mampuih.. padan muka dapat bini mandul.!!

        TZ semoga berbahagia..agaknya TZ umor 30 an confim cun dan lawa dari si perampas ..masih terserlah keangunan TZ tanpa botox..

        0

        0
        • nana says:

          kau igt ckp org lain mandul tu baik sgt ker? mukut cam longkang….

          0

          0
        • Eka says:

          nak ckp pasal orang lain.. selalunya kata2 tu akan makan tuan dia balik.. so, jgn terkejut kalau esok2 ni keturunan ko yang akan mandul :P

          p/s: orang yg like komen si ‘anak tekak’ pun sama.. maknanya korg stuju dgn komen dia.. aku ulang.. jgn terkejut bila korang/keturunan korang yang akan mandul.. what goes around comes around.. remember that!

          0

          0
      • anak tekak says:

        barangkali juga bukan nafsu…ala org kaya petik jari seratus datang kalau nk kan yg seksi.begetah muda.buat apa nk simpan dah layut contoh yg paling dekat D K
        miang nk mampuih.. padan muka dapat bini mandul.!!

        TZ semoga berbahagia..agaknya TZ umor 30 an confim cun dan lawa dari si perampas ..masih terserlah keangunan TZ tanpa botox..

        ATT; D ct ; pls jgn kebas laki tz ye!
        kalau ko nak sangt sila kebas Salih yakob
        utk jdi bini ke-5 harap maklum!

        0

        0
        • WeWez says:

          tok ti rilex je.. ok je dia update twitter tadi pagi.. ni hah:

          @siti_nur11
          Salam,pagi jumaat yg indah..bersyukur kerana masih bernafas dan semoga semuanya di berkati…amin
          7 hours ago via Twitter for BlackBerry®

          http://twitter.com/siti_nur11

          0

          0
        • mentari says:

          mcam sial je ckp org mandul…ko tu klau belum kawin blom tentu subur…sedap2 mulut je nk ngata org…

          0

          0
        • marishadania says:

          kalu tak suka dato’ ct sekalipun, takyah ckp dia mandul.. kamu dan keturunan kamu belum tentu semua subur.

          0

          0
        • anak tekak says:

          ada aku kesah ngan korank LOL! kipas jgn x kipas buntut dah panas kipas bediri ke kipas duduk zaman sekarang org pakai icond lah weiiiiiii..x main kipas2

          citi perampas perosak umah tngga orang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          citi perampas perosak umah tngga orang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          citi perampas perosak umah tngga orang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          citi perampas perosak umah tngga orang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          citi perampas perosak umah tngga orang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          citi perampas perosak umah tngga orang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          citi perampas perosak umah tngga orang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          citi perampas perosak umah tngga orang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • bongek says:

          dude.. what goes around comes around!! aku setuju dgn ko ANAK TEKAK. berani sangat. tu la jgn suka merampas hak org. tuhan byr CASH jer kat dunia ni. kejarlah harta dunia sampai jd gunung-ganang. ni semua pengajaran kat kita ni haa.. gossip gossip gak. pengajaran jgn lupa diambil..!!

          aku rasa tengku zawiyah ni masa muda lagi cantik dari tok t la..

          bytheway korang tak perasan ke tok t punya fesyen semua nampak low-class. dari dulu sampai skrg pesen kekampungan walaupun duit banyak.. siapa lah fashion consultant dia eh.. aku bukan kutuk sbb benci dia. tapi kenyataan nya mmg baju dia buruk2 belaka. haha..

          0

          0
        • chix says:

          aku setuju sgt dgn ko bongek…..sgt2 la betul……and what goes around comes around (bak kate lagu Justin Timberlake)….bab feshen dia tu, LOL LOL….tu mmg dah lame sume org notice….ehehehehe

          0

          0
  7. ciqa says:

    Dato K & CT seperti x d undang gayenye……

    0

    0
  8. camar yg pulang says:

    tg zawiyah wanita yg hebat! i saluteeeee u larh! 1st dpt islamkan laki tu, 2nd dpt laki yg sanggup berkorban demi die…congrats!

