Fynn Jamal Nafi Suami ‘Biawak Hidup’, Cukup Bahagiakan Dirinya

Hiburan

Fynn Jamal Nafi Suami ‘Biawak Hidup’, Cukup Bahagiakan Dirinya

Penyanyi Fynn Jamal sering berkongsi kehidupannya sekeluarga menerusi akaun Instagramnya, namun bukan semua orang suka melihat kebahagiaan beliau.

Advertisement

Ada satu isu yang sudah lama diperkatakan dan menjadi bualan dimana ada pihak mengatakan suaminya ibarat ‘biawak hidup’, hanya duduk di rumah tidak bekerja dan mengharapkan Fynn sahaja berusaha keras mencari nafkah untuk mereka sekeluarga.

Menjelaskan perkara sebenar, Fynn berkata tidak adil untuk masyarakat terus menjatuhkan hukum tanpa mengetahui kisah sebenar keluarganya.

Bagi yang tidak memahami pastinya mereka akan melemparkan tohmahan dan mencetuskan spekulasi. Namun, jangan terlalu fikirkan segala komen negatif itu.  Biarlah Fynn dengan caranya sendiri asalkan bahagia bersama suami tercinta dan anak-anak.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

50 Comments

  1. Anonymous

    November 30, 2018 at 6:36 pm

    berpurdah tp post kau x mcm pakaian kau…smua kau nk bukak. siap banding pulak anak dato dan anak nelayan…kau nk banding laki kau or kau (mgkn anak datuk) dgn mua bellaz lettew. mmg tak berkenan dgn kau nih dah la suka menunjuk.

  2. haterzzz neraka

    November 30, 2018 at 11:50 am

    suami dia skizo kesan pengambilan dadah masa muda2 dulu..tak percaya, bolehla google blog2 lama dorang..bab gila sebab dadah tu pun korang leh google.. yg si pin ni pun kengkonon ajak amalkan sunnah tapi dok amek duit promote bisnes jual bulu mata palsu padahal tau, pakai bulu mata palsu sangat dilaknat.. time suami warded pun, kemain caption panjang berjela cerita apa pun takde isi.. bila orang kecam, menjawab kat live.. haa, elokla.. time drive sibuk nak live.. saman berlambak tu dah bayar ke belum pin oiiii?????

  3. Anonymous

    November 29, 2018 at 10:47 pm

    Laki x keja pun xpa.janji bini redo.biarla dia.sibuk ja hampa nie

  4. No name

    November 29, 2018 at 3:22 pm

    So kokpin, kalau kokpin rasa suami sakit schizo tu disebabkan pressure masyarakat, disebabkan ‘ain, apa kata deactivate je ig tu.. takyah menunjuk sangat.. makin banyak tunjuk, makin byk pekung terbuka.. handphone tu jgn berjahit kat tangan 24jam.

    1 lagi kokpin, tanggungjawab suami untuk sediakan nafkah anak bini bukan takat membahagiakan je. jgn pengaruh bbnu “asalkan membahagiakan, bangun buat susu memalam, xpe jadi biawak hidup”.

    pelik bin ajaib, mcm mana family ni boleh lepas tambah lagi anak angkat. suami schizo, Juna pulak autism.. harap2 si sakti tu, elok2 jelah..

    • Kondakondi

      November 30, 2018 at 8:55 pm

      Bukan ke laki die disahkan skizo slps diorang amek sakti? Kte yg xtau keadaan sbnr diorang lbh baik diam je. Lg 1, doakan jela yg baik2.

  5. Anonymous

    November 29, 2018 at 1:34 pm

    laki die ade depression ler, bipolar ape tah namenye tu n boleh mencederakan org x kire bile n kat mana.

    • Anonymous

      November 29, 2018 at 2:14 pm

      patutlah smcm je muka kt gmbr atas tu. Mcm betul, mcm x betul..kesian.

Loading...