Written by AbangNara | December 1st, 2009

fauziah ghaus

Bangga kan Fauziah Ghaus nie? Memang tak segan silu menunjukkan aset dia yang cukup besar tue. Mungkin kalah Kak Pah punya. Kagum sebentar kami melihatnya. Tambah-tambah bila sepatutnya aset tue disorok. Sesuai la dengan gaya tudung dia tue. Tapi malangnya makin mendada-dada pulak si Fauziah nie di sebalik baju kurung dan tudungnya.

Kami rasa dia tak leh tahan nak tunjukkan yang dia pakai bra mahal. Ala yang jenis push up tue. Kalau dada sebesar buah limau pun leh jadi macam tembikai. Itulah kehebatan push up bra. Nanti dah kawin nak suruh bini kami pakai gak la. Tapi dalam bilik tidur jerlah. Eh, tapi pakai push up bra nie tak membahayakan dada ke? Mana la tau lendut terlampau di kala tua nanti.

Ada satu lagi gambar Fauziah Ghaus yang penuh bangga dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fauziah ghaus

216 responses to (GAMBAR)Fauziah Ghaus Yang Penuh Bangga

  1. manusya says:

    eeeeee gatal la u nieee [email protected]……….
    tp y i knl c fauziah ghaus ni mcm ayu2 je…..

    0

    0
  2. azanov says:

    memang power. pakai bra dua lapis kot… huahahah..

    0

    0
  3. jane says:

    kenapa dia nak posing pakai tudung jubah semua padahal nanti gambar lain dia punya gambar sikit lagi nak telanjang…..apa maksud gambar camni…??? byk artis yg pakai tudung suruh aje la dia org yg posing….. nak suruh org yg selalunya bergambar setengah bogel bertudung berjubah tak mendatangkan faedah…..

    0

    0
    • baru nak jadi alim kot…. tp ati xterbuka lagi….
      jadi walaupun tutup aurat aura tut kener tunjuk gak

      0

      0
      • BumbleBee says:

        jgn marah dier…marah org yg tawarkan job utk gayakan fesyen2 muslimah kt dier

        0

        0
        • longsengah says:

          juga marahkan org yg jd pengarah masa foto shoot ni,comfirm dia x peka MAKNA tudung sebenarnya.Si artis biasa la,patuh pd arahan,krg takut kena sabotaj,x de publisiti plak.Yg penting pose2 begini jelas mencemarkan kesucian MAKNA menutup aurat,cmna org bukan Islam nk respek wanita Islam….jika HUKUM dh jadi BUDAYA ni la gayanya…fikir2 la.

          0

          0
  4. paperjer says:

    ohaiyo gozaimas………
    per cter pgi2 lgi cter x snonoh…

    0

    0
  5. anNeDeSiLva says:

    Morning…
    ko pepagi dh melezerkan diri ekk pet..
    kuih apam la apela..
    ishhh..
    ape nk jadik nie..huhuhu

    0

    0
  6. hothotheat says:

    mantop seyh..
    wahhaaa….hak3..kui3..
    gler r…kalah lady gaga

    0

    0
  7. anNeDeSiLva says:

    sebenarnya PC pet sndri tak leh trima kenyataan yg pet akan taip kat pc dia paling hensem..hahahahhaa

    0

    0
  8. tOmEii says:

    huhu….blhla…..
    kalu setkat duk mendada camtu memg la nmpk up….
    ape2 ajela……

    0

    0
  9. aku rasa F G ni buat pembedahan kot…. xpun dia suntik…

    0

    0
  10. cili says:

    alahai…tu pun jadi masalah ke. x pakai tudung kutuk.dah pakai tudung pun kutuk.cam ne ni nk ajak org jadi baik.semoga FG mendapat seru supaya pakai tudung selama2nya.

    0

    0
  11. EclipsE says:

    FG ney pki beautiful la…
    dat y breast dia cmtu…
    artis kbnyakan pki beautiful xpon crony…

    0

    0
  12. korang p mana lak ni

    0

    0
  13. aries_april says:

    mrng all…

    0

    0
  14. scha_baby88 says:

    hai…nie ada org baru masuk…

    0

    0
  15. EclipsE says:

    bz xbis2 lg since last week….
    aduh…pening…
    byk keje nak setel…
    pet ko free jer aku tgk…
    yela …duit cr ko…
    aku ney yg kena cr duit…huhu…

    0

    0
  16. Penari Poco2 says:

    salam sume…aku bz banget, br hbs tklimat, ingat diorg kasi kurangkan keje, upa2nyer kasi tambah lg ader laaaa…waaaaaaaaaaaaaaaa…!!!!!!!!!!!!!!

    pet, ewah2, ko pepagi lg dah mengata aku, ckp pasal taik yerk…janggot dah mandi blm…???

