July 17th, 2009

gambar kristal lawa

Mesti korang pening kan setiap hari pun nak layan gambar-gambar dan gosip gosip terbaru artis Malaysia? Jadi di petang ini kami nak ajak anda lepak-lepak dan sama-sama kita layan benda yang tak ada kaitan ngan dunia hiburan Malaysia.

Minggu ini kitorang dapat satu forward email daripada kawan sekerja yang bertajuk “Kecantikan Kristal”. Memula kitaorang ingat kumpulan Kristal ada pakai baju ala nyah ke apa. Tapi tengok punya tengok, rupa-rupanya gambar di mana Kristal dibentuk jadi macam-macam jenis. Memang menarik dan tertarik.

Lagi gambar-gambar kristal yang pelbagai bentuk dan jenis dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kitorang masih tgh brain storming untuk wat peraduan apa untuk anda semua. Pening kepala pikir nie. Anyway thanks untuk semua idea-idea korang. Memang bernas-bernas belaka.

*Updated*   Kalau kita buat peraduan :  promote BeautifulNara kat blog korang, macam blogger LorongSetia8 ni buat, pastu blog mana yg bagi klik paling banyak (referral) , dia  menang, ok tak??

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa


Comments are closed.

Loading...