September 5th, 2009

anak kembar sharifah aleeya

Ish ish ish. Memang tersangat comel gambar anak kembar Sharifah Aleeya nie. Kami memang suka tengok anak kembar. Cute dia lain macam sikit. Nama anak kembar Sharifah Aleya  ialah Aza Ameena Muhd Ashraf dan Asha Ameena Muhd Ashraf. Panjang betul nama anak Leya nie. Mesti kena ada dua kad pengenalan sebab nak muatkan nama.

Sebab musabab baru sekarang Leya nak tunjuk gambar anak dia ialah pasal Asha dan Ameena nie dilahirkan pra matang. Jadi memang tak moleklah la kan. Lagipun apa salahnya bagi can kat Leya ngan husband dia layan si kembar dua orang nie dulu. Bila dah besar ngan dah makin comel macam sekarang, barulah si Asha dan si Ameena nie diperkenalkan kat media.

Mesti seronok Leya ngan husband dia melayan kerenah anak kembar nie. Dulu kami pun ada jiran yang dapat anak kembar. Cute sangat-sangat. Pakai baju pun sama, cakap pun cara sama sampai kami takleh nak bezakan yang mana satu. Tapi yang penting dua-dua tue kami cubit pipi sampai merah. Hehehe.

Lagi gambar anak kembar Sharifah Aleeya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak kembar sharifah aleeya

anak kembar sharifah aleeya


Comments are closed.

Loading...