    0

    0
  9. apa-apa je laaaa says:

    lps ni kene laa jaga suami betul2… takut nanti Tok Ti ambik lagi…. mana laaa tau Tok Ti jelesh sbab suami Baru ni lebih ancem dari Datuk K….. n lebih kaya dari Datuk K… :P to die hard fan Tok Ti…. korang nak marah… marah laaaa….. aku cuma nak luahkan apa yg aku nak luahkan…. mmg betul pun Tok Ti perampas kan… huehueheuheu

    0

    0
    • Aina says:

      CT dah bahagia dgn DK.. Zawyah plak dgn laki baru dia.. masing2 berbahagia dgn pasangan masing2.. x payah la nak ungkit kisah dulu2..

      p/s bukan die hard fan CT :)

      0

      0
      • WeWez says:

        tok ti rilex je.. ok je dia update twitter tadi pagi.. ni hah:

        siti_nur11
        Salam,pagi jumaat yg indah..bersyukur kerana masih bernafas dan semoga semuanya di berkati…amin
        6 hours ago

        http://twitter.com/siti_nur11

        0

        0
        • tasya says:

          mesti la tok ti kene tunjuk rilex takkan nak tunjuk gelabah beruk plak…. supaya fan ct leh kata tgk ct rilex jek, ok jek… cam cth kat atas ni hehehe… jgn mare, gurau jek .. aku bukan ahli anti ct

          0

          0
  10. kwang kwang kwang says:

    ambik ko dtk k…. ko dpt tok ti yg lawa tp ex ko dpt laki yg lbh kayaaaaaaa dari ko… alahai… x rasa nk balik g ke kat ex tue.. mana la tau, nak harta dia lagi cam dlu2 tok pikat artis lawa2 yg lain yg sama mata duitan cm tok ti n ko sndiri…

    0

    0
  11. Z says:

    y muka macik2 sekeliling nmpak mcm x hepi jek depa ni kawin??/

    0

    0
    • secret says:

      haha… Beberapa kemungkinan kenapa muka macik2 sekeliling nmpak mcm x hepi jek depa ni kawin

      1- Jeles sebab dapat pasangan pengantin lebih kaya dari diorang
      2- Teringat kenangan ketika bersanding dulu-dulu. nostalgia…. sambil berkata dalam hati “cis…time aku kawin dulu, mana ada lagi orang buat grand2. takat pasang khemah depan umah je. tak pun kat balai raya. arghh……nak bersanding lagi… .Untungnya Tengku leh sanding lagi. grand lagi.
      3- Adu… anak aku tak kahwin, dia berkahwin lagi. (mungkin kot sedara terdekat Dato’ Rayyan n Tengku cakap macam tu)
      4- makcik2 tu cakap ” Lawa gile baju nikah, bsanding Tengku. time aku dulu pakai kain songket emas je. takde la pulak bubuh macam2 manik, mutiara. lawanye…jelessssssssss………….. kan best kalau leh sanding lagi.
      5- dalam fikiran masing2 . ‘memang jarang betul ada pasangan pengantin yang berkahwin lagi dirai sebegini meriah. konfius2.

      PESANAN: Dialog diatas hanyalah rekaan semata-mata dan andaian secret. harap maklum. Secret mohon maaf jika ada pihak yang terasa hati. ampon ye.
      ='( …. Secret pun tak kahwin lagi…arghhhhhhhhh stres ! huhu

      0

      0
  12. Arjuna says:

    Diharap bahagia hingga ke syurga,Ameen.Seorang wanita yang tabah menghadapi dugaan

    0

    0
  13. nonoi says:

    lyang penting lagi kaya dari Datuk K,

    0

    0
  14. Blog Sensasi says:

    ada duit semua jadi….zaman perlukan diut..x de duit boleh bercerita kat sini je la kan

    0

    0
  15. Blog Sensasi says:

    hebat2..ada duit semua boleh buat..umur x penting tapi yg penting duit..baru leh grand cam anak dara baru first time kawin

    0

    0
  16. whatever says:

    T.Zawiyah ni time mude mesti cun gle kan… dh tua anak banyak pon still maintain ok…

    0

    0
  17. MONIKA says:

    Sama cantik dan sepadan le.Tahniah!

    0

    0
  18. timba says:

    kan lawa klau penggantin tua pakai tudung .. burok beno rupenya .

    0

    0
  19. effie says:

    tok K n tok T tak dijemput ke?

    0

    0
  20. reza says:

    cantik nya dia TZ…..makan hati datok K…

    0

    0
  21. pj says:

    Revenge is SWEET!

    Doa orang teraniaya mmg Allah kabulkan. Dan rezeki Allah juga menentukan.

    Makan ati la ko K & CT!

