Gambar Kucing Yang Kreatif (Gambar)

Trending

Gambar Kucing Yang Kreatif (Gambar)

Bayang Kucing

Gambar kucing yang menarik di tangkap oleh seorang netizen. Kalau nak tau apa yang menarik sangat tu, jom kite tengok …

Advertisement

I guess we should have named him Shadow.

Sekali pandang macam bayang-bayang kucing coklat kat sebelah tu. Sebenarnya ada dua ekor kucing di situ. Timing mamat ni tangkap gambar nampak seperti bayang-bayang kucing coklat tu.

Gambar di bawah ni adalah gambar yang di ubah dengan menghitamkan mata kucing tersebut. Bukan sekali pandang je, dua kali pandang pon mmg nampak macam bayang-bayang.

Bayang Kucing 2

Mungkin nama yang sesuai bagi kucing hitam itu adalah “Shadow“.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.