Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FUTURA)Wajah 6 Orang Selebriti Pujaan Ketika Tua

Yang muda pasti akan tua. Penuaan boleh dilambatkan, tetapi tidak dapat dielakkan. Mungkin ada sesetengah individu yang masih kelihatan muda walaupun umurnya sudah mencecah 4 series, tapi lama-kelamaan, akan terserlah jua penuaan, untuk kita orang-orang biasa, dan juga selebriti. Pernah terfikir bagaimana rupa selebriti pujaan anda ketika tua? Entri untuk suka-suka ini memaparkan jangkaan wajah 7 orang selebriti pujaan anda bila memasuki usia warga emas nanti dan benda sebegini biasa dibuat oleh blog hiburan barat.

1. Aaron Aziz

2. Hans Isaac

3. Nora Danish

4. Fasha Sandha

5. Redza Minhat

6. Fazura

Advertisement

Harap tak ada lah peminat yang akan sentap kerana kami pasti selebriti pujaan anda lebih sporting.Lariiik!

Edit: Kami sedang buat semula untuk wajah Neelofa.
Edit 2: Neelofa redo.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 Comments

  1. nama

    January 7, 2012 at 9:34 pm

    redza minhat . cute :)

  2. nyah 1malaysia

    January 7, 2012 at 9:27 pm

    fasha sandha tetap cantek

  3. meesedap

    January 7, 2012 at 8:21 pm

    cantik itu subjektif..
    hehe..

  4. [yeOp]

    January 7, 2012 at 4:14 pm

    yang Neelofa tu boleh jadi betul! hehe..

  5. zzzzzz

    January 7, 2012 at 10:59 am

    da xde da si bodoh rozita che wan punya bapak??da bunuh diri kot kene kondem kaw2 kat cni…hahaha komen main tulis je pastu nk cover..menyerlahkan kebodohan je..kesian ye dia bodohkan diri sendiri lak..xpayh org len bodohkan miahahahaha

Loading...
To Top