September 21st, 2010

gitaris estranged pegang anjing

Dalam banyak-banyak haiwan, haiwan apakah yang paling digemari oleh artis Malaysia untuk bergambar? Jawapannya tak lain tak bukan ialah…… Jeng-jeng-jeng. Anjing la apa lagi kan? Tajuk pun dah gambar gitaris Estranged pegang anjing. Hehehe.

Adakah sudah pupus binatang lain kat dunia ini sehinggakan artis Islam kita terpaksa mengambil gambar bersama anjing untuk menunjukkan sifat kasih kasih sayang terhadap binatang? Mungkin masa ketika itu perasaan cintakan haiwan membuak-buak dalam dada, tapi kat sebelah cuma ada anjing je. Dengan rela hati si gitaris Estranged nie pun berposing sakan bersama anjing tersebut lalu mengupload gambar keprihatinannya ke dalam Facebook untuk tatapan ramai.,

Oh ye gambar ini taklah semesra gambar Syarifah Sofia digomol 2 ekor anjing yang pernah kecoh satu ketika dulu. Gambar tersebut lebih menampakkan ciri keibuan Syarifah Sofia yang sudah lama terpendam dalam jiwannya. Hehehe.

Pesanan kepada artis-artis lain, silalah amik gambar bersama kucing pulak. Bosan dah kami melihat anda menunjukkan sifat kasih sayang dalam diri anda dengan seekor anjing. Kami lebih suka kucing sebab ke”cute”annya lebih terserlah.

P.S: Kelakar gile video ubah gaya hidup nie. First class.


Comments are closed.

Loading...