    0

    0
  17. anNeDeSiLva says:

    gambar anne sudah bertukarla..hehehhehe

    0

    0
  18. Penari Poco2 says:

    pic hothotheat dah kuar…lelaki bermisai pakai jubah ala-ala arab…

    0

    0
  19. Penari Poco2 says:

    errrrrrrrrrrrmmm…
    tenseeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn…

    0

    0
  20. paperjer says:

    spe lak yg kte aq ni..
    asik trsedak je ni…

    0

    0
  21. Penari Poco2 says:

    hot, cube ko tekan ctrl+shift+delete kat keyboard ko secara serentak, then ko click clear. pastu baru pic ko kuar…CUBE TRY DULU…

    0

    0
  22. scha_baby88 says:

    bleh ker kuar gmbr..

    0

    0
  23. scha_baby88 says:

    dh wat cm ner POCO ajar,x leh gak.

    0

    0
  24. hantupensil says:

    ish2…. mendada baek punya..
    hehehe

    0

    0
  25. Penari Poco2 says:

    hot…
    kalo bkn ‘clear’ yg kuar, sebaliknyer ptaan ‘delete’…ko click lar ‘delete’ tuh…pastuh ko off pc ko jap then ko bukak balik…gerenti kuar pic ko tuh…sblm tuh jgn lupa tekan aper yg aku suh kat atas td…

    0

    0
  26. paperjer says:

    atau pun hot ko pgi kat tools klik kat del browsing hstory..
    dye kuar gak..

    0

    0
  27. POCO aku suruh ko ajar scha_baby88 le… bbukan ajar si HOT

    0

    0
  28. scha_baby88 ko dah ilang ker

    0

    0
  29. UNTUK BABY IKUT ARAHAN PAPEJER NI

    baby ko pi kt yahoo..
    taip en.gravatar.com
    ko klik yg ats skali..

    0

    0
  30. yula says:

    nak buat mcm mn dah mmng die pnye besa kot
    kalu yg jenis besa kalu pakai bra xde span pun nmpak besa gak.
    huhhuhu…

    0

    0
  31. KAK NARA NANTI SEDIA KAN ARAHAN KAT PEMINAT KAK NARA MCM MANA NAK LETAK PIC KAT KOMEN BLOG NI…..

    KECIAN KAT DORANG DAH JADI PENING IKUT RAHAN PET, PAPEJER….. LAGI DOPRANG PENING KALO IKUT ARAHAN POCO2

    0

    0
  32. Penari Poco2 says:

    WEH…BYK NYO KOJO DEN NIH…
    ADO SAPO2 NAK TOLONG…

    0

    0
  33. yula says:

    aaaahhh…aku cuti lg
    nak p mn pl ari ni
    kalu p lepak kat kopitiam ok gak smbil layan fb
    huhuhuhuhu….

    0

    0
  34. ada umah baru p sebelah

    0

    0
  35. Jas Murni says:

    wahh..membonjol!!
    Tahniah anda berjaya!

    0

    0
  36. pening says:

    A’ah, anda berjaye kerana ‘menonjolkan’ diri anda d khalayak ramai..huhu…

    0

    0
  37. Wallah says:

    bleh tahan dia ni.huhu

    0

    0
  38. Pak Tam says:

    mmg power dia ni..huhu

    0

    0
  39. cayok... says:

    sengal tol lah..
    fauziah gous nie..
    bkn cntik pom akuuu tgk die nie…
    baik xyah pkai tdung lgi bgus…
    nk tnjuk yng die besar ker?
    igt die sorng jer ader…
    huhu…
    mereng…

    0

    0
  40. Sambal Kentang says:

    NAK

    0

    0
  41. jongang says:

    mangkok betol minah ni…hipokrit !!!

    0

    0
  42. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

    0

    0
  43. This is a smart weblog. I mean it. You’ve so much knowledge about this issue, and so much passion. You also understand how to make individuals rally behind it, obviously from the responses. Youve got a design right here thats not too flashy, but makes a statement as big as what you’re saying. Great job, indeed.

    0

    0