Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(GAMBAR)Kristal Yang Pelbagai Bentuk

gambar kristal lawa

Mesti korang pening kan setiap hari pun nak layan gambar-gambar dan gosip gosip terbaru artis Malaysia? Jadi di petang ini kami nak ajak anda lepak-lepak dan sama-sama kita layan benda yang tak ada kaitan ngan dunia hiburan Malaysia.

Advertisement

Minggu ini kitorang dapat satu forward email daripada kawan sekerja yang bertajuk “Kecantikan Kristal”. Memula kitaorang ingat kumpulan Kristal ada pakai baju ala nyah ke apa. Tapi tengok punya tengok, rupa-rupanya gambar di mana Kristal dibentuk jadi macam-macam jenis. Memang menarik dan tertarik.

Lagi gambar-gambar kristal yang pelbagai bentuk dan jenis dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kitorang masih tgh brain storming untuk wat peraduan apa untuk anda semua. Pening kepala pikir nie. Anyway thanks untuk semua idea-idea korang. Memang bernas-bernas belaka.

*Updated*   Kalau kita buat peraduan :  promote BeautifulNara kat blog korang, macam blogger LorongSetia8 ni buat, pastu blog mana yg bagi klik paling banyak (referral) , dia  menang, ok tak??

Advertisement

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top