Written by AbangNara | February 21st, 2014

Kadangkala memang sudut memainkan peranan penting di dalam sekeping gambar. Dengan sudut dan “timing” yang terbaik, gambar yang nampak biasa pun boleh menimbulkan kontroversi. Mungkin itu yang terjadi kepada gambar yang sedang bertebaran di laman sosial di mana kelihatan seperti Intan Ladyana  dicium oleh Shah Iskandar di bahagian rambutnya.

intan ladyana dicium kamal adli

Gambar di atas telah menimbulkan rasa kurang senang di kalangan para peminat Intan Ladyana yang mengetahui hubungannya dengan Kamal Adli. Iyerlah, risau juga kerana sekeping gambar begini hubungan cinta lebih 8 tahun antara Intan dan Kamal hancur berkecai. Namun Intan Ladyana menganggap ini semua adalah “camera trick” dan menafikan mereka bersentuhan. Kata Intan Ladyana menerusi Harian Metro:-

Shah cium rambut? Tak kena (kepala) dan tak rasa apa-apa punlah. Sebenarnya ketika kami ambil gambar itu, kami tak bersentuhan pun. Bukannya Shah cium kepala dan rambut saya betul-betul pun.

Saya tak rasa apa-apa dan tak kena pun kepala saya. Saya percaya itu helah (trick) kamera ketika gambar diambil. Apabila jadi gambar, orang nampak macam betul-betul cium padahal tak sentuh pun.

Saya terkejut bila jadi isu pula gambar kami padahal semua diambil daripada babak drama itu (Jika Itu Takdirku). Bukan kami berdua pandai-pandai ambil gambar untuk suka-suka dan jadikan simpanan peribadi pun.

Saya berharap penjelasan ini dapat meleraikan kekeliruan mengenai gambar itu

intan ladyana dicium kamal adli

Memang ada logiknya penerangan Intan Ladyna di situ. Semoga semua berpuas hati dengan penerangan tersebut. Apa pun, Abang Nara tertanya-tanya juga bilakah Intan dan Kamal akan menamatkan zaman bujang mereka dengan perkahwinan. Rasanya macam dah lama sangat mereka bercinta. Masing-masing pun bukannya bertambah muda. Rasanya tahun 2014 mungkin sudah sesuai untuk memikirkan masa depan mereka. Tak gitu?

intan ladyana dicium kamal adli

Kalau Abang Nara ada awek secomel dan secantik Intan Ladyana, memang tak fikir 3,4 kali nak masuk meminang. Baiklah dijadikan isteri cepat-cepat sebelum kena ambil dengan orang lain. Dunia ini kadangkala kejam juga. Lagi beberapa gambar si putih melepak Intan Ladyana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Anak pasangan Sweden dakwa dipukul lebih 1000 kali

intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli
intan ladyana dicium kamal adli

intan ladyana dicium kamal adli

73 responses to Gambar Dikucup Shah Iskandar Bertebaran, Intan Ladyana Nafi Bersentuhan

  1. Ina says:

    Actually drama bukan aku tak cinta tu si nelydia yg nampak lebih2. yes aku tahu yg dia kena la ikut watak gedik si Mas. Tapi kadang2 mcam over la pulak. raba2 tu xyah cerita. aku yang umo dah 20 ni pun tengok dgn mak ayah jadi malu bila ada adegan panas. Aku memang dah baca novel dia, and bab yang “mas geram kat abang” tu xde pun dalam novel. Jadi apa motif director? director kata hari tu masa interview behind the scene dia kata yg tak smua babak dalam novel dia ikut sebab budaya melayu kurang sesuai…ni aku tgk yang cerita lagi ”hot” pulak dari novel.

  2. hmmm says:

    APPN, I GELI N RASA KEJI TGK SEGELINTIR ARTIS YG UPLOD FOTO CIUM MULUT/ BIBIR DGN ANAK. xkn sayang dgn anak pun spai nk comolot sekali? agak2 ye. adab antara ibu bapa dan anak pn kena jaga.

  3. yan says:

    Alahh…stakat cium rambut…ciumm je lahh…

  4. D.E says:

    dah tak laku dia ni. kesian2. cari publisiti murahan mcmni. pelakon dah basi. dah laa kayu.

  5. mulut celupar says:

    aku suka cita love you mr arrogant..lawak gitu. cita jika itu takdir ku xbrp best.hikhik

  6. […] ini, kontroversi turut menghimpit Intan Ladyana apabila gambar dirinya dikucup oleh Shah Iskandar telah bertebaran di Internet. Adakah ia salah satu punca perpisahan? Hanya Intan Ladyana dan Kamal Adli sahaja yang tahu. Apa […]