(9 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Hairie Othman & Dalia Diyana Daripada Momentlicious

Hiburan

(9 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Hairie Othman & Dalia Diyana Daripada Momentlicious

Dalam kesenyapan, rupa-rupanya Hairie Othman sudah pun berkahwin dengan gadis pilihan hatinya, Dalia Diyana. Terima kasih kepada seorang pembaca yang sudi berkongsi info ini dengan Abang Nara. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik dan sama padan.

gambar kahwin Hairie Othman

Advertisement

Semoga masjid yang dibina ini akan berkekalan sehingga ke hujung hayat. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Hairie dan Dalia. Pasti seronok hidup berdua lebih-lebih lagi di kala musim hujan ini. Tak ke gitu?

gambar kahwin hairie othman

7 keping lagi gambar perkahwinan Hairie Othman dan Dalia Diyana dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Momentlicious Photography.

P.S: Terowong rahsia ke Gaza dibina semula.

Advertisement

gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman

gambar kahwin Hairie Othman

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

48 Comments

  1. DIA

    November 28, 2012 at 3:06 pm

    tahniah…. semoga ia berkekalan hingga ke anak cucu… amin

  2. Mummy Adriana

    November 28, 2012 at 1:25 pm

    Pengantin macam muka fashion blogger shea rasol la…macam syafinaz pon ye jugak! Apa pon semoga bahagia dan kekal ke jannah :) Suka sangat hairie othman dalam Kekasihku seru & Waris

  3. Pika

    November 28, 2012 at 11:52 am

    Wife dia macam iras Syafinaz Selamat :)

  4. dr

    November 28, 2012 at 11:41 am

    tahniah!pandai pilih anak orang kaya juga..

  5. Menyampah

    November 28, 2012 at 11:35 am

    ada juga kat BN ni y jadi pengomen bodoh seperti ustaz din 30 minit..

Loading...