    0

    0
  22. BumbleBee says:

    tahniah… semoga kekal ke akhir hayat….~

    p/s: pada artis2 pempuan…jgn mengader nk test market kt rumahtangga yg bru dibina ni plak yer~

    0

    0
  23. Cik Uteh says:

    Sama cantik sama padan…bagai pinang di belah dua. Apapun semoga mereka berdua bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat…sincere…suami baru Tengku Zaharah lebih hensem beribu2 kali ganda dari Datuk K. Inilah di katakan kuasa tuhan…patah tumbuh hilang berganti, setiap kejadian yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknya. Suka sy menumpang kegembiraan dan kebahagiaan atas perkahwinan mereka. Tahniah!!!

    1

    0
  24. maia says:

    Baru Tok Ti tau… Naa…. TZ dapat yg lebih bnyk kumis dari Datuk K…jgn jeles ya..

    0

    0
  25. maia says:

    Naaa… batu Tok Ti tau… TZ dapat yg lebih bnyk kumis dari Datuk K….jgn jeles..

    0

    0
  26. lara_hati says:

    Tahniah.
    Aku nengok…kebanyakan kalo post psl TZ ni citer psl dendam terbalas kpd CT pasti ada, tak leh ke just komen psl TZ n somi je..buat pe le nk tambah dosa sendiri..tk fhm…neway…moga rumahtangga TZ aman damai ke akhir hayatnya..amin.

    0

    0
  27. hajimaru says:

    korg ni semua memang x percaya qada dan qadar..dh memang jodoh ct n dato k..yg lepas2 x yah nak ungkit la..kita doakan ja biar bahagia..melayu memang mulut longkang..suka mengata org…mcm org jahiliyiah je..semoga bahgia gak utk t.zawiyah n suami..

    0

    0
    • huh says:

      tak kena kat kau, boleh la ko kata mulut longkang. cuba kalau ada pompuan usha suami ko ke, ayah ko ke… sampai porak peranda cerai berai… Ini bukan mengata ye, tapi kenyataan. Ye kami percaya pd qada dan qadar- itu pasalla qada dan qadarnya tz dpt pasangan yg jauh lebih baik dari lelaki yg curang pada dia. But like I said, you will not get it until it happens to you. Time tu barula tau langit tinggi rendah. Klu terjadi kat siti sendiri, mau meroyan agaknya. Tp tz ni sgt tabah. Thats why org respek pd dia dan sgt gembira utk dia.

      0

      0
      • MRS MACRAE says:

        SY 100%SETUJU DGN APA YG (HUH) KATAKAN….BELOM KENA BELOM RASA…SOO SENANG JER CAKAP YG SUDAH BIAR KAN SUDAH DAN JGN DIUNGKIT2 LAGI……………..KAIN YG KOYAK BOLEH DISAMBUNG……TAPI BILA HATI TELAH RETAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………HUH….VERY WELL SAID MAN…..KEEP IT UP!!!!

        0

        0
  28. Senyap says:

    Congratulations to TZ. I heard that her ex is not really loaded; she was the one who made him rich..
    Whatever it is, TZ’s suami baru memang kacak bergaya! Semoga berbahagia to TZ and Dato Joseph King…

    0

    0
  29. kita bakor says:

    hmm
    tak minat sgt dgn cara hidup TZ n anak2 nih…
    bagoslah kahwin….
    hope… sama2 dekati Allah…
    bimbing suami tu

    sedey tgk anak2 jadi mangsa.. dato K n TZ tak usaha ke nak betul kn anak2 semula

    0

    0
  30. checkmate says:

    Match made from heaven.. Stunning.. Congrats to both of you.. Thanks for da invitation :)

    0

    0
  31. ck slmh says:

    laaaa, igtkan Jason King tadi.
    haha….

    1

    0
  32. lynn says:

    dah tua-tua pun nak glamour gak kamu tu bukan artis anak dah besar-besarlah…

    0

    0
  33. mie says:

    hahaha..lawak gile bila downg kate datok joseph ni ensem dr DK..klu dh dengki gan DK mmg cmtu la ckp..kikikiki..yg dengki gan DCT pn sama..adeh laaa…hak hak

    0

    0
  34. gula guli says:

    pic yg ke- 4,anak TZ 3 dri kanan tuh awesome…..ncemnye!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  35. Orang Pahang says:

    dalam ramai2 ni tak der ke yg nak kata naper dia nikah tk pakai tudung? huhu…. or mampu ker dia nak bantu suami baru mualaf dia tuh?

    balik2 siti jugak yang salah yer…

    0

    0
    • farah says:

      kalu pkai tdung mase nk nikah jer, lpas nikah tdung x melekat x guna jgak kan,….

