(11 GAMBAR)Cristina Suzanne Cantik Bergaya Dengan Busana Krismas KL Sogo

Hiburan

(11 GAMBAR)Cristina Suzanne Cantik Bergaya Dengan Busana Krismas KL Sogo

Kepada pembaca non Muslim BeautifulNara, pasti anda sudah mula tercari-cari busana untuk perayaan Krismas yang akan menjelang tiba tidak lama lagi. Mungkin dengan melihat busana yang digayakan oleh Cristina Suzanne ini, akan timbul idea di benak kepala anda.

kl sogo cristina suzanne

Advertisement

Abang Nara dulu time raya pun suka jugak shopping dekat Sogo. Dekat dengan Jalan TAR. Boleh ke sana ke mari dengan mudah. Nampak gayanya untuk Krismas kali ini agak meriah sambutan yang dilakukan oleh pihak Sogo. Abang Nara paling suka tengok decoration pokok Krismas. Comel sangat-sangat.

kl sogo cristina suzanne

Lagi 9 keping gambar Cristina Suzanne menggayakan busana Krismas daripada KL Sogo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.trendsetter.com.my.

kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne
kl sogo cristina suzanne

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

45 Comments

  1. Zaza

    November 25, 2012 at 6:25 am

    Setahu aku, ayah dia american la. Ayah dia still keja kt US. Diorg adik beradik very humble even pan asian. Tp ade sebb nama dia xde binti.

    • Ratu minah jambu merah/ biru

      November 25, 2012 at 10:51 am

      ye laaaaaa tapi dia ni islam ke bukan ? minah jambu berminat jugak nk tau walau pon tk minat ngan dia ni

    • Anonymous

      November 28, 2012 at 4:40 pm

      nape lak xde binti

  2. kay

    November 24, 2012 at 11:21 pm

    mana boleh raya Christmas as a muslim. bodoh2 kita as a muslim pun jgnla suka sgt perayaan org bukan islam. jgn excited sgtla.

    • aeee

      November 28, 2012 at 10:19 am

      abis tu kalau atuk dia christian celebrate Christmas so dia pun x boleh celebrate dgn atuk dia lah even atuk dia teringin sgt nk beraya christmas bersama? so putus hubungan dgn atuk dia yg bukan islam.. mcm tu? so bila anak dia masuk islam, si bapak tu tak boleh nak beraya dengan anak cucu dia dah.. mcm tu? lawak dow korang ni..

  3. miss wawa

    November 24, 2012 at 9:03 pm

    Opps sorry..Its sharnaz ahmad..

  4. amy

    November 24, 2012 at 1:13 pm

    muka nampak sangat classic…

  5. eysan

    November 24, 2012 at 11:25 am

    wahhh…sweetnya cristina dlm pic n video2 tu…xsgka sogo ada wat suma ni…niceeee :)

Loading...