November 5th, 2012

Memang tak jemu mata memandang pasangan pengantin baru ini. Farid Kamil dan Diana Danielle memang sama cantik sama padan. Saling melengkapi antara satu sama lain. Semoga perkahwinan mereka ini akan kekal sehingga ke syurga.

diana danielle

Abang Nara ada membaca komen pembaca BeautifulNara yang menyatakan majlis pernikahan mereka berdua terlalu simple. Bagi Abang Nara, simplelah bagus. Tak membazir walaupun kedua-duanya memang mampu. Lagipun perkara yang penting ialah pernikahan. Tak perlu grand-grand sangat sampai membebankan diri sendiri.

diana danielle

Apa pun jutaan tahniah sekali lagi kepada Farid Kamil dan Diana Danielle. Dengar khabarnya mereka berdua akan berbulan madu di Istanbul. Semoga selamat pergi dan selamat pulang. Lagi 36 keping gambar sekitar majlis pernikahan mereka dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle>
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle


59 responses to “(38 GAMBAR)Majlis Pernikahan Farid Kamil & Diana Danielle Daripada Ryaniez Moments Photography”

  1. rainbow says:

    tuk artis, mcm ni baru dikira betul2 simple..bkn “saya mahu majlis yang simple” tp liputan majlis sampai berminggu2..tahniah sekali lg DD + FK.. =)

  2. Ayu says:

    Tahniah…. hantaran lain dari yang lain…. i like… simple tapi sweet… itu lah yang sepatutnya… yangg penting SAH dan meninggalkan kenangan abadi…. suka juga cara Farid yang menjaga nama baik kedua2 keluarga dengan tidak terlalu expose hubungan korang…. dah SAH ambik lah gambar together sebanyak mana pun… org tak boleh nak mengata…..

Loading...