      0

      0
    • jaja says:

      fifi..ko minat kew kat laki t.zawiyah 2? yang ko dengki sgt 2 nape? ex-husband die dulu menggatal ko x nampak plak???
      x payah la nak komen2 yang org tua x leh nak kahwin lagi. dah 2 jodoh die… cube ko bayang kan mak ko yang kahwin ngan husband t.zawiyah skunk. musti ko suke kan??? huhuhu

      0

      0
    • hahahah says:

      ok lah dr 1 pompuan haprak tg kononnya pkai tudung tp just tutup sanggul jek..pesen org tua wlu umor x tua lg sbb kwin dpt laki tua hahahahah

      0

      0
  36. snake says:

    datuk K x dijemput ke??

    0

    0
  37. ROSE says:

    TAHNIAH, whatever had happened in your previous marriage,this is the price that you earned,so to all the victims of circumstances out there,don’t feel bad as you can take this beautiful couple as an example…..

    0

    0
  38. Mira says:

    Moga cepat pregnant….rezeki Allah siapa yg tahu….

    0

    0
  39. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eleh….ape nk pikir2 cantek tk cantek nye pompan naik pelamin ! janji naik pelamin sudah lah ! pikiran jangan kolot kate pompan tk cantek kalau naik pelamin 2 or 3 kali ….kalau jantan naik pelamin 10 kali pn kire cantek ke pe???? kalau jantan tua kerepot naik pelamin cantek jugak ke pe???????????? cakap macm bagos je lah !!!

    0

    0
  40. jojo says:

    fans CT da ramai yg butthurt ke??ahaks..terimalah hakikat mcm mana pun penyanyi kesayangan ramai tu perampas suami org.period.

    0

    0
  41. insan yg bergelar insan... says:

    ala… korang gaduh2 pasal rampas merampas nie apasal… jodoh pertemuan ajal maut kan di tangan Yang Esa…. korang tau ker mslh apa yg berlaku dgn d.k n t. z tue… so… kita x blh nk hentam org sembrgan.. nnti terkena batang hidung sendiri baru taui… lgi2 kepada mereka2 yg single tue… yg penting doakan kebahagiaan diorg… hanya Allah shj yg tau segala2nya… as a human we are not perfect.. so RENUNG2kan lah yer….

    0

    0
  42. lola says:

    haha..sokong minah jambu n jojo..congrats TZ n DR..sgt cantik wlpn dh berusia..semoga kekal hgga hujung nyawa

    0

    0
  43. 1118 says:

    alamak … yg korunk sibuk sgt nk ejek K & CT tu wtpe! sudah sudah laaaa …. utk TZ tahniah . itu sje oke

    0

    0
  44. hafisyaya says:

    uish cantik TZ dri DCT tuh patut la anak anak TZ gan DK hansome hansome..

    btw tahniah yerr…

    0

    0
  45. hantu malas says:

    moga tz bole bmbing dato r kejalan yg diredai allah. tutup le kapla 2….

    0

    0
  46. babygizzly says:

    korg ckp ikut sdp mulut korg je….dlu datuk k tglkan dy sbb siti gatal 2…bini dia ni kaya….hak dy la na snding ke…tu pun korg na kecoh,,bodoh..ni bru 2nd dy khwin….bukan kali ke 10 pun..ceh!!hak dia…btw…dy mmg cntik..xlist x mcm siti..rmps laki org…cm 2 ke korg mint….smpai la ni siti x beranak!! dosa rosak umah tgga org~

    0

    0
  47. aeeman says:

    hoi fifi…sukati dia la nak sanding..ko jeles ke…masing2 ada hak nak bahagia..kakak aku kawen kali kedua, laki dia yg sibuk sangat nak sanding..wat besar2an..yg penting happy..bukan kacau ko pun..

    0

    0
  48. aeeman says:

    oii fifi..sukati dia la nak sanding ke tak nak…ko jeles nape..kakak aku kawen kali kedua, laki dia yg nak sangat sanding, buat besar2an lagi..yg penting tak kacau laki org..biar le dorang nak happy…ada ke dorang kacau idup orglain????

