July 25th, 2012

Di kala Abang Nara menunggu waktu sahur menjelma, tiba-tiba hashtag #PrayForZedZaidi menjadi trending di Twitter. Hati Abang Nara mula tidak sedap. Masuk hospital ke si Zed Zaidi ni? Eksiden ke dia nie?

zed zaidi kemalangan

Dengan pantas Abang Nara menjegilkan mata dan mengushar apakah yang terjadi. Rupa-rupanya sekeping gambar eksiden yang melibatkan Zed Zaidi telah pun tersebar di Twitterjaya. Daripada gambar memang nampak teruk sangat kemalangan yang terjadi. Macam dah nyawa-nyawa ikan pun ada jugak.

zed zaidi kemalangan

Namun disebabkan Zed Zaidi ialah seorang pelakon, maka kemungkinan besar gambar tersebut diambil untuk shooting salah sebuah drama/filem lakonannya. Dan ternyata sebenarnya Zed Zaidi tidak eksiden pun. Sememangnya ianya adalah salah satu daripada babak lakonan untuk drama terbaru Zed Zaidi.

zed zaidi kemalangan

Kepada peminat Zed Zaidi, bolehlah anda menarik nafas lega. Tak perlu risau kerana pelakon kesayangan anda sebenarnya sihat walafiat. Abang Nara doakan agar hidup Zed Zaidi sentiasa jauh daripada kemalangan seperti di dalam drama lakonannya ini. Sama-sama kita doakan.

 


48 responses to “Gambar Kemalangan Zed Zaidi Hanya Sekadar Untuk Lakonan Drama”

  1. poker face says:

    “Kepada peminat Zed Zaidi, bolehlah anda menarik nafas lega. Tak perlu risau kerana pelakon kesayangan anda sebenarnya sihat walafiat….” ->> KESAYANGAN LA SANGATTTT!!!!!!!!!!!!

  2. cik Nad says:

    x paham aku orang yang mendoakan zed nie kemalangan btul2.. kalau x suka x bermakna korang boleh doa mcm tu.. tambah2 bulan mulia camnie.. haish..

  3. ape ape je la.. says:

    oii.. zedzaidi ngko terimala hakikat..ko takkan fofuler setanding ngan Aaron Aziz..kesian kat kau..

  4. pening lalat says:

    president layak blakOn drama je …. hahahaah ok la jnji ade gak

  5. Beep says:

    Heran…macam mana manusia yang takda talent macam nie boleh jadi Presiden artis?…hurmm…belakon eksiden pun boleh senyum..

    • Kukukakiku says:

      Apa nk heran dari awal2 dh nmpk permainan dia.. sbb tu harun salim bachik pun dia langgar jer.. nasib baik lah artis lain tu x gile kuasa mcm ZZ nl.. yg sokong ZZ ni pun semua artis suam2 kuku mcm ZZ tu gak

Loading...