September 23rd, 2011

Diana Amir yang kini memakai tudung telah memberitahu Mstar Online yang dia mula memakai tudung setelah berkali-kali mimpi kiamat sejak kebelakangan ini. Takut dengan mimpinya, dia mula mendapatkan nasihat dari kawan-kawannya, termasuk rakan selebriti seperti Wardina dan Irma Hasmie dan dia mula memakai tudung Isnin lalu.

“Saya ambil keputusan ini kerana saya sudah beberapa kali sejak tiga bulan yang lalu diberi petanda dan mimpi buruk tentang hari kiamat. Dan mimpi-mimpi tersebut juga mengingatkan saya tentang kematian yang semakin hampir dan perkara itu sering membelenggu hidup saya beberapa bulan kebelakangan ini.”


Katanya lagi:

“”Saya tak tahu kenapa perkara itu berlaku kepada saya, mungkin Allah ingin memberi petunjuk dan saya menceritakan semuanya kepada seorang rakan. Namun selepas itu rakan saya yang berhijrah lebih awal daripada saya.”

Diana turut memberitahu dia hanya akan menerima watak-watak lakonan dengan sesuai dengan imejnya sekarang. Tahniah diucapkan atas Hijrah ini dari BeautifulNara. Sumber foto ini ialah dari Twitter Wardina Saffiyah.

***

Kepada yang berminat dengan seni dan budaya masyarakat Malaysia, jangan lupa menghadiri program Pusat Seni Setempat -Seni di Wangsa. Maklumat lanjut di sini.

 


158 responses to “(GAMBAR)Diana Amir Pakai Tudung Kerana Mimpi Kiamat”

  1. tailo says:

    tak gne gak pkai tdung kalau seluar ketat hingga menampakan bentuk..hahaha

  2. bagus pakai tudung allah bagi kita ingat .allah nak suruh jadi orang yang beriman . saya suka orang pakai tudung ikut pandailah nak pakai tudung belit ke ikut pandailah asalkan pakai tudung . INGAT YEEE DUNIA DAN KIAMAT…………

  3. Hello there, You have performed an excellent job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I am confident they’ll be benefited from this web site.

Loading...