February 27th, 2009

gambar seksi almy nadia

Pelakon wanita remaja Malaysia yang namanya sedang mencanak naik, Almy Nadia diberikan watak yang pelik dalam filem terbaru Profesor Razak, Rasukan Ablasa. Sebelum korang layan gambar-gambar si comel Almy Nadia ini, jom dengar satu sebab kenapa jangan tengok filem ini nanti.

Jalan ceritanya dah confirm la tak logik. ada ke puja syaitan nak suruh isteri setia kat kita, tapi last-last isteri jadi makin tak setia. Siap curang dan berasmara lagi depan suami. Itu satu dah pelik kat situ.

Yang paling tak puas hati ialah watak si Almy Nadia. Mula-mula jadi seorang pemalu, lepas tue kena rasuk jadi watak penggoda. Kat situ tak kisah lagi, tapi yang peliknya bila Almy Nadia dimasukkan ke dalam wad rawatan mental sebab suka menggoda lelaki. Ada ke logik benda macam tue?

Malas la nak cerita tentang kebodohan jalan cerita Rasukan Ablasa nie lagi. Lagi best kita layan gambar-gambar comel dan cantik si Almy Nadia masa pelancaran filem nie.

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia


Comments are closed.

Loading...