Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Gagal Mohon Maaf, Che Ta Nekad Saman Bekas Pemandu

Isu pelakon Rozita Che Wan bersama bekas pemandunya, Muhammad Riduan masih belum reda, gara-gara gagal membuat permohonan maaf, Che Ta nekad untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap lelaki itu.

Advertisement

Peguam yang mewakili Che Ta, Wan Sarimah Wan Husain berkata, pihaknya sedang menyediakan surat cara tuntutan terhadap Riduan sebelum ia difailkan.

Berikutan keengganan dia membuat permohonan maaf seperti dituntut tempoh hari, saya bersama anak guam (Rozita) sudah pun berbincang untuk mengambil tindakan undang-undang selanjutnya. Buat masa ini kami sedang menyediakan surat cara atau dokumen sebelum ia diteruskan.

Pada Jumaat minggu lalu, Che Ta katanya tidak mahu lagi memanjangkan isu tersebut dan memberi peluang untuk Riduan mebuat permohonan maaf di laman sosialnya ataupun bertemu empat mata dengan Che Ta untuk menyelesaikan masalah mereka.

Advertisement

Bagaimanapun, Riduan enggan memohon maaf secara terbuka kerana masalah itu bukan bermula daripada pihaknya.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 Comments

  1. Anonymous

    March 23, 2019 at 1:46 pm

    aq nak tunggu jer roda itu berputarr…seperti najib….kat bawah jugak

  2. Ego buang sikit Che Ta

    March 23, 2019 at 11:17 am

    Paling tak respect pd org yg suka suruh org tampil minta maaf, disini dh tau org tu jenis yg tak boleh lebih kurang. Org beriman takkn ada sikap ego ini. Nilai sendiri keperibadian Che Ta laki bini ni.

  3. Hida

    March 23, 2019 at 9:52 am

    U also mention his bad attitude when working, so driver tu pun da affected, what if majikan xnak amik dia keje terus pasni? RM2k tu pun driver beria mintak, sampai viralkan kt fb, sbb dia memang betul2 perlukan duit tu, bukan saja nak malukan cheta. Then bila kau saman camni, brapa gantirugi ko mintak? RM2000 jgk? Ke RM20,000? Ikut logik akal mampu ke si driver tu nak bayar? Hadap sangat permohonan maaf tu awat ye? Org yg memaafkan tu lgi mulia dri yg meminta maaf. Laki bini sama jaa. Aku igt Zain tu ala2 softspoken men tpi bila dia leh cakap “viral je lah, kita tengok kuasa viral siapa lgi hebat” he just lost my respect.

    • Anonymous

      March 23, 2019 at 1:01 pm

      ko sape?? ko igt zain heran ke ko punya respect??

  4. Anonymous

    March 23, 2019 at 9:40 am

    Dahlah pemandu Che ta Minta maaf jelah…..

  5. feldegast

    March 23, 2019 at 5:56 am

    Bila kau sendu, dan kau perlukan isu dan kontroversi untuk terus relevant dan trending dalam media.

Loading...
To Top