    0

    0
  49. leen says:

    btol2!!!!! smoga siti x beranak smpai akhir hayat.. perampas!!!! pompuan jahat!!!!!!!!

    0

    0
    • Fariha says:

      kalo siti x beranak, ko pun sama.. sebab mendoakan keburukan utk org lain.. nanti diri sendri yg x leh beranak, PADAN MUKA!

      0

      0
      • LYNN says:

        ada aku kisah ngan ENGKAU????????????LOL!!

        0

        0
      • LYNN says:

        ada aku kesah dengan ENGKAU??? LOL!!

        0

        0
        • Lynn bodoh says:

          ko ni dh kenape saiko?? yang ko suke sgt die xde anak, ko tu ntah dh kawen ntah blum? ntah2 laki ko yg kene amik, ko nak hangin kat org lain.

          0

          0
        • ko lg bodoh says:

          hey…dh kawen ok..dh ade ank pn..suami ensem lg..ko ade? bahasa tue cntik cket heh…mlas nk layan minah senget ni

          0

          0
  50. nnmmmmmm says:

    lawa je aku tengok muka dia…

    0

    0
  51. pebenci siti says:

    benci siti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  52. mawar berduri says:

    tahniah kpd psgan ini..semoga berkekalan hingga akhir hayat…..kpd yg dok mengutuk tu..bw2 laa bertenang..doakn kbhgiaan mereka…semoga anda juga beroleh seperti nya kelak..insyaAllah..

    0

    0
  53. sizuka says:

    ensem nyer anak TZ yg adib 2..hekhek

    0

    0
  54. lisa_issabella says:

    Ramainye umat manusia yg mbenci Siti…tp jgn risaw Siti tu hati dia baik and xbusuk hati mcm korang yg kuat mendengki ni…so x kira korang mendoakan ape2 pun psl dia…dia xpernah kisah oke nx langsung menutup periuk nasi dia!hopefully ape yg korang mendoakan yg x baik psl dia berbalik kepada korang plak ok!kalau ct pakai selendang nammpak rmbot kecoh..pdhm si tz ni da tua kerepot pun still x pakai tudung…inikN selendang…..

    0

    0
    • anak tekak says:

      nenek ko kerepot tak?

      mak ko kendur tak?

      TZ kerepot without botox..LoL

      ko g suruh rosmah pakai tudung dulu..lol

      balik2 pasal tudung ah! menyampah dah oi!!

      ada ku kesah deorang bertudung berserkup ke ..

      perampas tetap perampas~

      0

      0
      • remote control says:

        mantap! ANAK TEKAK setuju..apa punya bahlol lisa ni cakap org yg hampir sebaya mak sendiri kerepot.
        lisa mak ko umor baper? 10 thn @ 20 thn…cuba cek ic mak ko lisa kalau umor dia 50 an keatas …sekarang ko g cakap gan mak ko katakn pada dia ” hei! mak! ko dah kerepot”…selamat kena lempang!!!

        0

        0
    • lysa says:

      lisa, sama plak nama, ko nnt dh tua x kerepot ke??

      0

      0
  55. pemerhati says:

    tahniah to TZ…pada yg dok mengata dia tu aku rsa pasal korang jeles.. terpulang pada dia bila dia nak bertudung pun at least dia x ada lah cakap x serupa bikin atau pakai tudung mcm nak tak nak..berbanding seseorang tu yang konon nak bertudung tapi lebih kurang nak berfesyen jer….

    TZ memang dah sengsara sejak DK dan CT bercinta..yer lah bercerai tak lama mana dah saksikan majlis sanding /nikah DK dan CT…lagi nak kata CT bukan perampas…bod** jer kalau percaya dia x ada kene mengena dengan penceraian DK & TZ….

    CT tak busuk hati? mana korang tau? depan tv semua artis pijak semut pun tak mati..ingat tu….

    nak bertudung tu biar ikhlas…jangan konon nak bertudung tapi lebih pada tudung salji jer…. kalau perfek sangat, paham sikit syarat bertudung yang disyarat kan dalam islam…. sebelum nak mengata org cermin diri sendiri… pakai tudung tapi atas paras buah dada pun dah dikira bukan yang di syaratkan Islam….

