Written by Bella | March 22nd, 2019

Isu pelakon Rozita Che Wan bersama bekas pemandunya, Muhammad Riduan masih belum reda, gara-gara gagal membuat permohonan maaf, Che Ta nekad untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap lelaki itu.

Peguam yang mewakili Che Ta, Wan Sarimah Wan Husain berkata, pihaknya sedang menyediakan surat cara tuntutan terhadap Riduan sebelum ia difailkan.

Berikutan keengganan dia membuat permohonan maaf seperti dituntut tempoh hari, saya bersama anak guam (Rozita) sudah pun berbincang untuk mengambil tindakan undang-undang selanjutnya. Buat masa ini kami sedang menyediakan surat cara atau dokumen sebelum ia diteruskan.

Pada Jumaat minggu lalu, Che Ta katanya tidak mahu lagi memanjangkan isu tersebut dan memberi peluang untuk Riduan mebuat permohonan maaf di laman sosialnya ataupun bertemu empat mata dengan Che Ta untuk menyelesaikan masalah mereka.

Bagaimanapun, Riduan enggan memohon maaf secara terbuka kerana masalah itu bukan bermula daripada pihaknya.

Sumber Berita : mStar Online

53 responses to Gagal Mohon Maaf, Che Ta Nekad Saman Bekas Pemandu

  1. feldegast says:

    Bila kau sendu, dan kau perlukan isu dan kontroversi untuk terus relevant dan trending dalam media.

  2. Anonymous says:

    Dahlah pemandu Che ta Minta maaf jelah…..

  3. Hida says:

    U also mention his bad attitude when working, so driver tu pun da affected, what if majikan xnak amik dia keje terus pasni? RM2k tu pun driver beria mintak, sampai viralkan kt fb, sbb dia memang betul2 perlukan duit tu, bukan saja nak malukan cheta. Then bila kau saman camni, brapa gantirugi ko mintak? RM2000 jgk? Ke RM20,000? Ikut logik akal mampu ke si driver tu nak bayar? Hadap sangat permohonan maaf tu awat ye? Org yg memaafkan tu lgi mulia dri yg meminta maaf. Laki bini sama jaa. Aku igt Zain tu ala2 softspoken men tpi bila dia leh cakap “viral je lah, kita tengok kuasa viral siapa lgi hebat” he just lost my respect.

  4. Ego buang sikit Che Ta says:

    Paling tak respect pd org yg suka suruh org tampil minta maaf, disini dh tau org tu jenis yg tak boleh lebih kurang. Org beriman takkn ada sikap ego ini. Nilai sendiri keperibadian Che Ta laki bini ni.

  5. Anonymous says:

    aq nak tunggu jer roda itu berputarr…seperti najib….kat bawah jugak

  6. Anonymous says:

    Org yg ego…mmg suruh minta maaf utk sesiapa shj di luar sana. Klau u baik..senyap sudah. Phala dpt dri Allah.
    Sikap ko je mcm ni.

  7. namaku says:

    orang mintak gaji pastu kena saman?

  8. senap says:

    udah2 laa tu makcik ta…baik concentrate garis penuaan yang makin obvious tu!