(9 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Hairie Othman & Dalia Diyana Daripada Momentlicious

Hiburan

(9 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Hairie Othman & Dalia Diyana Daripada Momentlicious

Dalam kesenyapan, rupa-rupanya Hairie Othman sudah pun berkahwin dengan gadis pilihan hatinya, Dalia Diyana. Terima kasih kepada seorang pembaca yang sudi berkongsi info ini dengan Abang Nara. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik dan sama padan.

gambar kahwin Hairie Othman

Advertisement

Semoga masjid yang dibina ini akan berkekalan sehingga ke hujung hayat. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Hairie dan Dalia. Pasti seronok hidup berdua lebih-lebih lagi di kala musim hujan ini. Tak ke gitu?

gambar kahwin hairie othman

7 keping lagi gambar perkahwinan Hairie Othman dan Dalia Diyana dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Momentlicious Photography.

P.S: Terowong rahsia ke Gaza dibina semula.

gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman

gambar kahwin Hairie Othman

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

48 Comments

  1. mel0

    November 28, 2012 at 11:33 am

    Waa suka sgt..
    Kesederhanaan yg penting..

  2. Kepologi

    November 28, 2012 at 10:43 am

    Aku ingat hairie kawin ngan shafinaz..tpi bila tengok nama rupa-rupanya org lain…memg ada iras2 shafinaz la…

    • wellle

      November 28, 2012 at 11:43 am

      syafinaz takkan kawen laa.. dia kan lessy o0pps!

  3. BUI JUNAIDI

    November 28, 2012 at 10:25 am

    ADA IRAS SYAFINAZ LA ISTERI DIA..^_^

  4. meen

    November 28, 2012 at 9:06 am

    semoga berbahagia dan mulakan hidup baru. yang dengki pada Hairie.KESIANNNNN…….

  5. Anonymous

    November 28, 2012 at 9:05 am

    cian anak2 dia..bila tanya mana papa, diorang kata pergi kerja..
    ni la jadi bila dah divorce..
    anak2 dan wife yang jadi mangsa..

Loading...