    0

    0
  56. jaja says:

    wahai orang pahang
    yang si CT 2 pakai tudung kew??
    kalu setakat mase nikah jerk pakai tdung..baek x payah la…
    kire ok la t.zawiyah x hipokrit mcm CT!!!
    pakai tudung tp JAMBUL plak terKELUAR…
    pakai tudung kew nama nye 2????
    huahuhuahua

    0

    0
    • nurlynn darling says:

      mmg btol sgt2 tuh…CT…jgn tunjuk macam ikhlas…nanti terbuka pekung di dada..susah…..btol lah jodoh di tgn tuhan..tapi kalo kita setuju ambil laki org..mmg lah jadi perkara tuh…cuba kalo mengelak dan berpaling…pasti x jadi kalo kita snri yg x nak…btol tak..?!~

      0

      0
  57. jambu says:

    apa daa aku taw ler umah DK tu dekat ngan umah aku ct tu bkn bahagia pn dgn DK sbnrnya.DK tu bkn kaya pn orgnya. dia yg bole camtu pn pasal TZ dulu bnyk tlg dia.tu pn x reti nk hargai..lelaki camtu dh berduit nk cr yg lain.DK tu mmg x sedar diri la.Aku mmg suka Tz baik sgt low pfile.
    yg Ct lak bodoh DK tu manis mulut.Hapa pn tadak..

    0

    0
  58. pemerhati says:

    semoga tg zawiyah n dtuk ryann bebrbhagia hingga ker akhir hayat serta dmurahkn rezeki…
    p/s:kalu tg zawiyah baca komen kt ruangan cnie anggap la komen2 kt cnie x mematahkn semngat tg ek..orng ada mcm2 prngai amek la prkra yg baek tue sbg tauladan,yg buruk tue sbg sempadan…

    0

    0
  59. INA says:

    CANTIK GAK TZ NIE… DAH BERUSIA PUN CANTIK LG… UNTUNGLA SUAMI BARU DIA… DAH LA MASH SOLID…HARTA PUN BANYAK N SEMAKIN BANYAK… SELMT PANGANTIN BARU TZ

    0

    0
  60. biarlah rahsia says:

    ape la korang ni….org lain kawin,org lain lg truk korang kutuk.kpd si pngutuk dato k n dato ct, muhasabah diri tu ckt!!!! hancus klu dpt kwn2 mcm korang ni.masyaallah.yg lps biar la lps.dh x de jodoh nk wat cmne.bahalol si pengutuk.

    0

    0
  61. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Uh! tkde jantan lain ke kau suruh kebas ! saleh yakooooooooop ! merana nanti si TZ ni makan hati dengan bini2 saleh yakop ni ! cuba bayangkn 5 bini+ 1 laki dalam satu rumah ! eeeeeeeeee rimas rimas rimas……………!!!!! bang nara ooooooooooooooobang nara mana kauuuuuuuuuu

    0

    0
  62. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu TZ minah jambu suka tengok muka dia…..semoga bahgia………..

    0

    0
  63. anna suraya says:

    apa yang korang kecoh sgt pasai pakai tudung ni..lubang kubur lain2,xyah la nak mengada2 nak kecoh pasai depa ni pakai tudung ke x…ampa tanya diri ampa sendiri…ampa tu pakai tudung ke x…kalau ampa x pakai tudung,xpa la…sekurang2nya aku tau la pasai apa mulut ampa mcm longkang duk kutuk TZ n CT neh…ampa sndiri pun x pakai tudung….tp kalau ampa pakai tudung,n masih lagi mulut longkang nak kutuk2 kat sini,tu mmg ampa sndri yang mcm longkang…xya la nak kira kebaikkan n keburukkan orang…depa tau hidup depa sendiri…lantak la TZ nak sanding brapa kali ka…apa ka….dah dia mampu….pas tu,lantak la CT xda anak ka,ada anak ka…tu kan rezeki tuhan bagi kat dia…yang korang plak yang kecoh lebih ni pesal…mcm la depa dua ni sebok ngan hidup ampa…dok diam2 sudey…xya nalk jaga tepi kain orang lain….heran betul la..ada ja gossip kat BN ni,bukan nak komen2 yang baik2…ada ja yang nak mengutuk,mencaci…..apa punya perangai la…..

    0

    0
  64. pemerhati says:

    dah nama pon gossip … lantak depa la nak bergossip … dan kebanyakan apa yg di komenkaN MMG BETUL ..Terpulang la pada penerimaan msing2…

    0

    0
  65. fsya says:

    hello kepada sesiapa yang berminat hendak menempah coklat untuk sebarang majlis boleh lah jenguk ke blog saya di fsyachocchocolate.blogspot.com.kami menerima tempahan untuk sebarang majlis..

    0

    0
  66. aarie says:

    udah2 la semuanya…. mengutuk sn sni… dosa ja yg dpt… org yg dikutuk yg dpt pahala…. apa pekdahnyer???
    tmbh2 kalu apa yg dikutuk tu x betul… jd fitnah.. lg la bsr dosa nyer…. insaf2 la… kita tgk sudah,.. n doakan yg terbaik utk diri n mereka…. amin….

    0

    0
  67. anne says:

    alhamdulillah…akhirnya brtemu jodoh tz, hanya insan2 yg penah mngalami bagaimana derita jiwa seorg wanita bila suami dirampas…tgkla skrg ct dah dpt tunai, tak beranak2, kes saerah/saida memalukan. i ksian sgt dgn tz sbb dato k tu 1 bank with my inlaw in the 80’s. drpd ‘nothing’ tz yg byk support dia everything utk bisnes tp akhirnya dah tua dia kawin ct.doa insan2 traniaya insyallah dimakbulkan.

    0

    0
  68. mie says:

    adeh laaa…sendat mendat…boroiii….hahahaha

    0

    0
  69. alea says:

    cantiknya TZ ni..dah berusia ,anak da besar2 tp still nmpk cantik..muda2 dulu mesti hot giler…. semoga berbahagia hga akhir hayat…

    0

    0
  70. ntah ape2 ntah says:

    ntah ape2 ntah korang ni..org tu dah dirikan masjid dah..doakanlah yg baik2..yg penting jauh dr maksiat..

    0

    0
  71. Cik Ungu says:

    Actually, korang suma tak berhak nak mare CT&DK mahu TZ ni…da jodoh diorang. Kalau korang menidak pun dah memang jodoh mereka ditangan-NYA. Klau korang marah maknanya korang marah pada-NYA yang mengatur takdir mereka.

    Tulis mengikut akal
    Bukan mengikut nafsu ya kawan2

    0

    0
  72. Jangan Kutuk2 says:

    Aduss tak payahla nak ngutuk baik DK, CT mahu pun Tengku Zawiyyah. Ada yg komen psl hartalah, lagi kayalah. Harta tak boleh dibawa ke kubur. Aku just boleh kata ini kehendak Allah & jodoh dorang dah tertulis mcm tu. Kalo Cik CT kata tidak tapi dah jodoh nak buat mcm mana? Dia pon ada buat sembahyang Istikharah masa nak kawen dulu & Allah perkenankan, bkn sembarangan. n hanya Allah saja yg tahu hal dlm kain drg. Benda yg lepas jgn dikenang. Aku tak pernah dgr cite Tengku mahu pun CT burukkan sesama depa sbb hanya mereka saja yg tahu. As far as I concern, anak2 datuk K mmg syg dgn CT. Jadi tlglah jgn mess up kan benda2 yg lepas. Aku just mengharapkan mereka akan jadi yg lebih baik. Semoga tengku zawiyyah dpt bimbing husband dia ke arah islam yg baik dan beliau juge pakai tudung, juge Dato’ CT. Ingatlah kwn2 kutuk2 mengutuk ni tak perlu, just ingat memperingati sesama kita sajalah. Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yg buruk dari kita semua…

    0

    0
  73. ball says:

    Thanks for the recommendations you have provided here. Another thing I would like to express is that laptop or computer memory requirements generally rise along with other breakthroughs in the technology. For instance, any time new generations of cpus are made in the market, there’s usually an equivalent increase in the shape demands of both personal computer memory plus hard drive room. This is because the application operated by these cpus will inevitably surge in power to take advantage of the new engineering.

    0

    0
  74. I dont leave a great deal of comments on plenty of blogs each week but i felt i had to here. Do you require many drafts to make a post?

    0

    0
  75. As I web-site possessor I believe the content matter here is rattling excellent , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

    0

    0
  76. Sahara Abdullah says:

    TZ adalah wanita yg amat tabah dgn penampilan yg d’akui melambangkan keperibadian yg amat tinggi d’kalangan kerabat.. biarpun saya agak lewat layari web namun kesempatan ini saya sekali lagi mengucapkan….

    SEMOGA B’KEKALAN DAN B’BAHAGIA HINGGA KE SYURGA ALLAH UTK TZ N HUBBY

    INI ADALAH ANUGERAH ALLAH YG T’BAIK BUAT HAMBANYA…AMIN

    0

    0